Eve gelenler iflas ettirdiler zaten su ve sabundan. Evde sabun kalmadi. Su faturasi da tavan yapmistir. Her 3 dakkada bir el yikiyor millet.
Printable View
Eve gelenler iflas ettirdiler zaten su ve sabundan. Evde sabun kalmadi. Su faturasi da tavan yapmistir. Her 3 dakkada bir el yikiyor millet.
Ikide bir el yikamak mi olurmus ya. Kompleks olmus insanlarda. 5 dakika konusuyorsun, kalkip el yikama gidiyorlar.
Arada bir yalandan oksuruyorum. Bu sefer 3'er 3'er el yikamaya gidiyorlar. Muahahahahha.
El yikama kuyrugunda birbirlerine bulastiracaklar. Muahahahahhaha.
Su anda hukumet dogal sit alanlarini imara acmakla mesgul. Dun bir video izledim. Cocuk tezgah kurmus meyve sebze satiyor. Ne guzel konustu oyle.
Ben diyor bu tezgahi acmasam ne yapacagim. Bakmam gereken insanlar var. Paketten umutlanmistik ama hayal kirikligina ugradik. Diger devletleri goruyoruz vatandaslarina neler veriyorlar.
Hala o yuzde 10 pesinatla ev alabilirsiniz maddesi aklima geldikce sinirleniyorum.
dinen caiz değil evet, ama düne kadar cenazesi olan gelenlere yemek verirdi, ölenin ruhuna denilirdi, yahu diyanet camilere fetva gönderdi bunu 1 yıldır kaldırdılar. oradaki amaç yemek değil, toplumu bir arada tutmak, zararsız bir adet. malasef kredi ertelenerek sigorta ertelenerek halkın yanında duramazsınız. havalar soğuk, kömür makarna dağıtın, secim yok boşa gider diye onuda yapmıyorlar.
seni zeki adamsın senin düşüncelerini takdir ediyorum.
Benim anlayamadığım şu insanları neden evde tutmaya çalışıyorlar. Bizim bilmediğimiz başka bir şey var gibime geliyor.
Sen ne dersin ? Bu işin arkasında başka bir şey var.
virüsler türlerine göre binlerce milyonlarca yıl yaşayabilir.
dünyadaki hiçbir ortam bunu durduramadı ama yaz olunca duracak diyorlar.
taşıyıcılar için önlem alınmıyor. virüs bulaşan yaymaya devam ediyor.
farzet 3 ay geçti herkes sokağa çıktı gene içimizde taşıyıcılar olacak...........
bütün dünyaya aşı mı vuracaklar ???
yoksa herkese chip takıp takip etmeye mi başlayacakalar ???
Virus su anda yeni oldugu icin zarari buyuk. Karantinanin amaci insanlari virusten olabildigince uzak tutmak. Bu viruse ne kadar gec yakalanilirsa o kadar iyi. Buyuk bir cogunluk bu viruse zaten yakalanacak
Umut virus mutasyona ugrayacak ve olumcul etkisini yitirecek.