Bist + 900 İpek baskısı hala devam. Sonu hayır olur inşallah. 4,48-4,49 durum stabil. Mobbing baskısı var.
Printable View
Bist + 900 İpek baskısı hala devam. Sonu hayır olur inşallah. 4,48-4,49 durum stabil. Mobbing baskısı var.
Kardemir de krallık devam ediyor. Acaba Kardemir'in speklerini mi bekliyoruz. Oradan buraya hucum olabilir mi? Sadece düşündüm. Başka bir şey yaptığımız yok. Düşün düşün düşün. :Sad:
Yazık eksi kapatmayı başaramadı
Bu şirketin gönderdiği 12 aylık bilanço düzeltildi ama 3,6 ve 9 aylıklar hepsi hala yanlış olarak duruyor ve hiçbir düzeltme olmadı.Ne yönetim de iş var ne denetçi firmada, saldım çayıra mevlam kayıra.
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=6CXNhttp://imageturko.com/?di=QG9U
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=M9KF
Kağıt 2 dolardan 1 dolara indi. Zekatı az vermek için kağıdın değerini artırmıyor olabilirler mi? :) bir fikir işte. :yes:
Yapi kredi birazda ipeke alayim dedi nihayet :)
Devaminin gelmesi dilerim.
Saygilar .
YTD.
ipeke gelen yapi kredi çakmatik çikti. Hemen su koyuverdi. Kozaa gibi sonuna kadar alarak gitmedi.
Sabirla siramizi bekliyoruz bakalim :vk:
Saygilar.
YTD.
Hadi İpek kız sol şeritte bekliyoruz seni.Koza çekiyor ama sıra sende çok sıktın bizi.
Uzay mekiği gibi bizim kozalak kapsülleri teker teker ayrılıyor..Önce Kozal sonra Kozaa sıra İpeke olsun.
Bu arada tepki yükselişi iyi güzel lakin Kozaa/İpek paritesi epey yükseldi.
6-7 aylık düşen trend ise halen kırılmadı.5-5.1 arasi hacimle kırılırsa o zaman bir nebze daha güvenli olabiliriz.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ipekenin geri kalması için hic bir sebep yok.mali ve hukuki olarak...ancak yeterince toplanmamissa gitmeyebilir...bence kozalaklarin maliki ipekedir....en degerlisi....kıymetlimisss😆
çok gerildi yukarı sert yapması lazım diğerlerinden bağımsız...geçmiş günlerdeki gibi...ytd
16.05.2018 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik ve Ticaret AŞ, Mardin ve Şırnak illerinde ruhsat sahibi olduğu bir arama sahasında keşfettiği ham petrol için 4 ayrı paftada işletme ruhsatı almak için başvurdu.
Söz konusu ruhsat için şirket, 2 Mayıs 2018 Çarşamba ve bunu tamamlayan 7 Mayıs 2018 Pazartesi tarihli dilekçelerle başvurusunu iletti. . Adamlar arı gibi çalışıyor. Ülkemin insanları tebrik ederim.
İpekle alakası şu: İpek yatıyor. Diğer şirketler arı gibi çalışıp petrol buluyor... Değerinden çok, spekülatif hareket edene bakılıyor. 100 kişiye sorsan hepsi kozaa'yı tercih eder. Geçen sene 2500 puan fark attı ipeke'ye. şimdi ölü halde 2000 fark attı. Yani kısaca tüm tercihler(yabancı) dahil kozaa. Yüzdesel sahiplik İpeke'de ama en hızlı koşan Kozaa.
Kozaa benim gözümde BMW arabası gibi, İpeke ise Hacı Murat. BMW hızlı olduğu için severim. Hacı Murat'ı antika durumu için... :)
Yalnız bu çekilmeler çok fena yukarı patlama için olabilir. Yayı gerdim misali. Neyin ne olacağını sadece spekler bilir. Kendi düşüncemdir.
ipeke'nin şöyle bir derdi olabilir. 1000-2000 civarında lotları olan hissedarları dökmek için uğraşıyor olabilir. Eğer öyleyse zaman kaybı. Çoğu satış haberine kadar burada. 4,64 oldu
*ipek enerji'nin vergi dairesine sunduğu tabloda 2018 yılı ilk çeyrek dönem net zararı 1.699.589 tl
***IPEKE*** İPEK DOĞAL ENERJİ KAYNAKLARI ARAŞTIRMA VE ÜRETİM A.Ş.( Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi
***IPEKE*** İPEK DOĞAL ENERJİ KAYNAKLARI ARAŞTIRMA VE ÜRETİM A.Ş.( Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Mali Tablonun Hesap Dönemi
01.01.2018 - 31.03.2018
Mali Tablonun Verildiği Otorite
KAVAKLIDERE VERGİ DAİRESİ
Mali Tablonun Verilme Nedeni
GEÇİCİ VERGİ UYGULAMASI NEDENİYLE
Mali Tablonun Verilme Tarihi
17/05/2018
Açıklamalar
Şirketimiz 01.01.2018- 31.03.2018 hesap dönemine ait vergi mevzuatına (VUK) göre düzenlenmiş ve SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş mali tablolarını geçici vergi uygulaması nedeniyle beyanname ekinde Kavaklıdere vergi dairesine bugün (17.05.2018) sunmuştur.
Şirketimiz 01.01.2018 - 31.03.2018 dönemine ait mali tabloları ihtirazi kayıt ile beyan etmiştir.
Bu itibarla Şirketimizin 01.01.2018- 31.03.2018 hesap dönemine ait ilgili Vergi Dairesine sunulan geçici vergi beyannamesi eki gelir tablosunu ekte yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/684193
BIST
17 Mayıs 2018 10:05
*koza anadolu metal'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2018 yılı 3 aylık dönem net karı 5.156.601 tl
4,77'den birden 4.73 'e kadar satış yapanı merak ediyorum.1 saniyede 4 kademe düşürdü. Şu hisseden elinizi ayağınızı çekin. 4.80'e çık 3-5 sn.de 4.73 nedir bu ya... Allah bunun hesabını A dan Z 'ye kadar soracaktır.
şeker 900bin aldı , yapıkredi eksiydi artı 300 bin küsür oldu toplam süre 10 dk :)
sabahtan beri açıkçı meksa toplamda 320bin sattı. şekerin malınıda deniz sattı yaklaşık 900bin... izleyip göreceğiz...
İpeği bu gruptan (kozalak) çıkarsınlar, ivedi alt kümeye.......Kendine hayri kalmamış.Gözü sopada.Eksi bile kapatır bu uyuz kağıt.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://m.youtube.com/watch?v=iX6S4SDBPXo
Arkadaslar forumdan bir arkadas rica etti ikizleri yarışmaya girecekmis linkteki videoya girip beğenirmisiniz.
Maalesef takası çok dağınık. Toplu takas olmalı (ky/diğer bölümündek satışın artması ve yabancının alması)
Takası hazır değil şu anda sert hareketler için
https://i.hizliresim.com/az4rN7.png
Ne zaman ayrisip şöyle %8 yapacaklar acaba geri kaldın haydi sira sende bekliyoruz.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayaller 8 gercekler 5 mi ?
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinize sağlık Deniz bey
Peki kozaa hedefine doğru ilerlerken ipeğin yerinde sayması gibi bir durum söz konusu mu acaba?
Teşekkürler Deniz bey. 1-2 gündür aldık. Bekleyeceğiz artık. Acelem yok. Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen. Burası çok sakin çünkü.
Risk almayan kazanamaz