Katalonya lideri puigdemont, bağımlsızlık deklarasyonunda bulunup bulunmadığı konusuna netlik getirmedi
Printable View
Katalonya lideri puigdemont, bağımlsızlık deklarasyonunda bulunup bulunmadığı konusuna netlik getirmedi
*katalonya/puigdemont, "eğer ispanyol hükümeti ile görüşme olmaz ise parlamento resmi bir bağımsızlık deklarasyonu için oylama yapabilir
Ispanya'da bakanlar kurulu katalonya için cumartesi günü toplanacak- kaynaklar
Ispanyol hükümeti, katalan lider puigdemont'un mektubu sonrası cumartesi günü anayasa'nın 155'nci maddesine ilişkin karar alacak- kaynak
Cumhurbaşkanı başdanışmanı ertem: Vize krizi nedeniyle kurda yukarı yönlü bir volatilite gördük ama bu düzeniliyor-ntv
Ertem: Kurda çok beklemediğimiz bir yukarı yönlü hareket ve bunun sonucu bir volatilite olmasını beklemiyoruz-ntv
Ertem: Genel olarak baktığımızda 2017 yılında tl'nin güçlü seyrettiğini, mb'nin sıkı duruşunun etkili olduğunu söylemek istiyorum-ntv
*ispanyol hükümeti, "katalan liderin mektubu talepleri karşılamadı
*isveç'te eylül'de işsizlik oranı 332.000
isveç'te eylül'de işsizlik oranı %6,2
Isveç'te eylül'de işsizlik oranı beklentisi %5,9
*dıhk, alman ekonomisinin 2018'de yüzde 2,2 büyümesini bekliyor
*dıhk, almanya'nın ihracatını 2017'de yüzde 4,0 ve 2018'de yüzde 4,5 büyümesini bekliyor
*dıhk, almanya'nın ithalatının 2017'de yüzde 4,5 ve 2018'de yüzde 5,0 büyümesini bekliyor
*dıhk, alman ekonomisi için 2017 büyüme tahminini yüzde 1,8'den 2,0'a çıkardı
*moody's, "portekiz bankacılık sistemi için görünüm zayıf varlık kalitesi ve sermaye nedeniye durağan
*güney afrika'da ağustos'ta toptan satışlar aylık -%1,1 (önceki %0,6
güney afrika'da ağustos'ta toptan satışlar yıllık -%1,4 (önceki -%1,1
Ertem: Işsizliğin türk ekonomisinin en önemli sorunlarından biri olduğunu düşünüyorum-ntv
*ertem: Işsizliği hızlı bir şekilde daha aşağılara getirmek durumundayız, ekonomi politikalarının da bu yönde olması gerektiğini düşünüyorum-ntv
*ertem: Ekonomi yönetiminin işsizliği önleyici önlemleri daha hızlı alacağını düşünüyorum-ntv
*ertem: Işsizliğin ağustos ayı verisinden sonra azalmaya başlayacağını düşünüyorum-ntv
Ingiltere'de eylül'de perakende satışlar aylık -%0,8, yıllık %1,2
Ingiltere'de eylül'de perakende satış beklentisi aylık %0,0, yıllık %2,3
Ertem: Bütçe tarafında sorun yaşanmayacak-ntv
*ertem: Bu kadar yüksek faizle yatırım olmaz-ntv
*ertem: Yüksek faizi halletmek zorundayız-ntv
Malezya'da merkez bankası'nın 1 gün vadeli ihalesinde satış myr25,6 milyar, faiz %3,0
*ispanya'da 2021 vadeli tahvil ihalesinde satış eur1,807 milyar3
*ispanya'da 2021 vadeli tahvil ihalesinde maksimum faiz %0,074 (önceki -%0,014
Ispanya'da 2025 vadeli tahvil ihalesinde satış eur965 milyon
*ispanya'da 2025 vadeli tahvil ihalesinde maksimum faiz %1,144 (önceki faiz %1,071
*ispanya'da 2027 vadeli tahvil ihalesinde satış eur1,018 milyar3
*ispanya'da 2027 vadeli tahvil ihalesinde maksimum faiz %1,639 (önceki %1,548)
Ispanya'da 2046 vadeli tahvil ihalesinde satış eur735 milyon
*ispanya'da 2046 vadeli tahvil ihalesinde maksimum faiz %2,883 (önceki %2,912)
*opec genel sekreteri, "onshore ve offshore petrol stok azaltımı devam ediyor
opec genel sekreteri, "dengeli petrol piyasası ufukta görülmeye başlandı
*rosneft/sechin, "abd'de şist petrolü üretiminin 2018'de artması, piyasaları yeniden istikrarsızlaştırabilir
*rosneft/sechin, "rosneft'in petrol üretim maliyeti varil başına 25 dolar
*fransa'da 2021 vadeli oat tahvil ihalesinde satış eur1,801 milyar, ortalama faiz -%0,39
*fransa'da 2023 vadeli oat tahvil ihalesinde satış eur2,570 milyar
*fransa'da 2023 vadeli oat tahvil ihalesinde ortalama faiz -%0,07 (önceki %0,00)
fransa'da 2024 vadeli oat tahvil ihalesinde satış eur2,625 milyar
*fransa'da 2024 vadeli oat tahvil ihalesinde ortalama faiz %0,18 (önceki %0,28
*opec genel sekreteri, "oecd petrol stokları eylül'de daha da düştü, ancak 5 yıllık ortalamanın 160 milyon varil üzerindeler
*italya başbakanı gentiloni, italya mb başkanlığı için adayı banka'nın bağımsızlığını koruma maksadıyla belirleyecek
çin ticaret bakanlığı, "çin'in elindeki denizaşırı varlıkların toplam değeri 6 trilyon dolar
çin ticaret bakanlığı, "çin'in son 5 yıldaki denizaşırı yatırımlarının değeri 660 milyar dolar
*çin ticaret bakanlığı, "rasyonel olmayan denizaşırı yatırımlar bu yıl etkin şekilde frenlendi