Hindistan, sivillerin olduğu bir camiyi vurdu.
Printable View
Hindistan, sivillerin olduğu bir camiyi vurdu.
#SONDAKİKA
Hindistan ordusu, Pakistan’ın topçu saldırısı başlattığını duyurdu.
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
9s
Özgür Özel:
- Mehmet Şimşek istifa etmek istiyorum, Beyefendi’den affımı talep ediyorum, diyor. Kaçıp kurtulacak!
- Mehmet bey bir punduna getirip de kaçarsan, and olsun ki peşini bırakmayacağım.
- Gittiğin ülkede, senin bir darbenin finansörü olduğunu bilboardlara yazacağım.
Pakistan, Hindistan'a ait Srinegar askerî üssünü vurdu!
Pakistan medyası:
“Pakistan Hava Kuvvetleri, Hindistan’ın Srinagar Hava Üssü de dahil olmak üzere ondan fazla hedefi vurdu.”
Bangladeş Hindistan sınırı hareketli..
Aksel
@akselmelkonyan
·
6d
⭕️#Hindu ve #Pakilerin birlikte yaşadıkları en yoğun ülke büyük ihtimal ile Birleşik Krallıktır.
Yarın #Londra başka bir sabaha uyanacak gibi.
Koray Pehlivanoğlu
@korayphlvglu
·
1 sa
Doların son bir yılda TL karşısındaki artışı %20.
Son bir yılın banka faizi %50
Bir yıl önce dolarını bozdurup TL'ye yatıran Yabancıya %30 net dolar faizi ödemişiz.
Bu inanılmaz bir rakam. Dünyada dolar faizi yıllık %4
Resmen ülkenin soyulmasına izin veriyorlar.
Tam tersi...Pakistan'dan gelen, hepsi de askerlik çağındakiler, kazandıkları askeri yeteneklerle geri gidecekler.Alıntı:
Gülgûn FEYMAN
@GFeyman
·
10s
Eyvah! Pakistan-Hindistan savaşı çıktı. İster misiniz savaştan kaçanlar bize gelsin?
Alıntı:
Pakistan Military
@MilitaryPakISPR
Takbeer !!!
Alıntı:
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
·
8s
Allah-u Ekber!
Olmaz bu...Yılanı boruya sokunca, yılan düzelmez. Boruyu yılana sokacaksın. ''Türkiye'nin Pakistan tarafında olması yanlıştır'' diyebilirsin ama Hindistan'ın yanında olamazsın.Alıntı:
Endorfin
@oxofgod
·
7s
I’m Turkish! I stand with India.
Alıntı:
Suna Akarslan
@akarslansuna91
·
8s
Allahu Ekber
🇵🇰🇹🇷 Türkiye sizinle
Tweetin altına, kimler, neler yazmış?Alıntı:
🇹🇷 Kerim TAŞ 🇦🇿
@taskerim
Allah-ü Ekber
We stand with Pakistan
https://x.com/MilitaryPakISPR/status...64826085474304
Selim Kotil
@selimkotil34
·
2s
Sanayi Bölgelerinin çıkışına vergi memuru konuluyormuş.
Çok müthiş bir buluş!
Peki devlete para satanlar ne kadar vergi veriyor ?
Devletten ihale alanların vergileri hiç siliniyor mu?
Ülkemizde maden çıkaranlardan alınan devlet payı kaç ?
https://resmim.net/cdn/2025/05/07/N9Uio7.jpgAlıntı:
Atilla Yesilada
@AtillaYesilada1
·
14s
TL aşırı değerli diyenlere aşağıdaki uzun vadeli grafiği sunarım
Katılmıyorum. 2008 krizi sonrası, Tuik'in açıkladığı enflasyon rakamları doğru değil. Kendisinin de ''Tuik'in enflasyon ve büyüme rakamları doğru değil'' diye belki 100 tane yazısı vardır.
lt col temmuz
@temmuz1919
·
2s
Pakistan F16 ları ve J10 savaş uçakları 3 Rafale Savaş uçağını düşürdü bu ciddi bir soru işareti Rafale için.
Pakistan
Türk otonom akıllı füzelerle donatılmış Akıncı Tiha’lar, TB-2’ler havada…
https://x.com/kenan_diyarbekr/status...99254060192067
Pakruduni...Hem Yahudi, hem Ermeni. Linkte video var, mutlaka izleyiniz, doğruya yakın anlatıyorlar. Hazarların tamamen Yahudi olduğunu sanıyorlar, kesinlikle doğru değil. Sadece yönetici sınıf, bir avuç insan Yahudi(Pakruduni). Hazar halkı, çoğunlukla Kürtlerden devşirilmiştir.Alıntı:
Kenan Diyarbakırlı
@kenan_diyarbekr
Barzanilere Yahudi diyenlerin ataları Yahudi çıktı. Hazarlar ve Sultan Alparslan'ın ataları Yahudi çıktı.😁
Pakruduniler'in( Bagratuniler) tarihi de yalandır. Ermeni Kralı'nın Kudüs'e gidip, oradan bir kısım Yahudi'yi Ermenistan'a götürmesi de bir efsanedir. Kudüs'te hiç Yahudi yoktu. Yahudileri Babil'den aldılar. Bunların içinden Bagratuni adındaki sert bir sülale, zaman içinde Ermeni Hanedanlığını yıkıp, Ermenistan'ın başına geçti. Doğu Roma'dan yardım aldılar ve Ermenistan'ı, Doğu Roma'nın bir vilayeti haline getirdiler. Sonrasında Doğu Roma'ya, İstanbul'a da sızdılar. Şu anda da Türkiye'de varlıklarını sürdürüyorlar, son derece tehlikelidirler.
https://bianet.org/haber/yuksek-lisa...runecek-307197
Alıntı:
Yüksek lisans diploması silinmeyen İmamoğlu artık 'lise mezunu' görünecek
İmamoğlu'nun avukatı Pehlivan, 'diploma iptali' kararına karşı dava açıldıkdan birkaç saat sonra diplomanın alelacele veritabanından silinmesine dikkat çekti.
Alıntı:
"Yüksek lisans diploması duruyor"
Diplomanın veri tabanından silinmesinin ardından İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Pehlivan, diplomanın silindiğini doğrularken üniversite yönetiminin İmamoğlu'nun yüksek lisans mezuniyetini silmeyi unuttuğunu ortaya koydu. E-Devlet üzerinden bugün yapılan sorgulamada, veri tabanında yüksek lisans belgesinin durduğunu aktardı.
Ek olarak Yemen'i bombalamaktan da vazgeçmiş.Alıntı:
Trump:
Ortadoğu turunda İsrail'e uğramayı düşünmüyorum!
Abdurrahman Dilipak
@aDilipak
·
1 sa
DİKKAT! Ankara, Erdoğan'ın Trump'la buluşmasından önce son Trump-Carney görüşmesinin satıraralarını iyi okuması gerek. "Kararlı, cesur ve amansız" vurgusu ve eski Kanada başbakanı hakkında söyledikleri, tehditkar ve aşağılayıcı dilini de bir kenara not etmek gerek. Trump "Tanrıyı kıyamete zorlamak" için yola çıkan biri. Kaostan çıkacak düzen için İlahi bir misyon üslendiğini düşünüyor. Bu TEO POLİTİK misyon içinde Dahlan grubuna + Türkiye ve kenarda tuttukları Katar'a yeni süreçle ilgili yeni bir rol ve misyon yüklemek istiyor..
İKTİDARIMIZI KORUYALIM DERKEN AHİRETİMİZİ FEDA ETMEYELİM DE! İşte o zaman ne din kalır, ne dünya!
"Zalimlere yardım etmeyin, sonra onları yakacak ateş size de dokunur". DİKKAT!
https://x.com/ZamHaberAjans/status/1919974533009756310
Linkte video var. Mutlaka izleyiniz. Yemeğe bence salatayla başlanmalı, önce bir büyük tabak salatanın 3/4'ü yenilmeli. Salatanın yanında azar azar peynir yenilebilir, ekmek yok. Sonra bol etli ana yemek, yanında patates, bezelye, havuç olmasın. Sofrada mutlaka bir peynir tabağı bulunsun. Başlangıçta ekmek hiç yemeyiniz, lokmaları yavaş yavaş ve uzunca çiğneyiniz. Diyelim ki doymadınız, en son bir dilim ekmek ve büyükçe bir parça peynir yenebilir. Peynir tabağında 4-5 çeşit peynir olsun. Günlük 3 dilim ekmeği geçmeyiniz.Alıntı:
ZAM Haber
@ZamHaberAjans
İçerik üreticisi Tonguç Gündüz, biyoloji bilen restoranların sırrını anlattı:
"Restoranlarda sipariş vermeden önce masaya gelen bir sepet dolusu ekmeğin amacı ne?"
https://x.com/klasoklas/status/1919756398801403946
Linkte video var.Alıntı:
Özoşun da defteri dürüldü, ifşalar başlıyor. Sırayla dedik sonrası mahoş.
Reis Hepinizi silkecek....
Türkiye- Azerbaycan- Pakistan orduları entegre...Alıntı:
Azerbaycan Dışişleri:
"Pakistan'la dayanışma içindeyiz!"
Alıntı:
Boşuna Tıklama
@bosunatiklama
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Dışişleri Bakanı ile Şam'da basketbol oynadı.
Alıntı:
Hailo Berto
@hailo_berto
Bir ISID’ci bile PKK liderlerinden daha sosyal olabiliyor! Gerisini siz dusunun!
https://resmim.net/cdn/2025/05/07/NGDqhF.jpgAlıntı:
eşref şefik
@erefefik
·
7d
İşidçi olduğundan emin misiniz? Siz Atatürk'ün, Cumhuriyet ilanından sonra eşiyle fotoğrafını hatırlıyor musunuz?
MİT sahada olmalı. Ama ISI de çok güçlü bir istihbarat örgütüdür.Alıntı:
Hindistan'ın sivillere yönelik saldırılarıyla başlayan çatışmada Pakistan sadece askerî hedefleri vurdu.
Pakistan ordusuyla ilgili dikkat çekenik iki kritik detay:
1- Sofistike ve profesyonel!
2- Muazzam istihbarat!
emre alkinAlıntı:
Mehmet Şimşek: "Bütün OSB'lerin, hallerin giriş çıkışlarına vergi memurları koyacağız.
@emrealkin1969
·
1 sa
Maliyecilerin OSB'lerin önünde ya da hal kapılarının önünde beklemesi yerine, bilhassa üretimden tüketime iş süreçlerinin nasıl geliştiğini anlamak için o kapılardan girip firmalardan bilgi alması gerekiyor. Genç Maliyecilerin Katma değer oluşumunu kitaplardan ya da basma kalıp yaklaşımlardan değil, bizzat yerinde inceleyerek öğrenmeleri gerekiyor. Böylelikle kayıt dışılığın peşinde koşmaları ve kayıt içindekilere daha fazla yüklenmemek gerektiğini anlayacaklar.
Bakan Şimşek "kapılara maliyeci koyacağız" demeyip, "maliyeciler iş insanlarıyla daha yakın ilişkide olacak" dese yapıcı bir yaklaşım olurdu. Kayıt altındakilerden daha fazla vergi almak yerine, vergi vermeyenleri tespit etmenin asli görevleri arasında olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Zaten yeterince gerginlik var iken yapılan bu açıklama şu intibaı yaratıyor:
Maliye ve Hazine ülke için değil, adeta carry trade yapanlara "merak etmeyin paranız güvende" demek için çalışıyor ve tahsilat yapıyor.
Ben amacın bu olmadığını biliyorum ama algı gerçektir. Bu algıyı acilen düzeltmek gerekiyor.
Alıntı:
Tufan Cömert
@tufancomert
Yazlık yerlerdeki beach, club vb yerlerin kapısına koyun daha kolay. Geçen gün vardı mesela, 1.3 mn tl fatura gelmiş bir gruba. Tek bir şişe içki için mesela 240 bin tl ödemişler.
Yani bu paraları bu kadar rahat harcayanların ödedikleri vergileri merak ediyorum ben. Sanmam ama 🙄 bu kişilerin vergi durumunda bir usulsüzlük varsa kamu maliyemiz ihya olacaktır buradan gelecek ek vergi ve cezalar ile
Arz ederim
İsrail:
Hindistan'ın yanındayız!
Malatya-Kürecik'teki radar sebebiyle, Türkiye'nin yapacağı açıklamanın bir önemi yoktur. Karşımızda bir canavar var, Türkiye, Kızıl Ejder'e karşı, İsrail ve Abd ile aynı taraftadır. Abd'nin Çin'e karşı oluşturduğu savunma hattı, Yunanistan'da kurulu. Biz bu hattın doğusundayız ve Çin işgaline açığız. Azerbaycan ise çok büyük tehlike altındadır, kolayca işgal edilebilir.
Açıklamalar bu yüzden yapılıyor. Aynı korku sebebiyle Pakistan da Çin ekseninde hareket etmek zorunda. Tersi durumda Çin işgaline uğrar.
Bu haberi 5 mayısta kopyalamıştım. Tabii bu haberi Ubeyde Arnavut'un Lübnan'da yaptığı görüşmelerden sonra olduğunu yazmamıştım. :)))))))Alıntı:
Ürdün Kralı 2. Abdullah, Arnavutluk'ta Önemli Temaslarda Bulundu
Ürdün Kralı 2. Abdullah, Arnavutluk'ta Cumhurbaşkanı Begaj ve Başbakan Rama ile görüşerek iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi hedefledi.
Sonrasında üç önemli haber var:
https://www.savunmasanayist.com/hind...nkazi-bulundu/
https://www.ntv.com.tr/turkiye/abdni...FUqFlJgyHXr8NQAlıntı:
Pakistan’ın Hindistan’a ait düşürdüğünü iddia ettiği üç Rafale savaş uçağından biri doğrulandı. Kuyruk numarası BS-001 olan uçağın enkazı Hindistan’ın Bathinda bölgesinde bulundu.
Tom Barrack, Trump'dan çok daha önemli biridir.Alıntı:
Ankara'ya gelen ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Thomas Barrack Esenboğa Havalimanında gazetecilere yaptığı ilk açıklamasına Türkçe "Merhaba, hoşbulduk" diyerek başladı.
Böyle bir atama, 2.Dünya Savaşı öncesi, Hitler tarafından yapılmıştı. Almanya'da Şansölye'lik yapmış birinin, önce Avusturya sonra da Türkiye'de büyükelçi yapılması teamüllere uygun değildir. Bu kişinin hayatının bir bölümü aşağıdaki linkte:
https://en.wikipedia.org/wiki/Franz_von_Papen
Benim tarih okumalarımdan çıkardığım sonuçlara göre, bu kişi aşağıdaki olaylardan da sorumlu olabilir:
1-Atatürk'ün ölümü.
2-İsrail Devleti'nin kurulması.
Tom Barrack, Franz von Papen'den 10 kat daha önemli biridir. Yeni Roma kurulacak.
Son haberin görüntüleri aşağıda, Macron'a gerekli mesaj, bu ziyaret esnasında verildi, Rafael düşürüldü.
https://www.youtube.com/watch?v=BtKC1DDd7z8
https://www.youtube.com/watch?v=MrWH8KsNuMs
Kudur Hüsnü kudur...Eşşekler kovalasın, develer kovalasın seni. ''Ümit Özdağ içeri atılsın'' diye mesaj yazdıktan bir kaç gün sonra Silivri'ye tıkılmıştı. Hüsnü, Silivri'ye tıkılmasın, kim oluyor bu, sınır dışı edilsin, defolsun gitsin...
Barış sürecinden bir şey çıkmazmış, Trump, Netanyahu ile Tayyip Ağam'ı barıştıracakmış, Mazlum Abdi Fransa'ya çağrılacakmış.
Basketbol görüntülerini yapay zeka yapmışmış. Terbiyesiz, ********. Videonun başında diyor ki, Şara bir basketbol oynayıversin de Fransa'yı kekleyelim. Oynayıversin deyince, bu şekilde oynanabiliyor mu bu basketbol? Adam çok iyi basketbol oynuyor işte. Ama bir şeyi doğru söylüyor, basketbol fikri ve bu görüntüler bizim MİT işi... :)))))))))))))
Fransa ya biat vermeye gitmezse olmaz.
Abd- İngiltere ticaret anlaşması sonrası bu haber geldi. Ticaret anlaşması sembolik olsa da tedarik zincirlerini rahatlatma amacı taşıdığı ortada, iyi bir başlangıç. İsrail içinde, Netanyahu muhalefeti aşırı güçlendi, İsrail Ordusu istemiyor.Alıntı:
İsrail Ordu Radyosu
Trump Netanyahu ile olan tüm iletişimi kesti. Kendisinin Netanyahu tarafında manipüle edildiğini düşünüyor.
Diğer taraftan, Suriye'nin Tartus'taki limanlarının yeniden inşaası ve işletmesi(350 milyon dolar) Fransa'ya verildi. Bu durum Türkiye'de eleştirilse de Fransa'da Macron da zor ayakta durabiliyor, başarılı icraatlere ihtiyacı var. Yoksa Fransa'da aşırı milliyetçiler iktidara gelir, bunlar Türkiye-AB ve ABD ilişkilerini bozarlar. Kaldı ki, Türk Firmaları taşeron çalışırlar burada.
Türkiye'nin çıkarları için Macron'un Fransa'nın başında olması uygundur.
Aynen İsrail'de de eli kolu bağlı bir Şeytanyahu kısa vadede iyidir. Azerbaycan'a gidecekti, gelme dediler, ziyaret belirsiz bir tarihe ertelendi. Şimdi Rusya'ya gitmeye çalışıyor. En azından pazarlıkla Refah sınır kapısı açılıp, gıda ve ilaç tedariki yapılırsa, Gaza'da yaşayan insanlar biraz rahatlarlar.
Uzun vadede İsrail yok olacak. TSK, Doğu Kudüs'e girecek. Burada artık İsrail gibi bir musibete ihtiyaç yok. Bu pisliği finanase edecek bir devlet de yok.
Tüm hesaplar, seçilen kişinin Trump yanlısı olduğunu yazıyorlar. Biraz araştırdım, yeni Papa Trump karşıtı.Alıntı:
Adelina Sfishta
@AdelinaSfishta
·
11s
Trump seçilemedi ama Amerikalı bir Papa oldu..
Kardinal Robert Prevost Yeni Papa seçildi..
133 oy..
https://www.youtube.com/watch?v=0HWOWCuku8A
S400'lerin vurulması teyit edilmiş değil. Doğruysa, S400'lerle ilgili parametrelerin Türkiye'den Pakistan'a aktarıldığı ortada. Savaş uçaklarının ve pilotların, hava savunma sistemlerine karşı yeteneklerinin geliştirildiği, eğitimlerinin yapıldığı dünyada 2 üs vardır. İşte bunlardan biri Türkiye'dedir. Avrupa'lı ve İsrail'li pilotlar ve savaş uçakları bu üste eğitim alırlar. Uçaklarda yapay zeka kullanıldığı için, bu üslerde pek çok hava savunma sistemine karşı, uçaklar da eğitilirler.
S400'lerin alımıyla ilgili çok eleştiriler yapılmıştı.
Tabii Ruslar da ahmak değiller. S600'leri çıkardıktan sonra, S400'leri verdiler.
Eğitim üssünde, S400'ler alınmadan önce S200 vardı. S300 bile yoktu.
S400'lerin alımı eleştirilirken yazmıştım bunu.
https://x.com/Kadir_Yaz/status/1920517704261206341
Linkte video var. İzlerseniz ahmağı görürsünüz.Alıntı:
Kadir
@Kadir_Yaz
Tipik Chp bakış açısı:))
Burunları neden havada şimdi anladım..
Çöp kokusundan bu şekilde uzak durduklarını sanıyorlar😎
Alıntı:
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
·
1 sa
Mesela bizim zekamız düşük, bu ablanınki yüksek…
Alıntı:
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
·
9s
Siz bizi gerici zannediyorsunuz. Görgünüz o kadara yetiyor.
Oysa biz CHP’ye gıcığız.
Bunlar çok doğru ama fikir değiştirmek ilazım. Bazı özel durumlarda bu ahmaklığa katlanmak icap eder.Alıntı:
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
·
10s
Siz bizim CHP’ye, naylon elite, sahte beyaza gıcığımızı çok hafife aldınız…
Şayet Mahmut Özgener, Akp'nin adaylık teklifini kabul etseydi ve seçimi kazansaydı, İzmir için çok faydalı olurdu. Özgener, Beyaz Türktür ama gerçek bir elittir, lafın kısası Özgener adamdır be ya...
Alıntı:
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
·
20s
1. Kimi dindar, muhafazakar, yerli figürletin son dönemki siyasal çalkantıdan istifade edip; karşılarında aşağılık kompleksi duydukları, sözüm ona ‘Beyaz Türk’lere yaltaklandıklarını izliyorum.
Alıntı:
2. Bu utanç verici halin, dandirik beyaz mahalleden görünüşü; yanaşma’dır.
Cahil değiller. Morinho diyor ki ''yapı var ve bu yapıyla mücadele etmek çok zor''. Ulla o yapının azı dişi Ali Koç. Oligarşi bu, Batı'daki Aristokrasi gibi değil. Aristokratlar, halkları için savaşa da girerler, düello da yaparlar, ölümü de göze alırlar. Bu ''yapı'' öyle değil, çünkü aidiyetleri yok.Alıntı:
3. Bütün değerlerini harcasalar da onları hiç bir zaman kabul etmeyecekler. Kapılarında maymun edecekler.
Nereden biliyorum? Ben o beyazların göbeğinden geldim.
Her ne kılığa girerlerse girsinler, Konyalı, Kayserili, Bayburtlu olduklarını ‘Beyaz’lar unutmayacak ve gerektiğinde ima edecek.
4. Bu ‘beyazların’ ayrıcalıklarından feragat edip geldim. Çünkü ben onları naylon, yetersiz, cahil olduklarını biliyorum.
5. Onların terakkisi oraya kadar, benimki de bir ümmi emminin çay muhabbetine kadar.
Pkk silah bırakıyor. Bıraktı sayınız, sosyal medyada öyle yazıyorlar.
Yılanı boruya sokarak düzeltemezsiniz, boruyu yılana sokacaksınız.Alıntı:
Abdurrahman Dilipak
@aDilipak
·
1 sa
CHP'DEKİ İÇ SAVAŞ ŞİDDETLENİYOR? CHP YOL AYIRIMINDA.. Partide haddini bildiren bildirene..
Alıntı:
Murad Çobanoğlu
@muradcobanoglu
·
56d
Özgür Özel’i CHP’nin başında beğenmeyen Yozdil’in CHP genel başkanı adayları Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı adayı da Sinan Ogan’dı…
https://x.com/Veryansin_Tv/status/1920412095629164864
Linkte video var. Sildiğim mesajla ilgili...Alıntı:
Veryansın Tv
@Veryansin_Tv
Ermeni Emekli İstihbarat Albayı Gevorg Minasyan ve Angela Simonyan tarafından Hakan Fidan adına kitap yazıldı.
Türkiye'nin gelecekteki Cumhurbaşkanı diye bahsedilen ve hayatı hakkında kimsenin detay bilmediği Hakan Fidan'ı, Ermeni istihbaratında görev almış birisi nasıl ve neden kaleme aldı?
Hindistan, Salal Barajı’nın kapaklarını açtı.
Chenab Nehri Pakistan’a akmaya başladı.