bitkolin kazımda, 107xxx hedefi bulunduğu üçün
zararlı longları mecburen yarına bir ümit ile taşıyacağız
Printable View
bitkolin kazımda, 107xxx hedefi bulunduğu üçün
zararlı longları mecburen yarına bir ümit ile taşıyacağız
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Oksijen
@GazeteOksijen
ABD Ticaret Bakanı adayı Lutnick: Tarifeleri mütekabiliyet, adalet ve saygı oluşturmak için kullanabiliriz
şuanda çılgın çocuğu ikna etmeye çalışıyor tarifelerden enflasyon yükselmeyeceğine ikna olursa çılgın yapıştıracaklar.
hep amerika liberaldir falan derler ya. işin ekonomi kısmında bu koskoca bir yalandır.
ticaret savaşlarını göze aldılarsa tarifeleri fezaya bile çıkarır, kendi üreticisini korur.
NVIDA denial ne demek ise tam orada :he:
https://i0.wp.com/borsadabibasina.com/wp-content/uploads/2023/05/market-cycles-chart.jpg.webp?w=882&ssl=1
Bir şirketi alırken patron bence en önemli kriter..Gerisi sonra gelir...
Bu şirketin halka açık oranı %89,9.. Kıymetli bir şirketi olsa bu kadar dağıtmazdı...İlaveten bu hissede belli grupların (Hektor )olduğunu çok okudum....Ben 1 lot almam..Operasyon kağıdıdır..
Onun haricinde temel rasyolarını analiz programında 41 kriterde Ccola ile karşılaştırdım. Kafa kafaya geliyor..Çoğu rasyosu daha ucuz ama karlılık rakamlarından kaybediyor sadece..Borçluluğu da yok..Temel olarak pahalı değil yani..
Teknik olarak da ben alacak olsam 10 cente gelirse ancak ilgimi çekerdi..Aşağı az yukarı çok marjı olabilir..
Ama dediğim gibi bunlarda dip de belli olmaz..Adam malı zaten piyasaya dağıtmış..
yardırın aslanlarım
https://www.ig.com/en
zabaa fdax'ı minimum +60-70 pips civarlarında çıkarın, sonrası bende.... hallederim
iyi geceler ben yatar
btc.. 107xxx olursa işimi erken hallederim, yoksa uğraştırır
Bizim borsadaki şirketlerin büyük kısmı zaten bu şekilde..Adamlar sanayicilik ile uğraşmak yerine borsada milleti tokatlayarak para kazanıyor..
Biz de aralarından yatırım yapılabilir şirketleri bulup yatırım yapmaya çalışıyoruz...Onlarda 100 tane vardır yada yoktur...
Onları bile uygun yerden almak lazım ki para kazanalım.. :)