Merhaba ortaklar, hissemiz artık her gün zirvelerini yenilemeye başladı, yarın yine bir zirve denemesi yapacak mı bakalım. bu kadar fiyat harekete fake olmaz demekki bizim beklentimizden de iyi gelecek.
Printable View
Merhaba ortaklar, hissemiz artık her gün zirvelerini yenilemeye başladı, yarın yine bir zirve denemesi yapacak mı bakalım. bu kadar fiyat harekete fake olmaz demekki bizim beklentimizden de iyi gelecek.
Bankof un robotu tepe gördüğü tahtada hemen açık yapmaya başlıyor. 12,30 da nen fazla satıcı gene bank of, bir delikanlı çıkıp şu tahtayı yukarı çizse köpek gibi sattığını tepeden geri koymak zorunda kalacak ama adamlar şu piyasada denetimsizlikten at koşturuyor.
sabah sabaha merill ağam diyor ki dün yaptığım açıkları kapatmam için 11,70 den yallah 11,00 a çekerim orda satan varsa açıklarımı kapar işime bakarım, yok öyle zararına poz kapatmak.
Ülkede kafası çalışan organize olabilen yerli yatırımcılar olsa şu merillin robotunun ebesini bellerde nerde arkadaş nerdeeee.
Çok apartılmış
Kastamonu İli, Hanönü İlçesi Sınırları içerisinde, Şirketimize ait 201200541 numaralı IV. Grup Arama Ruhsatı'na ilişkin maden sahasında arama izin talebimizin reddine dair Orman Genel Müdürlüğü'nün 23.03.2015 tarih, 603798 sayılı ret kararının iptali ve yürütmenin durdurulması talepli açmış olduğumuz davada, daha önce açıklamış olduğumuz üzere davamızın kabulüne karar verilmiş ve davalı İdare tarafından temyiz başvurusunda bulunulmuştu.
Davalı İdare'nin temyiz başvurusu Danıştay 8. Dairesince reddedilmiştir ve davalı İdare tarafından karar düzeltme yoluna başvurulmuştur.Hukuki süreç devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
beklenen haber seanstan sonra düşüyor.
Hayırlı olsun...
Merhaba ortaklar keyifler nasıl, bir gün yükseliyor iki gün keseden yiyoruz. Teknik bu aralar yol göstermiyor. Temel bilançoda sağlamlaşır ise herşey rayında devam eder. Pazartesi açıklanır gibi geliyor. bilançoyu 11 üzeri bir fiyatta karşılaması yeterli, bilançoyu yeni zirvede karşılamak biraz kanlı olabilir.
Selamlar bende yeni edindim sarı kız dan düğün var dediler geldik [emoji3] stokların durumunu çok önemsiyorum mağlum bakır fiyatları... eğer stoklar sağlamsa müthiş olur eğer maliyetleri artıyorsa da sonuçta bunu satış fiyatına yansıtacaklardir en kotu ihtimal patron anasının gözü diyolar ne de olsa [emoji4] bol kazançlar diliyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin abiler forumun seviyesi çok güzel...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço da bı gelemedi gitti Mart ortasına gelecez nerdeyse dmsas açıkladı temettü bile açıkladı
Konsolide tahmini olan var mı vergi dairesine sunulana yakin mi olur sizce yoksa bir supriz yapar mı temettü konusunda da alternatif olarak bedelsiz sürprizi olabilir sermaye tavanı arttirildi ve onaylandı vergi kesintisi olmayacak olması adına bedelsizi daha olumlu bulurum
Arkadaşlar kastomınudaki hanönündeki arama izni olan yerin büyüklüğünü bilen varmı rezerv ile ilgili ön çalışmadan bilgi sahibi olan varsa bilgi aktarımı yapars memnun oluruz
Arama izni çıkarsa şirket için iyi olur bakır olan yerde altın çılma şansıda yüksek diye tahmin ediyorum
Çaylar Çaycıdan, çaya devam tavşan kanı olsun.....
Sayın çılgın Türk sorduklarınızı net olarak bilmiyoruz. Benim bildiğim iki sahada ruhsat çalışması var ama Orman bakanlığı ile ihtilaflı.
Kastamonu Hanönünde bakır rezervi çok iyi. İnşallah işletmeye geçilir.
İçinde altın olsun olmasın bakır olsun olmasın önemli değil önce şirketin gerçek değerine ulaşması gerekir.
Diğerleri çerez olur.
Benim öğrenmek istediğim maden alanı şirketin tapulu yerimi ve yerin büyüklüğü yer temyizde burada fazla kalmaz altı içinde sonuçlanır film ondan sonra başlar
Yine rekor tazeledik. Tavan kapatmak istese kapatırdı istemedi zirve yenilediğinde en yüksekten kapatmıyor, bunu prensip meselesi yaptı son zamanlarda rcevahir dostuma selam :) ben hala burdayım bugünleri görebildik :)
imzamdaki ankete katılmayan arkadaşlar katılsın artık bi zahmet bitirelim şu anket işini :)
milleti döktü şimdi gidiii ansızın... Bu saatten sonra
alsan bi dert alsa bi dert...
Afiyet olsun...
Az değil neredeyse yarısına sahibiz [emoji106]
Demisaş'ın Demir Döküm Tesisi Kapasite Artışı Projesi ile ilgili
ÇED süreci başladı.
* * Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün* internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler* verildi:
* * "BİLECİK ili MERKEZ, ilçesi Vezirhan Beldesi, Yeni Mah. Atatürk
Bulvarı, No:67, Toplam Parsel Alanı: 128.869,58 m2 mevkiindeki DEMİSAŞ
DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SAN. A. Ş. tarafından yapılması planlanan DEMİR
DÖKÜM TESİSİ KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili olarak BİLECİK
Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi
Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye* ilişkin ÇED Süreci başlamıştır."
Bilanço bugün son gündü... 3 buçuk saat kaldı...
unuttular herhalde...
Ağaç olduk😂😂
Şöyle 250 milyona yakın net kar, 450-500 milyon arası esas faaliyet karı gelse de beklediğimize değse. Assolist gibi oldu en son çıkacak galiba😀
248 m net kar hayırlı olsun beklenti bitti demesinler çünkü beklenti bu olamaz vergi dairesine 183 m sunulmuştu yarın güzel olsun...
247.975.404 tl net kâr
hayırlı olsun.
sabaha alış verdim
Çok güzel kâr gelmiş maşallah. Ortaklara hayırlı olsun.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun bilançomuz
Hayırlı olsun....
Şimdilik bedelsiz yok.....ama...
Bakalım Kaç kişi dökülür...
Yeni Taşıyıcılar da geliyor...Bu iyi....
pd=ciro
Yatırım tavsiyesi içermez
Forumda lakırdu bizümkisi...
25 kuruş brüt 21 kusur kuruş net temettu
merhaba arkadaşlar 21.25 net temettümüz hayırlı olsun sn Çaycı çok teşekkür ederiz Herkese bol kazançlar
Bilanço benim beklentimden çok daha yukarıda geldi. bana çok yüksek bir tahmin yap deseler en fazla 220 milyon derdim ve açıkcası 200 milyonu geçmesini pek beklemiyordum. İkinci bir noktada stokların değeri oldukça yüksek olması bakırın değer artışın daha fazla bir stok artışı var buda miktar olarak da stokların arttığını gösteriyor. bu durum asıl yükselişini 2021 de yapan bakır fiyatlarının, stok değerlemesini 3 aylık bilançoda çok güzel etkileyeceği ile ilgili bir öngörü yaratıyor.
Ben bugün açıkcası akşam gelecek bilançodan sonra çok ciddi satış yeriz beklentisi ile satış ağırlıklı işlem yaptım. güzel fiyatlardan sattıklarımı yerine koyabilme fırsatı çok çıktı geri almadım. Öyle çok hisse eksiltmedim ama arttırma şansı varken arttırsam iyi olurmuş. yarın ola hayrola güzel günler devam edeceğe benziyor. Hepimize hayırlı uğurlu olsun
İmzamdaki ankete katılmayı da unutmayın dostlar