Geç gelmesi iyi, bilanço zamanıda geliyor keşke bilanço açıklandıktan sonra gelse onay , ihlasın ki onaylanmış soyguncu ihlasın ki onaylandıysa 😂😂😂 , hacimler çok iyi bu arada, herşey yolunda boşverin bedelli 1-2 hafta geç gelsin ,
Printable View
Geç gelmesi iyi, bilanço zamanıda geliyor keşke bilanço açıklandıktan sonra gelse onay , ihlasın ki onaylanmış soyguncu ihlasın ki onaylandıysa 😂😂😂 , hacimler çok iyi bu arada, herşey yolunda boşverin bedelli 1-2 hafta geç gelsin ,
Katılıyorum güncelleme bizi geriye atmış olabilir. Hem hacimler çok arttı hemde çok güzel bir bilanço gelebilir üstüne birde bedelli bekliyoruz. Beklenti bol maşallah. İnşallah bizde böyle haftaya perşembe günü katmer gibi hem tavanla hemde onayla seviniriz. Saygılar
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnfo 🧿🧿🧿🧿🧿
Mali tablo 30 ekim mi son gündü ?
yani bedelli konusu niye bu kadar dusunuluyor anlamak mumkun degil ? bu hafta olmamissa onumuzdeki hafta gelir (konu sozlesme tadili ile alakali muhtemelen)
bilanco iyi gelecek insallah, o noktaya odaklanmak lazim
tahtada dun ozellikle ing ve deniz bugunde ziraat ciddi alici idiler cogu cep to cep'tir muhtemelen ama ky'yi baya bir doktuler ters kose yaparak
tam istedigim pozisyonu acamamistim eger yarin geri cekilme olursa bir miktar alir bilanco ve spk haberini bekleriz. 15-20 gun kapatiriz ekrani
ama iyi mal aldilar asagi salip tekrar kaptirmak istemeyebilirler biraz yataya baglarlar gibi duruyor
yatırım tavsiyesi degildir
Haftaya 15 i görürse bedelliye 20 ile gireriz büyük ihtimalle,
Bencede , bilanço ilk planda bende bedelli 2.planda , 1 ekimden sonra işlem hacimlerinin bozulacağı korkusu vardı bende ama sağolsun sn monarozadan takip ettiğim hacimler gayet iyi gidiyor artış iyi , performans bozulmasın gerisi çok önemli değil zaten şu an fiyatlanan info fiyatı bilanço beklentisi , bedelli daha yansımadı bence ,
İlaveten komisyon oranında güzel bir artış (beklenen o) resmi tamamen değiştirir ,
iyi korkuttular [emoji846] yersen tabi
son gunlerın takasına baktımda kafadakı denız düşmüş iş bank düşmüş info düşmüş yabancı zaten cıtı ve deush bıtırdı elındekılerı kım alıyor varmı haftalık aylık mumkunse ortaklardan
Benim bile karım %300 o adamlar hisseye talep varken satabilir ellerindeki milyon lotlari bilanço iyi bedelli bolunme beklentisi kasaya para girecek onlar için satış fırsatı tabii bizim içinde
SPK uyuma bedelliyi açıkla
yuzde 30 bedellı bntas bıle tavan ınfo bugun cıkmayan tek bedellı
Şu ana kadar hareketi bence iyi ama şekerbankın son bikaç gündeki yükselişi acaba onlarınki daha önce mi açıklanacak diye düşündürdü bana umarım info daha önce açıklanır
Bir baskı var üstünde yanlış anlaşılmasın +%3 harika fakat dediğiniz gibi bu bedelli furyasının primini tam yansıtamadı.
problem yok vaktimiz var, bekleriz
Fezaya gidecek halleri yok sonuçta,
bir yerden, bir bahaneyle döneceklerdir..
is the average of five people around the human..
1 Info 1.5 ismen gerçekleşti 2. Kez infolari yarış verildi yarın parasıyla ismen alicam
Ben garanticiyim az olsun Info artık bölünür yine ismeni yakalar bence Ruchanlar yine tavan tavan gider su spk limon sikmasinda
Bedelli bekleyen bedelli açıklanan hepsi dusurduler
Panik yok Sakin
sankı en cok bedellı bu cıkmıs gıbı en onde taban oldu yazık
Yani elimde hala hisse var az da olsa ama şu yapılan nedir ne rezalettir 2 defa tabana yapıştır sonra kaldır bu borsa değil rulet
bakalim bugun spk bulteninde bedelli onayi gelecekmi ?
Tabana oturdu gene [emoji17]
Bu kadar satışı kim yapıyor takas bakan var mı? Hoş diğer aracı kurumlar da ciddi düşüyor Osmanlı menkul mesela da biraz fazla oldu sanki satış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırım finasman satıyor info alıyor.
Katmer’in kuyruğuna takılıp böyle satış yemek tam bi akıl tutulması.
Neyse rüçhandan parayı vurmak İçin girenler ayıklanıyordur umarım.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bedelli haftaya gelir inşallah.
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Syn monaroza bencede biz bedelli rüchan muhabbetini unutup şirketin işlerine odaklanalım.Son zamanda bist pazar payı %5 üzerine yerleşti bu güzel oldu böylece hacimlerde bir artış yaşandı. Tahmini Komisyon durumu nasıl acaba. Saygılar.
Öncesinde Sayın classtobar ve şu an sayın monarozaya Twitter ve buradaki günlük hacim paylaşımlarından ötürü çok teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iki gündür canımızı okudular
Ölsem daha az üzülürüm perişan oldum bu hafta üzüntüden hasta olcam
vay arkadas bu nasil hareket