Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa üstadım sizin söylediklerinizi size söylüyorum :) Ustadim chiwas etkisidir 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydinlasma ustadim Oyle olsa stres yaparak yazmam Arti bir aydir htt dzt diyorum Yarismada bunlar alinmazki HTT, DZT bitti galiba artık.
Alıntı: Originally Posted by myfinans HTT, DZT bitti galiba artık. Sanmiyorum bence tekrar dusecek 10 yilliklar ama ben ciktim Getirisi riskine gore az O riski aliyorsam Tcd ile alacagim
Alıntı: Originally Posted by Webster Akil verme Sadece izle Aslan parcasi Once ogren Bizim anadoluda bir laf vardir sende anafolu çocuğusun bilirsin Once bi elime şey et sonra bakarız
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim chiwas etkisidir 😃😃😃 Hep Chivas yapıyor ne yapıyorsa üstadım :)
.................................................. ...............
Alıntı: Originally Posted by drselcuk yfv 25 ekımde gırdım..şansıma ıyı getırı sagladı..ancak yfv den daha oncelerı cok zararla ayrılan olmus..şans işi bıraz.. 5 yıllık grafikte öyle bir depresyon noktası göremedim
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu 5 yıllık grafikte hiç öyle bir depresyon noktası göremedim ama Aslan parcasi Tr de 5 yillik grafige gore teknik yaparsan a boyle zarar edersin Maks 6 aylik