Maliyet kaç celal bey?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Çoktan beri elinde Flap bulundurup da , kağıdı tanıdığını zannedenler ! İçinizde 1 kişi bile yok harketini çözebilecek olan .. Yazmayım diyorum ,gunlerdir , dayanamadım yazayım dedim . 1,5 ay önce de yazdım , Bu kağıdın dibi 6 tldır . 7 filan diye uçmayın 2 gün primli görünce , yok yarın 7.80 leri filan deneyebilir filan . Zaten bi mok bildiğiniz yok bari milleti panikletmeyin ..
Son sözüm şu , kağıt 6 yı kırmadığı müddetçe , endişelenmeyin .. Kırarsa vedalaşın arkanıza bakmayın !!
Diğer taraftan , kerizlerin maLLrını toplamadan yukarı harekete başlamazlar. Bugün olan bundan ibarettir.
YTD.
Yiğit düştüğü yerden kalkar derler ama bunun durumu pek kalkacak gibi görünmüyor hayırlısı olsun bakalim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık yükselmez. ytd
Valla moral bozmim diyorum ama sanırım bu saatten sonra bencede yükselmez
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnandıňız mı artık
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Invest hala satıyormu arkadaşlar ilk beşte para çıkışı nasıl lütfen biri cevaplarmı tşkler
Ne yapayım , senin gibilerin yaptığı üzere maliyet düşüreyim diye kağıt toplayıp , 12 - 16 TL arasını maliyet mi oluşturayım ? :)))
7 tl yi gördü diye yarın 7.80 leri görecek ümidi mi taşıyayım sizin gibi ?? Ben foss oluyorum siz bilgili oluyorsunuz öyle mi ?
Allah gönlünüze göre versin !
Arkadaşlar alan satan kurumları paylaşırmısınız
inanmıyorum yine gömecek gibi. ytd
i nan mı yo rum. ytd
İnvestin satışı bitti dönüyor görüntüsü verdiler bakalım sonu hayır olsun İnşallah. Ama tokatlanan çok olmuştur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Artıya geçte sinkaflı bi cümle kurayım. 6 yı kırınca sattırdı bana. Ytd.
Aynen bende öyle oldu. Ama tekrar alım yaptım. Malum alıcılı duruyor
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tüh gene kaçırdım yine....
5,90 dan alana helal olsun
artı kapatır mı.
çünkü 6.62 den de aldım. ytd
anlaşıldı satıp bankaları aldılar. ytd
bedelliden haber aldılar. o da meclise sunuldu ve onaylandı. ytd
en uygun kredileri dev. bank. verecek. vesaire vesaire. ytd