çağrı olursa kaçtan olacak
Printable View
dostum bu eczacıbaşılar daha önce kottan ecyap diye bir senedi çıkartmışlar. ben bilmiyorum bilgim yok.
bir göz at eski forum linki şu. burada tecrübeli arkadaşlar var eczacıbaşının ne yaptıklarını eskiden bilen onlara sor isterssen.
http://www.hisse.net/forum/showthrea...51082&page=459
%85 86 sı kontrolünde zaten şirketin şimdi patron ne yapar ne karar alır iki dudağının arasında. %900 bedelli ile ilgili spk ne kadar verir bilemem o konudada tecrübem yok. bilenler aydnlatabilir.
bedellinin büyük kısmı halka açık eczacıbaşı yatırım şirketini ilgilendiriyor onay gelip rüchan kullanırsa tam bir bilmece.
spk ne karar alır patron ne karar alır.
ne olur ?
arkadaslar ecz gurubunu borsada tanırım çok karektersiz.lerdır ben 12 intema aldım 98 senesiydi galiba 2tl den sattım nende eczyt var 33 000 dalar bozdurup almıştım yanı borsadan hisse alacaksan patron kagıdı degil sadece banka alıp cıktımı satıcan düstümü alıcan ecz tum kagıtlarına bak hepsı fıyasko her donem yok yatırım bankası kurucaz derler hisseye alıcı toplar asagı cekerler buna benzer cok olayları var bunların.kısaca tüm ecz hisselerının akıbetı intema yada ecz yapı gıbı olacak intemada 44 kadar çıkarıp yandaslarını hısseden cıkmasını sagladılar. ytd
Şuan fiyat 18.70 ve tenik olarak dipte hise. fiyat olarakda buralardan çok aşşasını görmemiş pek. ama patron kağıdı olduğu için mesafeli duruyorum. teknik olarak 2 yükseliş ve şuan başadığı yere geri dönmüş sağlam bir yükselişin arifesinde gibi görünsede patron faktörü !!!!!!!!!!!!!1
zıpzıp eski gönderileri okudum 100 lira 500 lira diye çok hayal kurmuşsunuz sizede yazık. özsermayeyi patron sıfırlamış nerdeyse gelen trilyonlar buhar oluyor gidiyor.
Arkadaşım ben bu hisseye 29 yilimi verdim, bir ömür,gectigimiz sene en son kalan 5 bini verip ciktim,beklentime gelince aslinda intema nin degerini en cok patron biliyor, ama turkiye miz malesef herşey patronlar icin mubah oldugundan , biz yatirimcilar zavalli konumundalar, ben intemanin değerini cok iyi biliyorum fakat, ona verecek 2 omrum yok, ama genc olsaydim butun parami bu kagidin gelecegine basardim, ama maalesef,bu kagidi bekleyecek bir durumum yok,eczacilarla cok mazim var, cok zararim var,ama bir gun bu ulkenin sermaye piyasasini dinamitleyenler gelecekte bedel ödeyecekler diye dusunuyorum, binlerce insan bu borsada somuruldu, bu insanlarin ahini alanlar nasil huzurlu yaşayacaklar,bence bu agir bir durum, onlarin yerinde olmak istemezdim dogrusu...bu gidisle borsa da, yatirimci da kalmayacak zaten...ytd.
bedelli süreci uzadı spk kararı çıkmadı ne karar çıkacak acaba bilginin eğitimin dibine vuracağız. spk insanların sesini duy. fiyat 18.39 önceki düşükte. 6 aylık ortalaması 25 civarı
vallahi kağıdı inceledikçe karnıma kramplar giriyor. hayatın ne kadar acımasız olduğunu bir kez daha anladım.
bu kağıda eyap payı satılıp yaz aylarında 72 trilyon nakit girmiş. vay vay vay ....
ben böyle birşey görmedim.
Giren girmiş...şu an...çıkmışmı...
Yoksa girdiği yerdemi...
Bende baktım...gireni bulamadım...çıkmışmı...yoksa başka bir yeremi girmiş...
0,27 Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı14,04% BIST-100'deki Ağırlğı F/K Oranı0,00 Piyasa Değ. / Defter Değ.312,79 Dibe Uzaklık **4,46% *Yıllık Piyasa Değeri(USD)16.199.705 Piyasa Değeri(TL)88.840.800 Özsermaye(TL)*284.024 Sermaye(TL)4.860.000 Net Kar(TL)-20.277.420 Dönem:** 2018-9
öz sermayesi, anadoluda bir ev parası değilken, bilançoda 20mn. üzeri zarar varken yazılanlara bakıyor ve gerçekten hayret ediyorum, hele yıllarını piyasaya verenlerin yazdıkları rakamlar varya NE DİYEYİM....
yahu bu şirkete 72 trilyon nakit girdi yazdık üstte masa sandalye şirketi değil eczacıbaşı holding in şirketi. fakat bu bilanço durumunu sayın eczacıbaşına sormak lazım nedir bu diye. %900 bdelli açıkladı şirkete gene para koyulacak 40 trilyonlar boyutunda..
zararlar ve bilanço neden bu durumda mr eczacıbaşı halka açıklama yapsın. yada şirketi piyasadan çeksin.
eczacıbaşı markasının imajı 12 15 trilyonluk halka açık paya göre ne kadar zarar görüyor görmüyor vatandaşın takdiri.
Gerçekten yazık heleki velihat prens emre bey bu sirketin basında kariyer basamaklarında intema iflas etmiş gibi duruyor bedelli artırım esnasında kullanılmayan ruchanlari bile alırız diyememiş hakim ortaklar işletme sermayesi ve ecyap kısa vade borçları için gelecek para kullanılacak muhtemel olarak eczyt bedelli arttırma işine katılmayacak hakimiyet ana holdinge geçecek zaten dolaylı yoldan yine onda. Acaba yanına yabancı ortak mi alacak bu kullanılmayan ruchanlari kullanım esnasında alacak bir fon hazır olabilirmi göreceğiz. Ama büyük patron küçük oğlunu bu şirkete meze yapmaz . Bütün dümen 3 5 tane kalan yatırımcıya....
Sermaye arttırımı sonrasında muhtemel olarak ana holding ruchanlari alırsa yasal sınıra bile ulaşır zaten mal paket alisa geçse kim satmaz bu ortamda 2019 yılında ıntemde kot dışına çıkma ihtimali çok yüksek. Şahsi görüşüm olup yatırım tavsiyesi içermez...
%100 katılıyorum. ben ayrılma hakkı verilip 180 200 günlük ortalama fiyattan çağrıyla işin bitirilmesini düşünüyorum farklı olarak.
Çok kötü bir zamanda 900 bedelli. Amaç kullanıl(a) mayacak rüçhan haklarını alıp halka açıklığı iyice azaltarak borsa kotundan çıkmak...
Bedelliye ne zaman başvuruldu,cvp ne zaman gelir acaba.Bedelli onaylanması olumlu yansır kanîmca.daha önce aslan ve afyonun yüksek bedelli arttırımlarınî grafiklerden inceleyin derim.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İntema Konya çimento ile aynı büyüklükte. Fiyatlarını karşılaştırın.Karın nereye gittiğini bir düşünün.. Sektör farklı. Kar marjı Sahipleri farklı.
spk bedelli yanına bedelsizde koyunmu dedi acaba gelirmi 40...50 bedelsiz 9 bedellşi varsa neden olmasın
ayrılma hakkın en az 30 olmalı
Geleceğin grup flamasını alacaksın, biliyorum... Gıdıkla bakalım.
Bol kazançlar
9 aylık zarar...20 milyon tl...
sahipleri hırsız...talancı dümenci....
İçi boşaltılmış şirket...
Konya çimento ile bunu benzetmek....şakadır aldatmacadır...konya bi değer varlıktır...,intema içi boş pazarlama şirketidir......
Yukarıdaki pullu pazarlamacılar gibi...bununda içi boştur...onlarında içi boştur...
Burası borsa kimsenin lafı ile hisse almayın satmayın...
Kendi araştırmanızı kendiniz yapın...
Bire 9 bedelli...boru değil...1000 lota..9 bin tl...
Peruklu bülent...şirketin içini boşaltmış...paralı enayi yatırımcı arıyor...
Peruka bülentin pazarlamacıları dolmuş buraya...
Şİrketin için boşaltan patron kendisi doldursun şirketin içini...
Biz neden dolduralım...enayimiyiz...
Eczacı sahtekarı bütün hisselerini borsa kotundan çıkarsın....!!!!!
Tahtanın başındaki çakal gel gel yapıyor...
Dikkat edin...
Yatırımcı hissesi değil bu intema...!!!!!!....
Yıllardan beri zarar eden içi boşaltılan şirket....!!!!!
300 bin lot işlem oldu...takas neredeyse aynı....
kendi aralarında al-sat yapıyorlar....avlanmayın...bu şirketin kar edeyim yatırımcılarla paylaşayım...öyle bi amacı yok....
yatırımcı nasıl tezgaha gelir...aldatılır...soyulur...eczacının stratejisi...çalmak.....soymak...
Allah.....b......v......n.
Ben 18-18.50 arası topladıklarımı 21 üstü verdim ama amacım bedelliyi beklemekti.p.tesi salarsa tekrar alıcıyım.Konyayla kıyaslamadım zaten benzer bedelli süreçlerini söyledim.Ben aşağıdan alırım,onlar gibi olur olmaz bilemem.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim almış kim satmış takas verebilecek olan var mı? Onayın gelmesi yakın olmalı. Ben bugünkü hareketi ona yoruyorum. Belki de endeks yükselişini kullandı birileri. Eczacıbaşı resmen şirketin içini boşaltıyor. Görünen o. Eczacı Yapı istirak satışından gelen para da iç oluyor . Cironun %1'i net kar yapsa nerelere gelir kimbilir .Kar yapmayı bırakın, sürekli faaliyet zararı . Çünkü örtülü kazanç aktarılıyor Ecyap'a . Rezillik yani. Her şeye rağmen yine bir hareket olacaktır kanımca. Ama ne zaman? Bölünmeden mi yoksa bölündükten sonra mı?
bu hafta onay gelecek galiba.. ufukta bir cisim göründü.. birde zararı azaltsa yada bu kadar cironun hatırına kar açıklasa ufak bir miktar bir şeyler olacak.. zaten patron koyacak bedellinin yüzde 85 ini.. iyi olacak mı bakalım... satmasalar ky ler.. gidecek kağıt. bedelli iyidir. malın birazını satarsın daha çok hisse alırsın. 1.000 lota 9.000 TL cik yatıracaz. hisse miktarı 9 a katlacak. biraz derinlik olur. şirkete de para girer. patron acımasız olma bu kadar..
hareketini yaptı takipten çıkarttım
Geçen yılın tekrarı. Devreleri yaka yaka gitmesi dileği ile...[emoji3]
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok sert hareketler. Sakın olmak lazım.
Spegimiz hergun tavan yapacakmış gıbı yapıp geri salıyor
Kendilerine saygılarımızı sunarız
arkadaşlar beklenti 200 günlüğe hareketti nerdeyse oraya geldi dikkat ediniz bilançoya bakınız ve %900 bedelli izahnamesini okuyunuz.
yani 180 200 günlük ortalama malı fiyatıdır. ben gidiyorum ceketimi aldım dedimi oraya bakılır. bu nedenle hareketini bitirmiştir 18 lirada gündeme getirmiştik bu saatten sonra eczacıbaşına dikkat ediniz.
dikkatli olunuz.
bedelli izahnamesini oturun okuyun. bi zahmet olacak.
şalter indi...bakalım geri saracak mı yine
tahtada şebeke var...hissenin altı boş....dikkat edin...
İlaççcının işleri çok kötü...
birleri gel gel yapıyor mal çıkyor...
bu hisse...bu şirket..bu patron...
yatırım hissesi...şirket...patronu hiç biri...bir şey değil...bomboş...!!!!!!!!