bu kağıt bence koç holding'ten ziyade kamil koç a bağlı
Printable View
bu kağıt bence koç holding'ten ziyade kamil koç a bağlı
Yok yok harbi KOÇ a bağlı. Etkisini görüyoruz bizim burada ettiğimiz ağlar ve beddualarla Ali KOÇ un yüzü gülmez oldu. Bizim yüzümüz gülmeden fenerbahçede gülmez.
hakikatten allahtan fenerli değilim
yani idare mahkeme ret verdi
danıştay yolu açık dediler
yada yeni imar çalışacaksın buna itiraz eden ona etmeyecek mi 2 kişiyi ikna edemediniz
yani neyi bekliyorsunuz anlamıyorum
otobüs şoförü daha düzgün yönetir bu şirketi(küçümsediğimden yazmıyorum)
bari yıkın da otopark yapalım boş boş oturmayın 7 kişi değnekçilik yapın
inşallah küme düşer de beter olursun
6 yıl 7 kişi 12 ay ortalama 5 bin tl maliyetle 2.520.000 tl eder
birileri gitsin de bunları söylesin genel kurulda
bunlarda söylenenleri tutanaklara yazarak bi iş yapmış hissetsinler kendilerini
Emekli işi bir miktar aldık burdaki beklenti sadece ruhsatlamı yoksa karlamı hedefiniz nedir tecrübeli ark yorum alsak yıllarca 16 21 arası gitmiş ucuz kalmış gibi ama likit yok sermaye artımı olsa ilgi artar koç kağıdına yakışmıyor otelin biran önce karar verilmesi lazım ama sanki terk edilmiş gibi nasip herkese teş.bol kazançlar
temennisiyle..
teş kısa öz olmuş
Şirketin şu an için herhangi bir faaliyeti yok toplam çalışanı yedi veya sekiz kişi sadece maresin kirasını vede mevduat faizi alıyor ticari olarak divan ile anılıyor spk dan uyarı dahi gelebilir eğerki talya sorunu çözülürse 350/400milyonluk bir değerleme çıkar ortaya benim inşaattan ziyade divan birleşmesi kalın sağlıcakla
Bu kagıttan kurtulalı tam 1.5 yıl oldu bir arpa boyu ilerleme kaydedılmedı koç olmuş kamil koç arkadasa katılmamak mümkün degıl
LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satışmı var kagıtta
niye gitmiyor
bilanço zamanı yaklaştı.rekor kar bekliyorum.
Burada acemşah diye bir çocuk vardı o zamanlar...3 günde biter bu iş demişti...Sene olmuş 2019 halâ aynı terane...Milyon kere dedik halbuki bu imar vs mevzularının ne olacağı belli olmaz, millete gaz verip durmayın burada diye...Kötü biz, O kahramandı...Bu arada AGHOL için teşekkür ederim sv. cefriciğim...İstanbul'a yolun düşerse beklerim abi telefonu çaldır anında yanındayım...Ya da genel kurul toplantısına gel MAALT'ın, Faik'in viskisini içelim yaw, başkada bi hayrını görmedik zaten...Alıntı:
Talya Oteli'nin bulunduğu arsa ile ilgili 1/5000 ölçekli imar planı ve 1/1000 ölçekli
uygulama imar planının iptaline ilişkin yerel Mahkeme'nin kararına karşı Konya
Bölge İdare Mahkemesi nezdinde diğer davalılar Antalya Büyükşehir Belediye
Başkanlığı ve Muratpaşa Belediye Başkanlığı ile birlikte müdahil olarak yapmış
olduğumuz istinaf yolu ile itiraz başvurumuzun ve davalıların başvurularının
esastan reddine karar verildiği, 14.12.2018 tarihli açıklamamızda belirtilmiştir.
Söz konusu karar, davalılar tarafından Danıştay nezdinde temyiz edilmiş olup, Şirketimiz tarafından da karara karşı müdahil sıfatıyla Danıştay nezdinde temyiz yoluna başvurulmuştur. Konuya ilişkin önemli gelişmeler yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.
KAP
Kap ta haber var ama pek ehemmiyeti yok
MAALT Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 13330442 Yıllık Değ%:447
Az gelmiş. Son üç ay beklenen karı üretmemiş. Üç ayda ortalama yüzde 6 faiz geliri elde etti ama hepsi kar rakamına yansımamış
Satış olarak kullanırlarmı bilançoyu
Yukarı veya aşağı her iki yönde ihtimal dahilinde
Bir önceki bilanço çok iyi idi tınlamadı eksi kapattı bakalım oynasınlar bakalım nereye kadar
alınacak tek turizim şirketi hemde koç şirketi ama hisse adeti az kişinin elinde olduğu için mühtiş basıkılı yarın olsun bakalım bugün bir miktar emir girdim gelmemiş :((
Neyi fiyatladı ki neyi satacak
ne kader beceriksizler
6 milyon 300 bin kur farkı gideri de olurmu
beceriksizler aylık 3 milyon dan 3 ayda 9 milyon faiz gelrini bilançoya 1 milyon 100 bin yansıtabilmişler
8 milyon kayıp geçmiş olsun
yatırım tavsiyesi değilidr
Aynen arkadaşım. Üç ayda aylık yüzde ikiden toplam yüzde altı faizi iç ettiler. Kurumsal koç bunu yaparsa vay halimize
Fazi alirken bile zarar efecekler
Bu marese de para odeyecegiz faiz azalacak
Dolar isini hic idare edemediler
Simdi fenere de sponsor yapar sirkeri
Kiraci ciksa kullum battik
Kiracı miracı yok, kendi networkleri...
Hissede geri alim yatiniz mi yetkisiz birde danistay sureci hakkinda ne dusunuyorsunuz
İddia değil sv. kardeşim...En sonki genel kurulda bizzat yüzüme söylediler bunu...
Hissede alım yapmadım ama genel kurula katılma planlarım var 3-5 lot alıp...Ağzına s.çacağım hepsinin bu sefer diyeceğim ama adamlar tam kaşar, nesine s.çacaksın…
Danıştay konusuna gelince...Bu konuyu 2 sene önce de yazmıştım...KOÇ'un buraya otel yapma niyeti felan yok, iktidarla araları bu kadar bozukken gidipte oraya o yatırımı yapmazlar demiştim...Danıştay işi de danışıklı dövüş, yani bunun kılıfı...Ben bunları yazarken kafa buluyordu benimle altay tankına bağlasana diye...
Nerde o şapşal ?...
benim açıkçası şu son 2 3 ay çok canımı sıktı
adamlar ellerine verilen 20m $ boşa harcadı öyle bir zarar ettiler ki midem bulandı artık nakit parayı çevirmekten acizler
Allaha havale ediyorum
yani faizden para kaybeden bi şirket oldu çıktı madem müdahale edemiyorsun madem anlamıyorsun bu senin işin değil ilk yatan paraları neden hemen tl ye çevirdin
çevirdin kasa da 5 m neden bıraktın fena danışıklı dövüş yaptılar
dediğine katılıyorum sn yetkisiz bunlar oteli yapmak istemiyor şimdiye kim olsa oraya oteli dikerdi
bütün haberlerden önce tahtadaki hareketlere bi baksınlar ya nasıl bir tuzak nasıl bir umursamazlık 7 tane çalışan var lan şirkette bulmak bu kadar mı zor
haram zehir zıkkım olsun cenazelerine katılıp helal etmiyorum diye bağırmak lazım anca anlarlar
Bence çok ümitsizliğe düşmeyin. Danıştay başvurusundan beri 1.5 ay geçmiştir en geç 3 yada 4 ay sürer geriye 1 yada 2 ay kaldı sabırla bekleyiniz. Spek bezdirmeye çalışıyor.sadece ekrana bakmayın
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn tudor
keşke dediklerin doğru olsa
keşke şirkket kurumsal olsa
keşke koç holding biraz ilgilense
keşke.......
daha yeni zahmet edip başvurdular yoruldular biraz ama neyse 2 3 yıl yatarlar artık
https://i.hizliresim.com/LlvogV.png
bilanço son bir senede çok iyileşti.malum yeni kiracı 10 yıllık kirayı peşin verdi.faizde sıcak sıcak katlanıyor.kasa dolu.hiç görünmeyen talya otl uzak olmayan bir vadede bir şekilde faaliyete geçecek.divan birleşmesi bir kenarda duruyor.bedelsiz yada temettü potansiyeli var.koç gurubu olması avantaj.yüzümüzü güldür artık.
dolar olarak kira yatinca sanirim 4 liradan 15 m dolari bozdular bunlarin elinde eskiden daha cok dolar vardi cok iyi anliyorlarya onu da bozmuslardi sonra malum 7 yi gordu faiz alirken zarar ettireceklerdi sirketi madem anlamion neden surekli al sat yapion yanlis zamanda ce kalani neden bozmuyon bunlari yonetim kasitli yapiyor bence birde su konu var simdi 20 m tl yakin kira paradi verecekler iyice azalir simdi karda
Genel kurul tarihini açıklamışlar 11/3/2019 Kar payı temettü yerine klasik ağlamalar geçmiş yıl zararlarına mahsup vs vs vs utanmaz aşağılık adamlar