Kumar niyetine alıyordur ya tutarsa diye emirlere bak hep küçük küçük
Printable View
Bunlar Darty ı almak için kaç para vermişlerdi. Bilen varmı? Internette bulamadim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/ekonomi/118274.aspx
Işte darty hikayesi
Yazıda 250 kişinin işsiz kalmaması için ne yaptığını anlatıyor ancak suan bir yığın mağdur bireyler oluşturduğunu görünce bu adamın ne kadar sözünün eri olur sorusunun cevabını almış oluruz.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeğine sağlık sayın Alical. Teşekkürler
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibariyle siteside kapalı
Çorlu çekmiş site
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok satmadım 30 bin zararla bekliyorum moral eksi sadece yazılanları okuyorum
27 de alıcı olmadığından hacimde yok
site çalışıyo artık ama alış varmı yoksa görüntümü bu hırsızlar devasa zararı nasıl gizlediler la bu hırsızı spk başkanı yapınki nasıl çalınacağını biliyor başkasına çaldırtmaz reise söyleyelim kampanya yapalım yeni başkan olsun bunlara küfür etmeye değmez günahları bizi aşar
25 gösterip üçlü dip mi yapacaklar acaba :Sad: teknik çalıştırıyorlardır belki ..:whistling:
Yok kardeş bunda teknik meknik işlemez
Teknik meknik olmaz bunda kafamiza vurdular bam bam teknikmi kaldi
sikayet var com girin bimeksle bir yigin sikayet var...inat cok kotudur...ben clkho denen hissede inatlastim tahtadi kapandi...insallah siz kurtarirsiniz paranizi...tam 60 bin tl gitti clkho de
27 de varmı satıcı bitürlü derinlik alamadım kredi kartın internete kapanmış
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Beyaz filo alsaymisiz yanlışlıkla ne hisseler nerelere gitti 5.40 lardan 95 liralara ,bimekse bulastik tuz koktu resmen akgiray şeyin kalksın belin gelmesin mahvettin bizi
[emoji3][emoji1374][emoji1374]
Amin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bı bok olmaz mılletı cekıp son vurusu yapıcaklar kesın az yukselsın satıcam bende.....
Bu haberin etkisiyle bugün tavan olacaktır
Bı cacık olmaz gitsin tavuk satsin. Yumurta satsin daha iyi
Hayırdır insallah sabah sabah herkes 100 bin 150 bin..ne oldu ki neee...
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün sabah gazetede çıkan haberden dün kimsenin haberi yokmuydu acaba ? Haber gazeteye düşmeden emaresinin olması beklenirdi. İnşallah toparlanırda zararı olan herkes zararını çıkarır.
Yaklaşık %96 sı halka açık zaten.. Neyi ortak olarak teklif edecekler? Hangi kısmı ortak olarak verecekler?
Bakalım yerinden kipirdayacakmi yoksa tinlamayacakmi
Gazeteciye bı çorba atıp yaptırmamış tır umarım bu haberi 5 dakikaya belli eder acilista
teorik eşleme 31 de. 850 bin lot işlem. tavan zaten 32. Haber etkili olmuş.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7e9044edaf.jpg
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29 a düştü - 500 bin alış silindi.