önce 690 lotla tavana eşleşti.800 lotta alıcı vardı.sonra satıcı çıktı.1587 lotla işlemle 95.20 anlaştı....
Printable View
önce 690 lotla tavana eşleşti.800 lotta alıcı vardı.sonra satıcı çıktı.1587 lotla işlemle 95.20 anlaştı....
bu kadar satıcı nerden çıkıyor anlamıyorum.biraz daha bekleseler çok daha yüksekten satacakken burdan acele acele satmak niye.....
buralardan satmaları daha iyi..
dönüşde buralar desdek olmak isteyebilir.
tabi önce daha yukarılar yapmalı..
eğer kendi satışları değilse tabiiki satışların buradan karşılanması kağıt açısından iyi.en azından bu fiyatlarda maliyet oluşuyor.ama bizim gibi çok bekleyenlerin satışıysa yazııııkkkkkk.biraz daha beklese kendi açısından iyi...gerçi milleti hep geri dönecek diye az korkutmadılar...hala herkeste aynı korku var...dün 75 ten almaya aynı sebepten bir türlü elim varmadı....
şu an 95.20 430 lot satıcı var.180 lotu eşleşmede....
Benim Gibi Beklemekten Çok Sıkılan Kişiler Satıyor Olabilir Ben Büyük Kısmını Verdim Elimdekilerin İnşallah 200Lere Gider Kalanlar Nasiplenir çeyrek altın 70 Liraymış Bunu Aldığımda Buda 70 Liraymış 2-3 kez Al-sat Yaptım ama 7-8 sene Beklemenin karşılığı Olacak Kar Değil Tabiki,Tekrar Girermiyim 60 Liraya Dönerse (İnşallah Dönmez Diyorum Bekleyenler İçin) Girmem Büyük İhitimal Alsınlar Arazilerini Otellerini Hayrını Görsünler Gözü Doymaz İnsanlar......
sn.Goritbaba geç kalıyorsun muhabbete....
85 e 1000 lot satış koydu.325 ini aldı.675 lot satışta bekliyor.kesin kendi malları.milleti satmaya zorluyor.tekrar geri dönecek algısı oluşturmaya çalışıyor....
94.80 330 lot alıcı, 55 lıt satış ta bekleyen
Ağam bizimle oyun oyniyi...
81.20 ye 50 lot yazdım.bakalım verecekmi....dün 75 te 36 lot satıcı varken 1 dakika kala 76 ya 50 lot alış yazmıştım.son saniyede silip vermemişti.
şimdi aklıma geldi.dün ziraatten topluyo diye yazmıştım.bugün ziraat vermiş.acaba burayı okuyup kurummu değiştiriyo.....
Kardeşim 400 Lot Vardı Ortalama 85 Civarına Geldi Satış Ortalamam,Paramızı Kuşa Çevirdik Sıkıldım Artık Bunların Ayak Oyunlarından O yüzden Çıktım ama Burayı Okuyorsa 70'Lerden Aşağı Getirirse Geri Fiyatı Ona İnat Alacam Geriye O Yüzden Düşürmesin Fiyatı İyi Oku Burayı Yükselt Milletin Biraz Yüzünü Güldür....
Korku var 100 ü geçerse diye tutmazsa hisseyi c den çıkar kontrol edemez istediği gibi ama tabi babayiğit çıkarsa 200 ede götürür
bu fiyatlar için birdaha 5 sene bekleyemem.Yeter bıktım senden..5 yılda %30 kar yazıklar olsun.Görüşmemek üzere elveda
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
agam yukardan istediğini bulamamış galiba geldiği yere doğru bir gidiş hareketi yaptı...
ağa bugün erkenden cumaya gitmiş...hala dönmemiş.....
Ağaya söyleyin 9 aylık bilançoyu açıklayana kadar top oynatmaya devam etsin sonra ağayı top gibi oynayacaklar
aga umutlandırdı sonrası yine hüsran yine hüsran. üç haneli yi gördüğümde çıkacaktım. neyse ki acelem yok.. Bendeki almak istersen üç haneyi göster... yoksa benden alamazsın...
bu tür aptalca oyunlardan vazgeç kardeşim.senin karşında dünkü çocuk yada aptal yatırımcı yok.buradakiler hep tecrübeli, değerli yatırımcılar.önce 80.60 a 420 lot satış koyuyosun.sonra güya onu karşılıyorsunkapanışa saniye kala alışı iptal edip 420 lotu 80 e satış koyuyosun.millet keke gelip önce ben satayım diye daha aşağılara satış yazacak.geç bunları...geeeçççççç.........
alacaksan adam gibi al...satacaksan da adam gibi sat........
bak oraya 75 ve 72 ye alış yazdım.vereceksen adam gibi onları ver.....
şimdide 63 e 400 lot yazdın.64 e 250 lot alış yazdım.neden vermedin.seni çakal seniiii