Ek 10667
haftalıkta alt banda dokundu zıpla ulan pengüen tezeği satmıyorsun
Printable View
Ek 10667
haftalıkta alt banda dokundu zıpla ulan pengüen tezeği satmıyorsun
Bulsada satabilse, yok satar, bizde kısmetimizi alırız bu sayede💩💩😭😭💩💩
Bizim Toptan satılsa da biz de rahatlasak. Mesela Migros alamaz mı?
Maaselef sadece temenni...
Meksa ne ara kaç liradan aldın bu malıda bu fiyattan satıyorsun...Hey Allahım yaa ya Sabır...
Yılbaşından bugüne..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a5571d9c5f.jpg
syn medwig acemi oldugum icin soruyorum bu takastan anladigimiz yilbasindan beri bu unlu lot topluyor degil mi? buralardan surekli topladigina gore bunlarin da bir plani vardir heralde kar etmeyecek mi bu topluyor da biz neden elimizdeki mali kar etmeden verelim oyle degil mi?
MedwiG, kardanlık gunlerin yaklaştığını belirtmişsin bunuda acarsan seviniriz öngörün nedir?Neye istinaden bunu yazdın...
https://i.hizliresim.com/ZOzno3.png
Birinci veri 19 Mayıs-Haziran takas verileri. Buna göre Ünlü'de 5 milyon 726 bin 146 lot var ve bu lotlar halka açık kısmın %31,12'sine denk geliyor. Cıtı de 3 milyon 647 bin 522 lotla % 19,82'ye sahip.
İkinci veri sayın MedviG'in yıllık takas paylaşımı. Buna göre Ünlü’de bugün 8 milyon 572 bin 644 lot var. Ama dikkat ederseniz bu 8 milyon küsur lot %31,06 yapıyor. Demek ki Ünlü Hazirandan bu yana artı alım yapmamış, kendini korumuş. Aradaki yaklaşık 3 milyonluk lot bölünmeden geldi.
Cıtı, yılbaşında 4 milyon 955 bin 247 lota sahipken yüzdesi %26,93, bugün lot sayısı 5 milyon 204 bin 532 olmasına rağmen yüzdesi %18,86. Yani lot sayısı artmış gözükmesine rağmen yaklaşık %8 mal satmış. Bölünmeden gelenlerle en az 6 milyon 447 bin 623 lotu olması gerekirdi.
Sonuç: Ünlü, aldıklarını hazirandan önce aldı. Hazirandan sonra stabil.
Şahsi kanaatim: Ya Ünlü ya da büyük patron ya Cıtı ya da içeriden Deniz gibi kurumlardan belli hesaplarca işlem yapıyor.
Tahtanın anası bu yolla ağlatılıyor. Cıtı, aylıkta yaklaşık 445 bin almış ama haftalıkta yaklaşık 107 bin satmış. Tahtanın sığ olması istedikleri gibi hareket yapmalarına imkân veriyor. Örneğin 7,50'den 500 bin alabilir, bunun 100 bin adediyle kâğıdı 6’ya çekebilir.
En iyisi kendi halinde bırakmak. Kâğıt olması gereken yerde değil diye girdik, bekleyeceğiz. Batıracaklar mı şirketi? Batarsa da yapacak bir şey yok, biz batacak bir şirket diye girmedik sonuçta. Kaderden kaçılmaz. Allah oyunlarını başlarına geçirsin.
Ek: Bir noktayı görememişim: Paylaşılan takasta Ünlü karşısındaki günlük, aylık ve üç aylık etkinliği boş gözüküyor.
Arkadaşlar bizim menkul küçüklere kolay kolay kazandırmaz.Bunu bildiğim için ve zamanında 21700 den sattığım için tahtayı çok iyi biliyorum.Yalnız yabancı(bıyıklıdır büyük ihtimal)malı şimdilik ünlüde topluyorlar gibi geldi bana.Çok hızlı sizin alamayacağınız şekilde yükseltebilirler.Düşüşlerde şöyle bir grafiği inceledim.Satış düşünenler artık çok geç.Yalnız ileride millete çok para kazandıracağını düşünüyorum.Y.T.D.
yine herzamanki gibi endeks cıkarken hic bir hareket yapmaz...o.c larıııı
battırıcaklar herhalde sonunda...Allah size bildiği gibi yapsın...
Yaw ne oluyoruz haberi olan var mi
Yok mu müdahale edecek kimse
Alın size borsadan sogumaniz icin sebep.
haber falan yok kardes,düşürüyorlar işte kendileri,mu nün kurbanları biziz hatamız holding dedik guvendik, saglam dedik akmasa damlar dedik,spekülatif değildir dedik ama bom bok cıktı,neren bileceksin ki ha bugün ha yarın diye diye bugunlere geldik...gercekten saka gibi...
MÜ nün ne mal olduğunu öğrendik insanlarada öğretin.ülker ürününü yemeğin yedirmeyin.hem sağlığınıza yazık hem de bu adama verilen her kuruş haramdır.bu adam herkesin sağlığını parasını yer
gerçekten enteresan bir amaçları var ama ne bu kadar sıktıklarına göre
Adamlar kafalarına göre oynuyorlar bir buçuk yılda unla mamulleri 8.600.000 kağıdı çaktırmadan topladı . numaradan zarar yaza yaza aşağı çekiyorlar tam ****** bunlar. Kağıdın % 65 ini ele geçirdiler .fiyat bu olmaması lazım bekleyeceğiz
ulan benim binler lotum varsa senin milyanlar lotun var ve maliyetimde senden daha iyi gevşet bakayım nereye kadar gevşeteceksin layn gevşek :)
Ben şöyle düşünüyorum, muhtemelen orta ölçekli k.yatırımcının biri lanet olsun aq dedi ve çıktı. Satışları karşılayan da olmayınca hacimsiz ortamda bu denli sert düştü...
Borsa'ya çıktığında kagğıdın 1 lotu 18 dolara tekabül ediyordu. Şimdi 1,8 dolar 2 dolar bile değil . kimi kandırıyorlar . şirket kar ederkende aşağıda zarar ederkende aşağıda ama yatırımları açısından baktığınızda 2011 den buyana kaça katlamış. param olsa daha da alıcam bu biyerden dönecek . banvitte yaptım başardım ( 12 tl' den sattık ama şimdi 24 tl) bununda eli kulağında unlu menkuller şu anda aportta bekliyor .
Insallah oyledir oscar..zarar git gide buyor inanilir gibi degil...bunca yil böyle devam etmesi...tek zarar yazan sirketi bu sirket uzun zamandir...en son bilancoda iyilesme sinyalleri de vermisti ama hala dusuyor inanilmaz...
Istus hepmi seni bekliyoruz merakla kardes...Bu arada senin o Satan arkadasin verilmis sadakasi varmis :):) mubarek insanmis walaa...saygilar
Hisseden çıkmış olmama ragmen bugün bu hisseye dadanmış kan emicilere acayip sövesim geldi
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ek 10762
istus yok galiba buyrun
tesekkurler Mardin...
bgc partners kimdir yaw hangi ara aldın bu kadar, hisseyi kaç liradan aldın da, satıyorsun...
Ayin 7 sinde yazmistim ocak ayina kadar dip taZelemesini beklerim diye ..
Massallah hissemiz teknigin dusen kismini hic kacirmiyor.
Yukselirken olu taklidi..
Isin garip tarafi hergun farkli bir kurum islem yapiyor. Ve her alan daha dusuge satiyor .. sacmalik otesi bir durum..
Masu ruyalar tersi cikarmi kardes :) bu aksam insallah 3 e dustugunu gorursun :):) de yarin bi yuzde 4 Yukari falan gider...aglancak halimize dalga geciyoruz hey Allahim...
Dert etme ben de şu tiüpraşları çıkayım döncem bunla alctle. Bu senin küfürlere en iyi acıklama gibi
bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..lan bu kadar o. ç.nu nasıl anlatayım küfürsüz?'' can yücel..
:)
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koyver gitsin Sayin Masu skinti yok :):) insallah bir gun yuzumuz guler...
Yoldan yeni geldim, sorry Grando.
Aynen arkadaşım iyi yapmış görünüyor, şu anki fiyata göre😉, darısı bize.
http://imageturko.com/?di=OZ87
canın sagolsun sayın istus sorun değil... Tesekkurler
Kansız .bnler yine işbaşında💩💩💩
Abi bunun butun hisseleri boyle...Paraları yurt dısına kacırıyor.Baska brisey değil Gozde yi bile ingiliz şirkete peskes cekti.yur içi yatırımcı ca 4 liralardan aldı.Hos o sirkette kendisine ait gizliden EMAP falan Ünlü ile birlikte kol kola el ele burdan zarar etmiş hic onemli değil...BİZİM in kapatsa batırsa umrunda olmaz..Ama prestij kaybı var yapamaz.(bana gore tabi bunun ne yapacağı belli olmaz)...Allah sonumuzu hayır etsin kaclara getirecek bakalım daha ne kadar dusurecek.Sermaye arttırımı yapan bir hisse,hemde bedelsiz bir sekilde,ana ortak 40 milyon tl hisse geri alım yapacağını da acıklyor ve fiyatta surekli aşşağıya geliyor...Canları cehenneme hepsinin...