Bir fenerbahceli olarak besiktasin bu maci cok rahat kazanacagini dusunuyorum.
Printable View
Her şerde bir hayır vardır. Lig treni daha duruyor. 1-0 veya 2-0 yenilip umudumuz devam etseydi bu arada lig trenini kaçırırdık. Vodafone da yenildin. Ne oldu? Elde var sıfır... Şimdi fener maçını gevşek gevşek oynayamazlar. Yani... Umarım :(
lige dönsünler. adamlar da ribbery , roben bile yedek daha neyin tartışması. ş.liginde final oynar bayern. beşiktaş yapacağını yaptı helal olsun biraz da borsada yüzümüzü güldürseler artık.
GS ve tspor alır satarım hep kazandım şükür BJK de bir kaç kez aldım ama bu sever sağlam koydu . Tepki bilem vermiyi . Yatırım tavsiyesi değildir
Citi kavurmasına devam. Takipteyim.
https://i.hizliresim.com/LbDbW1.png
Borsayı birakmistim 3.75 fiyattan daldım full portfoy risk almadan para kazanılmıyor. Pepe ve Talisca yok ama Besiktas yinede Fenerbahceyi yenecek diye ümit ediyorum. Hadi bol kazanclar dilerim.
Dün gece, bjk, tek Türk futbolcusuyla oynadı, çok hazin bir durumdu, Türk futbolu öldürülüyor, Şenol Güneş i kınıyorum..
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görüyorsunuz mukemmel ,anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ,hiç bir şey anlatmıyorum mukemmel :)
hepsi showmen bjk li futbolcular dışarıda kalite belli oluyor ülkemizde güzel artistlik yapıiolar
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yenerse en az% 7 primlenir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazık çıkmışçasına yerinde oynamıyor ne oldu be yoksa bayern münih yenebileceğini mi sanıyordu bizim saf spek
Şehir efsanesi halinde olan qatar airways sponsorluk işi olursa bu karanlık dönemde can suyu nolur bı nebze nefes aldırır teknik olarak hisseye
TFF'den yapılan son dakika açıklamasına göre Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Cüneyt Çakır yönetecek! Çakır'a bu maçta Bahattin Duran, Tarık Ongun ve Barış Şimşek yardımcılık yapacak.
Spor hisseleri iddaa bayisine döndü beşiktaş fener maçını fiyatlamaya başladılar ama fener tarafına oynayan çok öğleden sonra beşiktaşta sert yükselebilir .Bilyonerde beşiktaşa yener diyenler %26 fener % 17 ,buna göre fiyatlayın lan:) talisca sarı karttan kurtulursa iyi olucak
Bugün lotlar biraz büyüdü bir yatırımcı için en kotu şey aldığı hissede desteğin bir anda dirence dönüşmesidir :)
ne demek bu şimdi? aşağımı düşecek biraz daha? açıklar mısın? zararına mı satalım? onu mu diyorsun? trendi bilmem ama trenin içindeyiz, bindik bir kere! kol gibi de geçirdiler kıpırdayamıyoruz!! koskoca borsada 2 tane aptal hisse var ; ikisini de almışım mal gibi. biri de bu..
Bjkas iki kat arasında kalmış asansör gibi eğer kurtarıcılar gelmez ise içeridekiler dışarı çıkamaz ve içeride ki insanlar sınırı bozulur ve birbirleri ile kavgaya başlar bu esnada sallanan asansör bı alt kata düşer . kısa sürede sponsorluk ya da banka gibi iyi haberler gelmez ise bı satış dalgasını daha kaldırmaz bu tahta bunda bi durum tespitidir
Eskiden gün sonu takas verisi teknik done paylaşan arkadaşlar olurdu ..forum goy goy mekanına döndü; hisse zıplasa da biraz paylaşımlar artsa keşke.
Takashttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6f949dc766.jpg
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener maçı, tarihi dönemeç olur
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.milliyet.com.tr/super-lig...-skorergaleri/
sıra beşiktaş a ne zaman gelir...
Fener galibiyeti 5 li rakamlar demektir
Gazlamayın ky'yi.
bugünkü hareketimizi tsporun primine borçluyuz. saolasın hamsi sen de olmasan bu eşek arabası kıpramayacaktı.
Şayet şaka veya espri degilse, kesinlikle ard niyetlisiniz. Degilseniz duzeltme veya aciklama sart. Vebaldir...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aloooo!! fiko başkan ; 2 yıldır şampiyonluklardan gelen, 2 yıldır şampiyonlar liginden gelen, cenk tosundan gelen paralar yetmedimi de bizim paraları eziyorsun?? lan amk beynimiz yandı senin yüzünden!! 6 aydır bir defa %5 bile yapmadın!! hep ırza geçtin!! allah bin türlü belanı versin!!
feneri yense ne olacak; bu dürzünün karakteri ortada!! devlet millet elele savaşa girmiş; bu milleti s... derdinde!! sana da bir ayar veren olur elbet!!
Fener galibiyeti şampiyonluk demektir mağlubiyet havlu atmak demektir ince bir cizgideyiz çok önemli bir maç risk almak isteyen bekler istemeyen satar
Desenize yazinizin lafzina takilip, ruhunu kacirmisiz [emoji4] Yazinin ruhunda "sampiyonluk" varmis. Iyi guzel de azizim 5 tl ye sampiyonluk az degil mi ?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene fazla primlenecegini sanmiyorum 5 görelim de öpüp başımıza koyalım:)
o.evladı ; neden 10 kademe çıktın neden tekrar düştün?
alış 7.3 milyon lot
satış 3,9 milyon lot!!
ky mi atladı? ne olduğunu gören biri yaza bilir mi acaba?
aradaki 3 milyon lotu kime itelediler ? bu hava da ky almış olamaz??
Anlik pasta payladabilecek bi arkadas var mi
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.