ARKADAŞLAR ŞİRKET YÖNETİCİSİ VEYA MUHASEBE TARAFINDAN BİRİLERİNDEN HİÇ IRTIBAT KURAN OLMADI MI. BU ŞİRKET BATIK DEĞİL İNŞALLAH
LG-E986 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ARKADAŞLAR ŞİRKET YÖNETİCİSİ VEYA MUHASEBE TARAFINDAN BİRİLERİNDEN HİÇ IRTIBAT KURAN OLMADI MI. BU ŞİRKET BATIK DEĞİL İNŞALLAH
LG-E986 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usta merhaba, aldığınız bilgi doğru ise buna benzer satış rakamı haziran ayında da olursa bilanço için beklentiniz öngörünüz ne olur?
Daha önce sormuştum tekrar sorayım bunların tahsil ettiği 11 milyon lira bilançoya nasıl yansır???
Herkese cümleten hayırlı kandiller...
Merhaba Ümit Bey,hayırlı kandiller.
Haziran ayı da bu şekilde olursa,çift haneli bir zarar rakamı görebiliriz sanıyorum.11 milyon tahsilatın gelirle ilgisi bulunmuyor.Bu para önce banka hesabına girer,ilişkili taraf alacağı da bu tutarda azalır.Sonrasında para bankadan çıkar ve satıcı,kamu sair ödemelere ya da mal alımına gider.Aktif pasif hesaplar arasında transfer edilmiş olur.Kesinlikle gelir unsuru değildir.
Usta o zaman battık desene. Çift haneli zarar demek ilk bilanço ile minumum yılın yarısında 12 milyon zarar demek. Bunların genel kurulda aldıkları kararın ne hükmü olacak?
Yani 3 aylık totalde 20 milyonluk satış geliri olup 10 milyon zarar yazması çelişki değil mi??? Bu işi yapmasınlar kepenk indirsinler daha iyi... daha % 120 ciro artışından bahsediliyordu...
Şaka maka derken cidden batik mı bu şimdi? Ben anlayamadım bunların yaptığı işi. Ne yapmalılar ki bilanço kara geçsin. 3 ayda 20 milyon satış yapılıp 10 milyon zarar yazmak gerçekten enteresan değil mı? Ben mi yanlış anlıyorum yoksa bunlar gerçekten bu işi bilmiyor mu?
Yakın zaman sonra yeniden TTK 376/2 kapsamına girebiliriz anlamı da taşır.Neticede ilave her zarar,özkaynağı eritmeye devam eder.
Alıştıra alıştıra batacağız mı demek o zaman???
Genel kurulda PWC BAGİMSİZ DENETLEME kuruluşu ile devam edeceklerini okudum böyle güzide bir şirket niye akpaz ile devam eder ki??? Şirket CV si için kötü bir not olarak kalır.
Akpazin halihazırda iş yaptığı şirketlere yenileri eklenmeden üstelik karlılık oranı artmadan ticari faaliyetlerini sürdürmesi mümkün görünmüyor.
Bu kadar olumsuz bir durumda olmasına rağmen hala saf gibi çıkacağını düşünüyorum. Yazdiklarimla celisiyorum ne kadar enteresan 😀😀😀
Hâlâ enteresan bir şekilde güzel haberler bekliyorum. Allah cümlemize sabır versin amin...
Çıkmasına çıkar da,biz görür müyüz ondan emin değilim hocam.Bir yıldır projelendirme ile ilgili haber bekliyoruz ama görüyorsunuz durumu...
Önce Doruk'ta sermaye artırımı üzerinde çalışıyoruz dediler.Sonra SPK'dan muvafakat alamadığımızdan,bu plandan vazgeçtik dediler.Eylül ayında yeni bir oluşumun haberini KAP'ta paylaşacağız dediler.Sonra,15 Temmuz nedeniyle süreç uzayacak ama 2017 ilk çeyrekte nihayete kavuşur dediler.Sonra gayrimenkullerin mevcut değeri alacağı karşılamaya yetmiyor,kat karşılığı sözleşmesi üzerinde çalışıyoruz dediler.İlk çeyrek geçti gitti,iki tahsilat haberi ile iki tane de projelendirme haberi gönderdiler.Projelendirme haberinde hiçbir detay göremedik.Doruk ve Taco'nun gayrimenkulleri üzerinde kat karşılığı sözleşmesinin yapılacağını söylediler.Ne var ki bununla ilgili somut bir haber göremedik.Unilever Avrupa dağıtım işinin Zirvegül İnşaat'a devrine şahit olduk ama bu firmayla nasıl bir iş ilişkisi içinde olduklarına dair bir bildirim göremedik.Haziran ayı bitiyor ve biz hala teferruatlı bildirim beklemeye devam ediyoruz.
erken girdik hoca erken.banka yapılandırma yapılcak diye atladık.ama bildiğimizden karnaşık cıktı bu akyürek.keşke acele etmeseymişiz.yapılandırma olduda ne oldu.iki yılı israf ettiler.bir tane iş ilişkisi yaptılar bakliyat işi.başka birşey yok.insan güzelim fırsatı böle hunharca harcarmı.ne güzel iki yıl faiz ödemen yok işte saldır piyasa.yeni bağlantılar yap.elde var yayla agro.başka?eee yarın banka ödemen başlayınca nolcak?bu ciroylan nasıl döndürecen?mümkünmü yani?
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.