Bir gün eşşek gibi gidecek bu rakamlar hayal olacak eşşşek gibi ytd
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir gün eşşek gibi gidecek bu rakamlar hayal olacak eşşşek gibi ytd
Denizli cam 2019 bütçesinde 30 milyon tl tamir bakım ve yatırım planlamış yaptığı yatırım hakkında bilgisi olan varmı. Y.T.D.
Kerem c zaten garip olan butun cam grubu (anadolu sise soda trakya ) surekli kar ederken bunun surekli zarar etmesi ustelik bu sadece sus esyasi veya mutfak esyasi cami uretiyor yani insaat sektoru ile alakasi yok ama surekli zarar eden dusen bu mantiken insaat ve otomotiv sektoru durgunken anadolu ve trajya camin zarar etmesidir ama hep kar ediyorlar ....ben bunu hep soyluyorum borsada 30 yilimdayim birinde cok yuklu mal varsa o hisse gitmez hangi hisse olursa olsun bu boyledir o 500 k hisseyi alan o hisseleri satmadikca bu hisse daha yillarca surunur burda yazilanlara gore arsa niyetine almis bu durumda daha cok uzun yillar boyunca bu hisse diplere dogru gider adam kendine simdiye kadar 4 milyon tl zarar ettirdi yaninda kucuk yatirimciya da kaybettiriyor hisse nin yukselmesine mani o adamdaki 500 k lot adamin hisseyi kaldiracak 2 ye katlayacak gucu de yok ne halta aldin o kadar hisseyi ...yine soylim ben bu kagitta 8-9 yildir zaman zaman al sat yaparim bu hissenin gercek spegi galip ozturk ve o geri gelmeden ve 500 k lik vatandas o mali satmadan bir halt olmaz bundan ...benim alacagim nokta bedelliden sonra 3-3.5 araligidir ..yukselmeyen yillardir dusen bir hisseye para baglayip alternatif getirileri kacirmam..3.-3.5 dan 30 k lot alir uzun vade beklerim ..
Yav arkadaş ben anlamiyiyorum nassi bi borsaciyım dersin 500 bin lotu olan abdullah beyin yerinde olsam ben daha lot almam ki önümüzde bedeli seneryosu var bedelli sonucunu beklerim,,,ytd
yerinde olsam bedelli olmaz olursa da dökülen keklikleri avlarım,, ytd
Bu arada benim hatrı sayılır bi lotum yok olana saygı duyarım ,,ben de bedelli yi bekleyenlerdenim,,,ytd
Fino yine sahnede
O finoyu birgün çok güzel düzecekler
gözümüz aydın nihayet spk sermaye artışına onay vermiş
Vatana millete hayırlı olsun
https://twitter.com/derinhisse
ne yaparsa yapsın
hepsi iç ediliyor..
değil migrosa wallmart'a yapğsan ne fark edecekki..
Arkadaşlar 1000 lota karşılık 1500 liramı ödemem gerekiyor bedelliyü kullanırsam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böldürmemek için satmak isteyenlerin hareketiyse kısa bir hareket olarak kalacaktır.
Bu fiyatlardan sana değil 1 lot yooookkk
günlükde düşen tirendi kırmış..
11.32 üzerinde kapanırsa çokdaha güzel olur.
13.00 üzeri kapanışlar yeni yola sokacaktır.
tabi bence
Sayın Turquaz
Bencede bir halt olmaz. Tahta yapıcı korkak
normalde bu zamanda bedelliye kimse girmez ama, rüçhan oranı fena değil.. burada iş spek varsa ona düşüyor, bedelliye katılım için fiyatı yükseltmeli ki cazip olsun. bu rakamlardan eh işte. Ama 13 lira üzeri başka olur... hatta çok iyi olur.. ama bugünü tavan kapatması lazım... iyi olur yani...
Nede çok mal topladın de mi?
Denizli Cam ile ilgili bekelentiler sanıyorum Paşabahçe halka arzı çerçevesinde şekilleniyor ama bedelli sermaye artışı ve bugun gelen yatırım haberi daha önemli.
Şirkete kendi ölçeğine göre ciddi bir nakit girişi olacak. Bu kaynağın yatırımları finanse etmek için kullanılacağı açıklanmıştı.
Teşvik başvurus yapılan tutar da 37 milyon TL.
Toplam piyasa değeri 60 milyon olan bir şirket'e dışardan 9 milyon nakit girişi ve 37 milyon değerinde yeni yatırım geliyor.
Bir Denizli Cam daha ekleniyor yani mevcut şirkete. Bu arada paşabahçe arzı ile ilgili gelişmeler de farklı bir momentum katabilir ilerleyen zamanlarda.
Bu devirde bu sirket tesvik alirsa herkese alir devlet in isbankasi ile arasi limoni iken tesvik mi alacak ? İlginc ..%150 bedelli yapiyor biraz kucuk yatirimci cekmeli tabi boyle yukari hareketlerle bolununce aliriz .yatirim tavsiyesi olamaz
1 denizli 1 zarar
2 denizli 2 zarar..
gurubun belkide tek zarar edeni..
helal olsun baştakilere.
12,20 görüp 11,00 kapamış
Yazık
hisse tavan olmus foruma yazan yok. insanlari o kadar biktirmislar demek ki. Is bankasi bilgilendirme gondermis. Bedelli islemini son gun olan 30 eylulde gerceklestireceklermis. oysaki ben hissede islem yapmak istiyorum. basvuru yapmama ragmen islemimi bekletecekler. saniyorum bu zamana kadar ati alan da uskudari gececek. Bazen bazi seyleri anlamakta inanin gucluk cekiyorum. 30 eylule 2 hafta var. ben ilk defa boyle bir uygulama goruyorum. Hodri meydan buradan soyluyorum. Bugun ve yarinin fiyatlarina bakin birde 29-30 Eylul fiyatlarina beraber bakalim. sonucta ne demek istedigimi anlayacaksiniz.
Gizem yok, gerçekler var, hangi aracı kurumla çalışıyorsunuz bilmiyorum, fakat iş ile çalışıyorsanız r kodlu hisseleriniz 30 eylülde hesabınıza geçecek, neden diye soruyorum, kendimce de cevap veriyorum
Adı üstünde Rüçhan Hakkı.Yani kağıtlar senin, kimse alamaz.Doğal olarak son gün parayı hesaptan çekip hakkı kullandıracaklar.Daha önce parayı versen de hesaba yine son gün geçer.Bu arada kağıt farklı yerlere gelir de satmak istersen yine satabilirsin.Dediğim gibi kağıt senin, hak senin.Boş yere dert etmeye gerek yok.
Anlıyorum, fakat satabilmek için r kodlu hissenin hesapta gözükmesi gerekiyor, şu an için bu rakam 0, bu nedenle r hisse satış talimatı bile veremiyorum, bu yüzden satış mümkün olmuyor, en azından iş yatırım hesabı için durum bu
Bankayla konuştum, anlaşamadık, diyelimki hesapta 100 adet dencm var, bunun karşılığı 150 tl hesabıma bloke koydular, ve ayın 30unda bana 150 adet eski tip hisse verecekler hisse sayım ayın 30unda 250 olacak, eğer r leri satarsam bedelliye katılamayacağım demekmiş, bu durumda benden 150 tl istemiyor fakat 100 adet r hissem var onu 24üne kadar satabiliyorum, , ayrıca r kodlu hisse satın alamıyorum sistem müsade etmiyor, halbulki ben şunu iddia ediyorum, 150 tl bloke koy bunun karşılığı 150 adet r hisse mi bana bugün ver, bugün ben bunu satayım, ben mi hata yapıyorum
adamlar senin benim rüçhanlarımla operasyon yapıyorlar..fiyat düşünce geri alıp sana bana verecekler.
Herşey ortada değil mi
Ve spk kararı gelir, yazık , çok yazık
hisseyi baskılayan ve manipüle edenlere ceza gelmiş ama adamlar kanun kural çok iyi bilirler anında hesapları başka yedek çakallarının üzerine virman yapar spk çok boşsun çok
cezayı bize kestiler..
onlara bişey olmaz..
100.000 ceza öderler tirilyonları götürürler..
senin benim hesabımdan yine işlerine devam ederler..
hangi ceza çözüm üretmişki..
tabi bence.
Pazartesi tavan bu hisse cunkü tesvik aldı