Bugün yeni bakıyorum hisseye... 101.30'u göstermişler...
An itibari ile 107.20... iyi dayanmış...
Printable View
Bugün yeni bakıyorum hisseye... 101.30'u göstermişler...
An itibari ile 107.20... iyi dayanmış...
Araştırıp, inceleyip öyle girecekler dedem borsaya... Borsanın işleyişi hakkında bir sürü eğitim videoları var, izleyecekler...
Sürü psikolojisi ile hisse almayacaklar... internet sayesinde bilgiye ulaşım kolaylaştı... Alacağı hisseyi herkes kendisi araştırıp öyle karar verecek...
Bir sürü yatırım danışmanlığı yapan profesyonel kurumlar var, gidip oraya danışacaklar...ve tabiki borsanın üç günde para kazandırmadığını da bilecekler...
Bir ay önce halka arz edilen Sdttr hissesi
32 liradan arz edilmiş 108 liraya gitmiş
Sermayesi 50 milyon liracık
Sasa için felaket senaryosu çizenleri
Allaha havale ediyorum
Ah dedem vah dedem... bu şekilde öyle çok hisse var ki borsada...
Her nedense sasa'yı taşlıyorlar... gerçi nedenini bilen biliyor da... boşver...
fiyat hedefi göstermeden yapılan eleştirileri seviyorum ve olması gerektiğini düşünüyorum...
Bu arada çakallar karanlık
Odada malı kaldırdı yine
Bölündükten sonra 50 lira altına düşerse dilimi "öpsünler" yazdıracağım alnıma ve Sasa Reğiz'iz iyi sallıyor elinde lotu olanı. Lotu olmayanlar da masal gibi anlatıyor ama 120yi geçtiği an Sasa, kayboluyorlar ortadan hahaha:) İki haneye yaklaştığında gene felaket senaryoları hahaha:) İlginç bir sosyolojisi var Sasa'nın:)
Verdiğiniz fiyatlar, 300 milyar dolarlar 5 liralık hisseler gerçeklikten uzak, tamamen çöp bilgi. Bugüne kadar yaşınızı büyük saydığım için zoraki bir nezaket gösteriyordum sessiz kalarak ama bu sayılar nedir ya hahahah:) 300 milyar dolar nerede denmiş... Hissenin fiyatını nasıl 5 lira hesapladınız, 5 dolar mı demek istediniz:) Komploları okuyoruz tamam, yüksek maliyetli arkadaşları, elinde lotu olana stres yüklüyorsunuz bravo ama 5 lira nedir:)