her çıkık bulur yerini yeğennnn
Printable View
her çıkık bulur yerini yeğennnn
https://resmim.net/f/Cv1nsB.jpg
aylık takas
oylum oydu milleti..................
oylum oylum selvi boylum..............
bilanço az önce açıklandı.
mükemmel bir bilanço gelmiş.
hayırlı olsun
2019 yılı 2018 yılı
DÖNEM KARI (ZARARI) 1.786.297 148.543
ESAS FAALİYET KARI (ZARARI) 3.721.632 2.433.195
SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER VERGİ ÖNCESİ KARI (ZARARI) 1.596.608 -63.978
Bedelli tarihleri belli oldu hayırlısı olsun
KAP: OYLUM [ ] OYLUM SINAİ YATIRIMLAR A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/822007 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Yeni Pay Alma Hakkı Kullanım Tarihleri Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 25.12.2019
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 60.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 13.808.800
Ulaşılacak Sermaye (TL) 27.617.600
Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREOYLS00025 600.000 600.000,000 100,00000 1,00 A Grubu A Grubu, İşlem Görmüyor, TREOYLS00025 Nâma A Grubu, OYLU2(İMTİYAZLI RÜÇHAN), TRROYLS00019
B Grubu, İşlem Görmüyor, TREOYLS00033 60.000 60.000,000 100,00000 1,00 B Grubu B Grubu, İşlem Görmüyor, TREOYLS00033 Nâma B Grubu, OYLU3(İMTİYAZLI RÜÇHAN), TRROYLS00027
C Grubu, OYLUM, TREOYLS00017 13.148.800 13.148.800,000 100,00000 1,00 C Grubu C Grubu, OYLUM, TREOYLS00017 Hamiline C Grubu, OYLUM(RÜÇHAN), TRROYLS00035
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM 13.808.800 13.808.800,000 100,00000
Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Açıklama -
Rüçhan Hakkı Kullanımı Başlangıç Tarihi 28.02.2020
Rüçhan Hakkı Kullanımı Bitiş Tarihi 13.03.2020
Para Birimi TRY
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
SPK Başvuru Tarihi 10.01.2020
SPK Başvuru Sonucu Onay
SPK Onay Tarihi 27.02.2020
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği Kaydi Pay
Ödeme Tarihi 02.03.2020 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa'da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
Kayıt Tarihi 01.03.2020 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Ek Açıklamalar
Şirket Yönetim Kurulumuz 25.12.2019 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.
1- Şirketimizin 60.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, çıkarılmış sermayesinin 13.808.800 TL'den 27.617.600 TL'ye artırılmasına, artırılacak 13.808.800 TL nominal bedelli payların Sermaye Piyasası Mevzuatına uygun olacak şekilde mevcut ortakların yeni pay alma haklarının kısıtlanmadan 1 TL nominal bedel üzerinden satılmasına,
2- Satışı yapılacak olan payların Sermaye Piyasası Kurulu'nun kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'nin genel mektupları çerçevesinde kaydi pay olarak verilmesine,
3- Sermaye artırımı sonucu ihraç edilecek sermaye karşılığında (A) grubu pay sahiplerine (A) grubu pay, (B) grubu pay sahiplerine (B) grubu ve (C) grubu pay sahiplerine de (C) grubu pay verilmesine, (A) ve (B) grubu payların nama yazılı ve imtiyazlı pay, (C) grubu payların da hamiline yazılı ve imtiyazsız pay olmasına ve ihraç edilecek (C) grubu payların borsada işlem gören nitelikte olmasına,
4- Ortakların yeni pay alma hakkı kullanım süresinin 15(on beş) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde, yeni pay alma hakkı kullanım süresinin, izleyen iş günü mesai saati bitimi itibariyle sonra ermesine,
5- Yeni pay alma hakkı kullanım süresinin bitimi itibariyle kullanılmayan paylar olması halinde; kalan payların yeni pay alma haklarının sürenin bitimini takip eden 2 (iki) iş günü süreyle Borsanın ilgili pazarında ortaklık şartı aranmaksızın nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyat üzerinden tasarruf sahiplerinin kullanımına açılmasına, 2 (iki) iş günlük sürenin başlangıç ve bitiş tarihlerinin Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusunda ilan edilmesine,
6- Bu işlemlerle ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ,Borsa İstanbul A.Ş.(BİST),Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK), IMKB Takas ve Saklama Bankası A.Ş.(TAKASBANK) ve diğer resmi ve özel kuruluşlar nezdinde gerekli başvuruların yapılmasına ve sermaye artırımının gerektirdiği işlemlerin SPK tebliğleri ve diğer mevzuat çerçevesinde tamamlanmasına, bu işlemlerin yürütülmesi için Yönetim Kurulu Başkanımız Yener Büyüknalbant'ın görevlendirilmesine,
7- İşbu kararın KSS Tebliği uyarınca kamuya açıklanmasına oy birliği ile karar vermiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Spk bülteni
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=13
spk cuma saat 9 da açığa satış yasağı aldı. Bu yasağa tüm borsada sadece A1 capital uymadı. hem oylum hemde özbal boruda spk ile alay edercesine milyonlarca lot açığa satış yaptı. Bakalım SPK bunu pazartesi nasıl cezalandıracak. Cuma sattığın malları pazartesi sabahı takasa getir getiremiyorsan tahtadan geri al diyebilecekmi. ve nekadar para cezası verecek. göreceğiz.
in cin top oynuyor burada.. benden başka kimse kalmadı, satıp satıp gittiler galiba:))
an itibari ile yine taban.
ne oldu şirket mi battı.
kaç günden beri taban oluyorsun.
satan o.ç. çocukları kaçtan almışlar ki sata sata bitiremiyorlar
babanızın geçmişini s.....
yanarım da yanarım şu pisliğin bedellisine katıldığıma yanarım.
bebek şirketmişmiş,hikayesi olan şirketmişmiş, büyüyecek şirketmişmiş
benim ağzıma sıçsınlar...
ben yandım, siz yanmayın.
böyle abudik gubidik kağıtlara girmeyin.
Şirket Yönetim Kurulumuzun son toplantısında, sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım raporunda belirtildiği üzere, bisküvi üretim kapasitesini artırmak üzere yeni bisküvi üretim hattı alınmasına ve mevcut hatların da revize edilerek üretim kapasitelerinin ve üretim standartlarının artırılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
İşbu yatırımın 3 ay içerisinde tamamlanması planlanmakta olup yatırım sonucunda bisküvi üretim kapasitesinin %100'e yakın artırılması hedeflenmektedir.
bedelli sermaye artırımını ne şekilde kullanacaklarını açıklamışlar.
bekleyeceğiz artık...
KAP: AKM AKMEN [OYLUM ] AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz İşlemlerinde Sermaye Piyasası Aracının %5'inden Fazlasını Satın Alanlara İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/830782
Dosyalar:
Halka Arz İşlemlerinde Sermaye Piyasası Aracının %5'inden Fazlasını Satın Alanlara İlişkin Bildirim 2020-03-19
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Açıklamalar
Açıklama OYLUM SINAİ YATIRIMLAR A.Ş..'nin
sermayesinin 13.808.800 TL'den 27.617.600 TL'ye artırılması sebebiyle nakit
karşılığı ihraç olunan 13.808.800 TL pay senedinin 28.02.2020- 13.03.2020
tarihleri arasında gerçekleştirilen yeni pay alma hakkı kullanımı ve 17.03.2020
tarihinde yapılan Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasası işlemlerine Şirketimiz
aracılık etmiştir. Nakden (bedelli) sermaye artışına ilişkin olarak OYLUM SINAİ
YATIRIMLAR A.Ş.; yeni pay alma
haklarının kullanım süresi içerisinde 13.719.781,64 TL ve yeni pay alma haklarının
kullanımından sonra kalan payların Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da
satışı neticesinde 158.990,84
TL olmak üzere toplam 13.878.772,48
TL tutarında fon girişi sağlamıştır.
Sermaye artırımında yeni pay
alma haklarının kullanımı sonrası kalan ve 17.03.2020 tarihinde Borsa İstanbul
A.Ş. birincil piyasasında satışa sunulan 89.018,400 TL nominal değerli payların
Ortaklığın (OYLUM SINAİ YATIRIMLAR A.Ş.) Kurul'un ilgili düzenlemelerinde
tanımlanan ilişkili taraflarından satın alan kişi ve kurum bulunmamaktadır.
17.03.2020 tarihinde Borsa
İstanbul A.Ş. Birincil Piyasasında satışa sunulan 89.018,400 TL nominal değerli
payların %5'inden fazlasını alan gerçek ve tüzel kişiler aşağıdaki tabloda yer
almaktadır.
Bildirim İçeriği
Satışa Sunulan Sermaye Piyasası Aracının %5'inden Fazlasını Alan Gerçek/Tüzel Kişiler
Satışa Sunulan Sermaye Piyasası Aracının %5'inden Fazlasını Alan Gerçek/Tüzel Kişiler
Liste Numarası
Adı veya Unvanı
2 TOLUN KUDALOĞLU
1 EYÜP SERDAR ERÇELİK
Satın Alınan Nominal Tutar (TL)
1 35000
2 54018
Satışa Sunulan Sermaye Piyasası Aracının Nominal Tutarına Oranı (%)
1 0.3932
2 0.6068
Faaliyet Konusu
1 Gerçek Kişi
2 Gerçek Kişi
Faaliyet Gösterdiği Ülke
2 Türkiye
1 Türkiye
Sermaye Piyasası Aracının Alım Amacı
1 Kendi Nam ve Hesabına
2 Kendi Nam ve Hesabına
Şirket Yönetim Kurulumuzun sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım raporunda belirtildiği üzere, bisküvi üretim kapasitesini artırmak üzere yeni bisküvi üretim hattı alınmasına ve mevcut hatların da revize edilerek üretim kapasitelerinin ve üretim standartlarının artırılmasına yönelik aldığı karar doğrultusunda bugün itibariyle T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na 8.315.000 TL tutarında Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu yapılmıştır. İşbu belge sayesinde yapılacak olan yatırımlara istinaden sigorta primi işveren hissesi desteği, vergi indirimi ve KDV istisnası desteğine hak kazanılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
hayırlı olsun
süper bir haber.
süper bir beklenti
OYLUM Son 1 Yıl Olumlu Kap Haberleri
1- 3 Ürün satışı için BİM ile anlaşma
2- 6.200.000 Yat.Teş.Bel.Revizyonu
3- SuudiArabistan Goody girması ile 3 ürün için anlaşma
4- BİM ile Gofret satışı için anlaşma
5- BİM A101 BİZİM METRO GROSMARKET lerle çalışılıyor. (Faaliyet Raporundan)
6- Amerika Kanada Almanya Fransa İngiltere Arabistan Filistin Irak satış yapılmakta.(Faaliyet Raporundan)
7-8.315.000 Yat.Teşv.Bel. onaylandı
OYLUM da beni tek endişelendiren husus halka açıklık oranının çok yüksek olması.
Ancak henüz şubatta yüzde 100 bedelli sermaye artırımı yapmış olması nedeniyle, en azından bir süre bedelli sermaye artırımı tehlikesi yok diyebiliriz.
2019 4. çeyrek 17.5 milyon ciro ve 1 milyon faaliyet karı elde etmişti.
2020 1. Çeyrekte, yatırımların ve satışların kara dönüşmesini beklemekten başka çare yok.
Büyüyen kapasite artan ciro ve faaliyet karı, karlı bir yatırımın anahtarlarından bazılarıdır.
Hayırlısı.
3.21 ustune atıp kalırsa hareket kazanır 3.40 lar muhtemel olabilir ytd
Çarşamba yada Perşembe bilanço su gelirse nasıl yol izler ki arkadaş lar
FORTUNE TURKEY
Türkiye’nin en köklü gıda firmalarından biri olan Oylum Gıda, üçüncü kuşak ile dış pazarda daha çok söz sahibi olmaya odaklanmış. Oylum Gıda CEO’su Yener Büyüknalbant, şirketin büyüme planlarını, yatırımlarını ve kurumsallaşma süreçlerini Fortune Türkiye’ye anlattı. 18.03.2020
https://i.hizliresim.com/uwazK5.png
https://i.hizliresim.com/lUIE3I.png
https://i.hizliresim.com/FSqft3.png
Bilanço iyi sanki. Borç azalmis
Ne zaman millet buraya gelecek ben de merak ediyorum.
6 Aylık bilançoya kadar olacaktı.
Hisse bir türlü güçlü yükseliş dalgası yakalayamıyor.
3.30 3.50 Arası mliyetlenmiştim ancak yataya sarınca çoğunu çıktım başka hisselere girdim. İyi Ki böyle yapmışım.
Şimdi buralarda epey beklediğinden dolayı yeniden biriktirmeye başladım. 3 e yaklaştıkça daha da biriktirmeliyim diye düşünüyorum.
Zaten sanırsam benden başka pek kimse de yok.
Bir gün buraya da dolusacaklar mı bakalım.
Sanki gıdalara giriş var yine. Geldimiy ki bunun da zamanı. Girsek mi acaba diye düşünüyorum. Ayrıca bu aralar covid deki artış yine bunlara yararmı diye düşünüyorum. Ytd. Yorumu olan var mı acaba.
Ayrıca 6 aylık bilançodan ümitliyim. Bunun bilnçosunu ince ince incelemek gerekir yanlız. Bir katakulli yaparlarsa şaşırmam hani. ytd.
Son 1 aylık takas payalaşabilir mi birisi rica etsem. Gedik alışta mı onu görmek istiyorum. Girdiği yeri bir havalandırır bazı aracı kurumlar.
Tşk. ederim sayın playmaker. 3.08 den girdik bakalım. Hayırlısı olsun. Carrefour ve migros da hareket var. Bu hafta buna da yansır inş. Ytd.