O iŞ bankası genel müdürü de geçenlerde çıkıp yandaş hokkabazlığı yapıp Doların sonu geldi gibisinden laf ettiği gün ben bankalara sıfırı verip o defteri kapadım. Başkasının ne yaptığı ne düşündüğü beni bu saatten sonra zerre kadar ilgilendirmez.
Printable View
Her sabah bir arkadaşım ile kahvaltı yaptığım yerde yaklaşık 15 dakika boş masa bekleyip, her zaman 40 TL ye yaptığımız kahvaltıyı bugün 74 TL ödedim
Arkadaşım bana dönüp şöyle dedi,
“Krizin geldiğini bu mekanlar boş kaldığı zaman anlayacağız, burger da kuyruk olmayınca anlayacağız, esas film o zaman başlayacak”
Günün özeti: Doğru adama kahvaltı ısmarlamışım
Bu arkadaşların hiçbir sorumluluğu yok....Bu işleri hep dışgüçler yapıyor bazende içeride fetö falan onlar yapıyor ama bizimkilerin hiç hatası yok.........Onlar saraylarına saray katıp yollarına devam ediyorlar :kahkah:
74 Tl ye kahvaltı ve hala kriz yok öylemi !. Eller havaya devam, o halde dibine sonuna kadar Dolar acı çekmeyenlere bizim ACIYACAK halimiz yok ,madem gemiyi batırmak istiyorlar varsın batırsınlar ve boğulsunlar ben filikaya geçtim bile kalanlara boş şans.
"Faiz toto" da son durum...
Faiz artışı bekleyenler
1)Işık Ökte
2)Gökhan Şen
3)Burak Kanlı
4)Figen Özavcı Gümülcineli
5)Mert Yılmaz
6)Gizem Öztok Altınsaç
7)Ferhat Yükseltürk
8)Sn Ayhan53 (200 bips)
9)Sn Pc öğretmen
Beklemeyenler
1)Sn Tengri Han (geçen sefer terste kaldığım göz önünde bulundurulmalıdır)
2)Sn Moruk
3)Sn Varolmayansehir
4)Sn Bahri
5)Sn Cankan
6)Yoldaş Stonhand
7)Sn Goksen
8)?
9)?
Ltf sizde görüşünüzü belirtirmisiniz?
Günün Atasözü:"Satılık ziftin olsun, Selanik'ten Kel gelir."
saygılar/başarılar
Tarihini sadece battal gazi romanından bilen , OSMANLIYI hep çok matah bir develet olmuş gibi düşünen güruh, Osmanlı padişahı batış döneminde, 70 Cent e muhtaç, millet açlıkla terbiye edilirken GAVURDAN ! bilmem kaç ALTIN borç alıp DOLMA BAHÇE sarayını yaptırdı. Ahanda tarih tekerrürden ibaret lafınının bugünkü örneği size kapak olsun ...