tşk.ler minefe yolumuz uzun .meksa.da genellikle yabancılar kullanır meksa üzerinden alış yapmışlar gibi bana göre toplasınlar bakalım
Printable View
tşk.ler minefe yolumuz uzun .meksa.da genellikle yabancılar kullanır meksa üzerinden alış yapmışlar gibi bana göre toplasınlar bakalım
Bu virmanlar bizlerdede oluyor. Nasilki dersen soyle
Bende 150 bin egpro var ve bu lotlar isyatimda. Sonra isytrma kiziyorum lotlarimi ordan aliyor ve mesela akyatirima aktariyorum. Ve isytmda 600 bin lot varken iki gun sonra 450 bine dusuyor. Akytrmdada atiyorum 150 bin varken bir anda 300 bin gorunur.
Şu anda yatirimfinans ta citiye bu sekilde aktariyor.
Haftalik aylik takas oranlarini atan olursa kimde ne kadar eksiliyor ne kadar cogaliyor goruruz. Saygilar.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplasinlar toplasinlar...
Insallah şu oyak ve denizde hiç kalmaz da , eski cambazlar saf disi kalir
piramit sinek avlıyor bugün:)
Hacim yerlerde sürünüyor yine ama biz buradayız sahneye çıkmanı bekliyoruz Ege'nin efesi
iyi düştü.neden ?
Valla onu rakı balıkcılara yada birilerinin borsacı abilerine soracaz onlar söyleyecek
Broker neredesin [emoji1]
Gecenin yarisi olmuş kafamda kiyak bizden bahsediyor saygideger ortaklar.... ne diyeyim şimdi ben bu kardeşlerime...
Satin gitsin yahu , 450 hisse var buna mi kaldiniz , bakin bugun 4 5 tane tavan yapan hisse var. Sizde bulun onlardan bir tane basin paralari sizde kurtulun bizde kurtulalim. Endeks gulluk gulistanlik bir tek bu surunuyor, zaten bir halt olacagi yok bunun. Ne diyeyimmm sevgili gardaşlarimmmmm...saygilar
Bu citi deli galiba, ne halt edecek bu lotlarihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db8a6a1ea7.jpg
Yatirim finans ta da 80 kusur var. Citi oldu 500 diyebiliriz. Bilancoya kadar 600 bin yapacaklar galiba. Mezara götürecekler bu lotlari...adamlar bir ay oldu beni de gectiler helal olsun
Goy goy yapiyoruz ....
Alan alsin satan satsin...
Tercih sizlerin ...
Herkese hayirli olsun...
sn minefe bugün 161 lot daha küfeye attık 12.58 den
piramite ne oldu ses seda yok
Tam tatlı su kurnazı oldunuz haa,bi işimiz olupta şurayı bırakamıyacağız
yatıırm fınansdaki mal kendi malı cıtiye gidecek lot yok once takasları bi ögren
kalın lot yazılsın cizerim diyede spekule etme tahtayı
aldıgınız lot falan yok burayı manıpule etme dün kalın lotlar koyduda ne yaptınız
almışınız elınize 3 5 lot sallamaya bayılıyorsunuz
not:bugun aldıgı mal cıtı yabancıya gıdecek,iki gün sonra bak şekerim:drunk:
Sn filozof pasta verebilirsin tsk.ler
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuzlu su kurnazi hamsi,
Buraya forum kurallari çerçevesinde herkes düşuncelerini yazar. Daha onceki yazilarindan seni çözememistik, şimdi uslubunu anladik. Laf dalaşina girip forumu meşgul etmeyelim . bende uslubumu degistirmiyeyim saygideger ortak...
Bugun goruneni yazalim
Yatirim 79 972
Yatirim 11 696 net i var.
Toplam 91 668
Yarin bakariz yine...
Citi yi de not alalim
Bugun gorunen 426 387...
İyi geceler... saygilar.
Görünenhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7e43388658.jpg
Hayirlisi olsun kardesim
Insallah hepimiz iyi kazanclarla yolumuza devam ederiz...
Bu hafta güzel alım fırsat verdi, iyi lot topladım. Tekrar aranızdayım. Bilanço sonrası da burada olacağım. En az 1 yıl beraberiz ortaklar.
eli kulağında
sn filozof yeni zivre 15.75 olabilirmi
3 gündür satış tarafında oyalanıyor patron. Kafa kalkar kalkmaz hemen indiriyor tavayı. Bilanço öncesi baskı kurup tahtayı alt rakamlarda tutmak istemesi neden acep. Bilanço günü ve ertesinde de tahtayı tutmak isterse yoğun bir mal verip tahtayı baskılama yönünü seçecektir. Tirbülans, asansör ve hareketlilik istemiyor. Sessiz, sakin ve sığ hareketlerle tahtayı yukarı çekmek şuan izlediği yol. Kendisine tabi olduk, bekliyoruz.
Piramit bı kaç gündür etkiye sütlüye karışmıyor meksa kendi halinde al ver yapıyor hacimsiz vasat bir gün geçirdik kademeler bomboş hayırlısı bakalım
Ege Profil Tic. Ve San. A.Ş.
Güçlü Al
Güçlü Al
Güçlü Al
Güçlü Al
Güçlü Al
Güçlü al ama hiç işlem yok. Bir hissenin cazibe merkezi olması için zaman zaman agresif hareketler yapmalıdır. Halka açıklık oranı % 4 civarında olması dolayısıyla kurumsal, yabancı ve büyük yatırımcı çekemiyor. Halka açıklık oranının artırılması için 2. halka arzın gündeme gelmesi gerekiyor. 2. halka arzın başarılı olabilmesi için hissede olumlu hikayeler olması gerekiyor. Yoksa ilgi odağı bir hisse olması mümkün değil. Saygılar.
Toplaya toplaya gidebilir, hisse de yükselebilir. Çıktığı yerde duramaz. Çıktığı yerde durabilmesi için uzun vadeli yatırım edilebilir pozisyonunda olması gerekir. Hissenin kalıcı olarak yükselebilmesi için yatırımcıya; samimi bir yönetim, devamlı artan karlar, hatırı sayılır temettüler ve cazibeli yeni projeler sunması gerekir. Bu nedenle borsada dolaşan hisse sayısının artırılması olmazsa olmazdır. Bunlar benim fikrim. Hiç kimseyi olumsuz yönde etkilemek ve hisseyi kötülemek niyetinde değilim. Saygılar.
yok abi çar çakal dolmuş piyasa
işportacılık yapsa daha iyi minaki
http://share.matriksdata.com/share.a...02021223357616
Sn yak.
Yazinda buyuk oranda hak vriyorum sana. Fakat birde soyle bir konu var.
Borsamizda bunlarin hangilerini yerine getiren şirketler var ki. Adam kac milyon rakkamli aldigi ihaleleri bile bildirmiyor kapa. Bosver bunlar yine kotunun iyisi gibi....
meksa kasaplığa özenmiş
http://share.matriksdata.com/share.a...02021631366269
meksanın gazabı diyelim
http://share.matriksdata.com/share.a...02021653427662
güveni sarstı artık yatırımcı da bulamaz