çoğunun koop arsası ve iskansız olması vs vs vs...
Printable View
Koop=Kooperatif
Sahillerde Çanakkale'de mesela var böyle
yaw ne diyeceksin deniz kenarı koop arsasında villası olanlara.. arsayı ve villanı bana ver gel sana 2+1 daire vereyim mi diyeceksin.
biraz düşünerek sor yaw.
gecen yaz oludeniz de kotu bir tatil yaptim. kotu dedim cunku acaip kalabalik ve igrencti hic eski hatirladigim gibi degildi
Ama sonra civarindaki koylere bakinca esasinda cok guzel yerler varmis farkina vardim. Kelebekler vadisi arkasinda denize yakin koylerdeki evlere bakiyordum ve karsima su ev cikti
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...26826711/detay
google maps ten bakinca koylerin etrafinda insaatlar goruyorsunuz ama oralarda iskan imar olmasi imkansiz gibi cunku dagin tepesinde bazi araziler
Simdi bu evin tapusu var ama bazi araziler var tarla vasfinda diyor. O kadar hizli gelisiyorki ve nufus o kadar hizli artiyorki eninde sonunda tarla larada imar cikar diyorum. Bu konuda tecrubeliler yazabilirmi?
Yahudiler icin hep imari cikmamis ama cikmislarin dibinde arazi alip beklerler denir. Simdiki millet cin gibi bize kalmaz boyle yerler ama hem yatirim olsun hemde arada gidip cadirimi kurarim veya karavanla giderim diye dusundum
İmar çıkacak diye tarla alınır m ya?
Ömrünün kaç yılı kalmış zaten?
İnsanları anlamıyorum. Belki 3 yıl sonra yeni binaya dönüşebilecek eski bir binadan daire almak herkese öcü gibi geliyor, ama tarla konusunda herkes büyülenmiş gibi umutlu nedense.