Printable View
Alıntı: Originally Posted by akcay sasa bulaşmıcam dedim sende düşmelere doyamadın.. ekimde binecektim sana... hala inmedim , az önce yeni vade de devam dedim :)
Alıntı: Originally Posted by TIFIL hala inmedim , az önce yeni vade de devam dedim :) en garanti short hissesi... endeks bir düşerse sasa beş düşüyor... bas shortu yaslan arkana... ben 3 tur bindim artık vade geçişi bulaşmadım...
Alıntı: Originally Posted by akcay en garanti short hissesi... endeks bir düşerse sasa beş düşüyor... bas shortu yaslan arkana... ben 3 tur bindim artık vade geçişi bulaşmadım... Benim favorim petoş En önden koşuyor :drunk:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Benim favorim petoş En önden koşuyor :drunk: geçen longu kaçırdım 16 dan alırım kesin diyordum.. 1 tale için kaçırdık. sankim bukez alacam :he: :drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK geçen longu kaçırdım 16 dan alırım kesin diyordum.. 1 tale için kaçırdık. sankim bukez alacam :he: :drunk: Karaduman dayu gibi olucak emme Daa 1 lot almam :he: Şorttan güzel kazandırıyor kerata
Kuzu pirzola kokusu size de geliyor mu rakımı açayım:drunk:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Karaduman dayu gibi olucak emme Daa 1 lot almam :he: Şorttan güzel kazandırıyor kerata ben alırım.. yuro dolar paritesi gibi şirket.. 16-22 arası gidiya geliya. :drunk:
Bu abd ziyaretine akepeliler yine feci battı:kahkah: