Ortaklık yapısı değişmiş merill lync ortak olmuş ben mi yanlış görüryorum
Printable View
Ortaklık yapısı değişmiş merill lync ortak olmuş ben mi yanlış görüryorum
Tahtanin alip satip bilgisini paylasabilecek birisi var mi? Bu hafta ne olmus?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bakmaya gerek yok. Küçük patron satmaya devam ediyor. Haftaya bitirirse hissenin önü açılır.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende onu görmek icin bakmak istiyordum. Hala 1.8milyon lot baskiliyor o halde. Anlasildi tesekkürler
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bugün de 200 bin civarı sattı. P.tesi haberi gelir
Twetter da 65 bin takipçisi olan bir kişi kfein i yeni takip listesine almış. Ky ilgi gösterirse güccük patron çarşamba günü iyi mal satar.
Tevfik abi !!! Abim benim.....Aşağıdan sattın...yukarıdan alıyorsun....:)
Sevgili ortaklarım,
Bir miktar kafeinde malım mevcut.
Mehmet beyin satış haberi ve suriye gelişmeleri ile 6,15 lere çekilen senedimiz 7,15 seviyelerinde şuanda.
Senedimiz esasen çok güçlü. Gelecek olan 9 aylıkta da gücüne güç katacaktır diye düşünüyorum.
Ortak satışı bitince ve bilanço ile birlikte güçlü bir ivme yakalayacağımızı düşünüyorum..
Herkese güzel yatırımlar dilerim..
İzci ile yollarımız yine kesişmiş, selamlar sayın izci. Biraz da kafein yazılımda tekkeyi bekleyelim :)
Yanlış hesaplamadıysam küçük ortak 650 bin lot sattı. Daha once de 600 bin civarında satmıştı toplam 1.250 bin lot oldu. Kalan 550 bin lot.
Yarın bitirme ihtimali var. Endeks geri gelmez ve bilanço da iyi gelirse yolu açık.
Bugün de 100.000 civarı sattı sanırım. Net rakamı sabah öğreniriz.
395.000 lot civarı kaldı. İstese bir günde satar artik. Mal iyi olunca alıcıda geliyor.
Bence satışı tamamladı. Son kalan 300 K malı da evladiyelik olarak düşünebilir. Ayrıca bundan sonra da Tevfik'in yasal olarak bildirim yükümlülüğü kalmadı artık.
Sonuç olarak; Yarın sabah veya sonraki günlerde kalan bakiyeyi satmak istese bile Tevfik'ten satış haberi yasal prosedür gereği gelmeyecek.
Bilanço ne zaman gelir.....fikri olan varmı
.......
satıp satıp çıkıyorlar hisseden /şirketten büyük ortaklar, hisseyi kime bırakıyorlar anlamadım..
ytd değildir
Küçük patron bugün tüm hisselerini sattı sanırım yarın sabah haber gelince netlesir.
Bütün imtiyazlı hisseler Kalyoncu ya geçti. Boylesi daha iyi.
Yavrusu devre kesti anasında tık yok.
Gelmedi mi bunun bilançosu, ne hesap edilemez bir bilançoymuş.
Helal olsun Kafein'e...Bu kriz ortamında 11 Milyon TL Net kar getirdi...
Aksa 185 milyon sermayesi var kafein 19 milyon daha 9 aylıkta 11 milyon kar açıkladı son çeyrek teknoloji şirketlerin asıl para bastıkları zamanlar kafein ile karel arasında kaldım ikisinide çok beğeniyorum geleceğin şirketleri
Sizce karel mi kafein mi 5 yıl sonra
Kafein bilanço naçizane yorumum.
https://twitter.com/Hisseyatirimci1/...0%7Ctwterm%5E3
#kfeın geçen yıl 4.çeyrek müthiş gelmisti. Bu yil 3.çeyreğe kadar ciro ve net karda %40 üzeri artış var. 4.çeyreğin geçen yil ki gibi güzel gelmesi halinde sermaye kadr net kâr getirebilr.
Bir yazılım şirketinin sermaye kadar net kar getirmsi 10-15tl arasi fiyatlamayi gerektirir
Diğer yazılım şirketlerine açık ara fark attı...
Yıllıkta sermayesi kadar belki de daha fazla kar, müthiş valla, yıl sonuna kadar 10 tl üzeri bence hayal değil....(ytd)
üstadım neleri görmek istediğimi bilir:)
takas bank da
23.10. 10 dki mevcut/15.022.618 adet
son......................../ 14.932.518 adet
ortaklar hisse satıyor, takas da hisse azalıyor, kafam karıştı şimdi
fiziki teslimat da yok
e nerede bu hisseler?
city ve deuche de fena almamışlar.
Güzel alım fırsatı verdı... Sağolsun...Sen buralardan verirsen ben daha çok alırım :)..ısrarla basıp alttan mal toplıcak, ver bakalım...
Çok değişik hareketler var tahtada , bilanço güzel , tabi görmek isteyene.