olsun , batanlarin batma nedeni kendileri..ne halt olursa olsun insan uzuluyor, gerci bunlara acimamak lazim ama insan merhameti kadar insan..
22-03-2019, 17:22
CPA
Alıntı:
Originally Posted by savasC
olsun , batanlarin batma nedeni kendileri..ne halt olursa olsun insan uzuluyor, gerci bunlara acimamak lazim ama insan merhameti kadar insan..
Abiler ne batmasi adamlar 1 aydir borsada en kucugu yuzde 30 yaptı hadi bugun yuzde 5 i gitti diyelim, nakite gecip alttan alacaklar, avmler bmwlwr neden azalmiyor saniyirsunuz akp ekonomisi bu uretime dayali degil dosemeye dayali.
22-03-2019, 17:24
cumartesi71
Alıntı:
Originally Posted by eksina
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun, kendisine Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili "Bu dizi gerçek İslamiyet'i öğretiyor ve belki bir gün bu dizi sayesinde Müslüman olacağım" dediğini aktardı.
Dolar bu yuzden yükseldi bence :)
Yalnız,adamı sünnet etmeyi becerirsek Trump'ın havası bayağı söner.Ben de dışişleri bakanı olsam böyle bir riski alırdım
22-03-2019, 17:25
ConSenSus SenSor
Alıntı:
Mazbataları usulca bıraksınlar.., ondan sonra merhamet ve insanlık..
Yoksa yok.
22-03-2019, 17:26
cumartesi71
Alıntı:
neymis bu yapisal reformlar..:)
Biri yapıp,biri yapılınca reform oluyo işte daha nesini merak ettiniz ki?
22-03-2019, 17:27
ConSenSus SenSor
Alıntı:
Originally Posted by cumartesi71
Yalnız,adamı sünnet etmeyi becerirsek Trump'ın havası bayağı söner.Ben de dışişleri bakanı olsam böyle bir riski alırdım
Kızları kalsa verirlerdi bunnar yok mu bunnar.. Bknz. the damadettin.