kapanışa doğru birde dow grafı koyarız.
mola:)
Printable View
kapanışa doğru birde dow grafı koyarız.
mola:)
vaz geçtim bu ziyaretçi olayından dolayı .
takip edenleri görmek gerek kaç kerede söyledik.
insanlar hep işin kolayına kaçıyor.
bende işin kolayına kaçayım , kolay gelsin.
Neredeyse 1 aydır kapalı olup bugün 33 hisseyle açılan rus borsası %8,71 yukarıda...
bizim pist yükselişi yabancı ile mi oluyor ? yoksa al takke ver külah mı? yabancı takası nedir son günlerde.
Ayrıca topic'in takipcisiyim. Benim gibi takip edip birşeyler öğrenen/ tecrübe edinenler için faydalı.
https://i.hizliresim.com/hrelrsn.png
bazen TA diye birşey yok diyenler çıkıyor ya sadece onlara gülüyorum , dünden beri bu hareketin peşindeyim bademcuk için:)
Teşekkürler sayın sindoma. Çok faydalı bilgiler için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bazı tahtaları yukarı sürüp bazı tahtalardan çıkış yapıyorlar
badem spor tahtaları , çoğu karşılıklı işlem
34 üzeri eregl aynı formasyonu yapabilir gerçi bu ağır abi:)
krdmd bademcuk çok bu yüzden hareketler bam bam oluyor
https://i.hizliresim.com/29q779t.png
eregl 34 üzerinde kalırsa ilk hedef 34.60 formasyon hedefi 35.40
krdmd şimdilik atlamayın birilerini sıkıştırdılar ,
bofa ve ak karşılıklı makina tahtada.
yakalananlar pes ederse aynı şekil yukarı sert hareket gelebilir.
yalnız 15.73 üzerine kalması gerek.Kalamazsa 15.40-45 aşağıda.
HAKAN AKBAŞ
@hakana
·
44d
#Biden #Rusya’nın #G20’den çıkarılacağını açıkladı. Putin ile Rusya Dünya’nın ayak takımı ligine indi.
tamamen milli yerli borsası olur ,
g21 .sıraya biz düşmüştük , rusya çıkarsa bize verirlermi formayı:)
sindoma üstad krdmd ye de bi bakabilir misiniz tekniği ne der ?
https://i.hizliresim.com/an6q9oa.png
Şuanda kanalın içinde hareket ediyor. 15.18 altı kapanışlar dikkat edilmeli aşağıda 14.98-14.70 bantları mevcut.
Eyvallah hocam tşkler bilgilendirme için.
Çeliklerde karar verme zamanı teknik olarak bademcuklerin :)
Borsaya giren para yok anladık ama bugün al gülüm ver gülümde düşük sanki sayın sindoma hacimler yerde
Dostum eregl topiğindeki kişi sayısına bakarsan , yazdıklarına göre %70 iyi temettü almış gözüküyor , çoğu alım yaptık diyor .Ama girişler öyle demiyor.Bu tahta yürüyecekse badem sporla yürür millet 12-30 hareketini söylüyor o hareketi yaptıran ekip girmeden aynı temettü hareketinden önceki gibi al gülüm ver gülüm oynar.
teknik olarak grafı güzel ama likilite yok
pıst 100 2220-2150 sıkışmış durumda bir tarafa kıracak şimdilik yatay bir hareket mevcut,
Bazı tahtalar bana göre aynı ekip veya bademcuk spor tarafından yönetilme durumları mevcut.
örnek verecek olursak son 15-20 işlem günü ön tekerlek krdmd arka tekerlek eregl beraber kordineli zıplıyorlar .Önde giden hareketi başlatan daha primli oluyor .Aynı hikaye hekts -sasa da var .
Sanki ortalık biraz ısınacak gibi. Sırbistan kosova bize saldıracak diye sınıra askeri ekipman yığmaya başlamış. Rusya azerbeycan karabağda bizim askeri alanımıza girdi açıklaması falan. Hiç birşey olmamışsa da bir şeyler olacağı kesin gibi :₺
iyi haftalar
her yer yemyeşil acaba bir düzeltme gelebilir mi ?
selamlar yeni fark ettim bu sayfayı güzelmiş elinize sağlık
Yazıp çizemedik dünden beri bilgisayarlarla uğraşıyorum VİRÜS çökertti sistemi , kayıtlı graflar hepsi gitti .
zaman alacak sistemi oluşturmak bakalım hayırlısı.
çok kötü olmuş hocam, geçmiş olsun
Geçmiş olsun, PC sıkıntılarında yardımcı olabilirim. Eger uygun görürseniz tabii ki. İyi çalışmalar kolay gelsin.
Dikkatle takip ediyorum,emeklerinize sağlık
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Geçmiş olsun üstadım. Umarım emeklerinizi bir virüs yüzünden kaybetmeyip kurtarabilirsiniz.
Herkese tşkl