Bu fırtınada sağlam duran UFUK seni selamlıyorum.
Printable View
Bu fırtınada sağlam duran UFUK seni selamlıyorum.
Bak seni duydu hemen tabana yapıştı 3 haneli rakamlar diyen mazlumu getirin bana 😁
Bilançoda dikkat edilmesi gereken iki rakam var. 1 özkaynak 194 milyondan 258 milyona
2 duran varlıklar 331 milyondan 409 milyona çıkmış.
Evet ..haydi ufuk şimdi sıra sendee....artı 150 milyon değeri nezaman yansıtacaksın ? 150 milyon bistteki en az 5 şirkete değer ....yatırım tavsiyesi değildir...
Ülker'den Metinkale Taze Kuru Gıdayı nerelere taşıdı. Ufuk'ta neler yapabilir göreceğiz.
Flama osilasyonunu tamamlamış ve yukarı kırılmış gözüküyor :
https://www.linkpicture.com/q/UFUK.png
Ayıp be pd/dd oranı 1.33 olan şirket mi kaldı senden başka. Arkanda Ülker var, Kervitaş var, Rixos var. Var oğlu var.
Sayın stock %93.62 i unlude %2.98 i Akyatirinda toplam 96.60 yapıyor dışarıda 3.4 var ki muhtemelen disardaki hiselerinde bir kısmı yine onlara ait .Dolayısıyla ne zaman isterlerse istedikleri yere taşırlar. Onlar için hiçbir tehlike yok.
Bugünkü kapanış ve kerevitin yaptigi hareket önümüzdeki hafta için bama ciddi umut verdi.
ulan 1 lotla mı düştü şimdi 7,60tan 7,38e. Tü senin kalıbına...
Ek 25724
O bir lotu satan tahtanın sahibidir .bize mesaj verdi istersem 1 lotla tavan istersem taban yaptırırım demiş:)))
Vallah ağam bizimle eğlenir.
Merhabalar,
Herhangi haber falan mı var acaba Allah nazardan korusun bu hafta yine yükselmeye başladı.
Sayın KARA 1.40 tan buraya geldi hiç bir haber olmadan .
Evet bende burdayım yıllardır 1lirayı da gördük hatta bu zamanda ama son 1 yıldır yükseliyor. ve 7civarında çok oyalandıktan sonra yine geçen haftalara oranla bu hafta iyi işlem hacmi ile yükseldi. Son 2-3-4 gün için soruyorum aslında bir haber bir değişiklik mi var KAP'ta olmayan ? diye...
Sayın KARA benim bir bilgim yok. Ama bu aralar twitter da çok popüler bir hisse ufuk orda ağalar sürekli övüyorlar. Iki haneli rakamlardan sözediliyor. Görüp bakacağız hayırlısı neyse. Bu arada ben ufugun fonfk iken 0.92 olduğu zamanı bilirim :)))
twitterda yarın ve sonrası kar satışı çok dillendi 1,4 tl. den başlayan hareket dikkat edin elinize vermesinler malları....yatırım tavsiyesi değildir..
Sayın egecballh daha önce 3 haneli rakamlardan bahsedip hisseyi yere göğe sığdıramiyordunuz şimdi 10 oluncada elinize verirler diye tam tersi bir şey söylüyorsunuz. Bunun ortasi yokmu çok ölçüsüz oluyor .
haklısın abim aynen..ama çok dillenince spek geri vites yapıyor yarın inşallah yapmaz....ytd..
Spek burda yazılanlardan etkilense zaten spek olmaz .
Haydi yallah hop hop hop...
Dikkat edin ...8 tl.ye kadar mal boşaltacaklarmış.....bugünden başlayarak ....asıl çıkış blançodan sonra diyorlar....4 tl.den alan gurup mal boşaltacak diyorlar.....heryerde dedikodu bi rahat bırakmıyorlar....inşalllah gerçek çıkmaz...yatırım tavsiyesi değildir..
Sayın egecbalih burdaki herkes 10 yıldır burda her ne yapmaya çalışıyorsan yapma yazıktır günahtır sonra insanin burnundan fitil fitil gelir.
Fonda Mustafa Sandal " onun arabası var güzel mi güzel, bastımı gaza gidermi gider"
mühendisim ......benim rüyalarım genelde çıkar.....:halay::halay: