2-3 ay yine sabır sınayacak bana kalırsa.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Printable View
2-3 ay yine sabır sınayacak bana kalırsa.
Yatırım tavsiyesi değildir...
hafta başı aldığını hafta sonuna vermiş oldu...
1,53 ten altı yok gibi buralarda toplama var sanki.ytd
Arkadaşlar grafik göndercektim,beceremedim,kusura bakmayın..2015 Ağustostan Aralık-2016 Ocak-Şubat yükselen trend ile;2017 Kasım- 2018 Şubat-Mart yükselen trendi.
Üstlerinden de paralel trend çizgisi çekip,ikisini de dikdörtgen bir kutucuğa aldığımızda (görmek için buna bile gerek yok) ortaya çıkan sonuç şu olacaktır...
1)Tarih tekerrürden ibarettir.
2)Trend en yakın dostumuzdur.
Eğer bu oluşum devam ederse (ki öyle gözüküyor)2,80 li fiyatları 3-4 ay içinde rahatlıkla görebiliriz..........
Sayin alpefenes,guzel yorumunuz icin cok tesekkurler.InsaAllah belirttiginiz fiyatin da cok uzerilerine cikar ve hepimiz kazaniriz.
Hocam cizdiginiz grafigi hizliresim sitesine girip,pc den kopyalayip ilgili linki buraya yapistirirsaniz sorun kolaylikla cozulecektir.
Ben de pek becerikli olmassmda daha once bu sekilde sorunu cozmustum.
Bence bir deneyin grafik calismanizi gercekten merak ettim.Tesekkurler...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
🖒🖒🖒
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky kurumları işyat garanti ziraat satışa geçtiyse çıkış yakındır kesinlikle şahsi yorumdur sesli düşündüm
Al sat tut tavsiyesi asla değildir ama görünen köy de kılavuz istemez gençler. Aylıkta bakın ne diyor. YTD
Ek 16476
3 aylık bilançosunda güzel kar açıklayacağı söyleniyor. Cuma günü naçizane 3000 adet 1,55 TL. den aldım. Elimde biraz bulunsun diye düşündüm.
Bu kağıtda 1 hafta içerisinde çok güzel silkeleme yaptılar. Dirayetli olanlar dalda tutundu. Şirket kısa zamanda kredi yapılandırmasını da sonlandıracaktır. Krediyi en az 5-10 yıl arasına yayabilirse kira gelirleri ile borcunu öder.
Neredeyse istisnasız herkes kısa vadede bu kağıdın yükseleceğini söylüyor, huylandım ben. Sanki alıcı kalmamışta talep toplanıyor havası esiyor gibi resmen... Yatırım tavsiyesi değildir...
1.90 geçilmeden kimse hayal kurmasın. bir yıldır 1.40 ile 1.90 arası gidip geliyor.
yurt dışı piyasalar cuma güzel kapadı. yarın yeşilleneceğiz...1.61 önemli direnç geçilirse alışların devamı gelir.
Alıcısı yok, yükselecek dedikoduları ile talep toplanıyor. Yükseldikçe elden çıkaracak büyük oyuncular var diye sesli düşünüyorum, çünki küçük yatırımcıya böyle göstere göstere para kazandırmazlar. Balıklama dalmamakta yada çok yüksek hayaller kurmamakta yarar var, kar cebe yakışır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu dedikodular nerede yapılıyor sn. Siyah..? Cidden bilmiyorum.. Burada yorum yapıp, paylaşımda bulunan arkadaşlarsa kastınız, toplasanız 3-5 kişiyi geçmez.. Böyle talep toplama olmaz.. Takas dağılımına bakarsanız da ana oyuncular stabil ya da artıda.. Diğerleri sadece maşa..
Ytd..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde şöyle bakınca takasın çoğu deniz yatırımda. Büyük ihtimalle oradaki hisse senetleri Ostimin küçük ortakları. Borsaya Yeni Kote olan hisse senetleri Deniz Yatırımın Takasında gözüküyor. Tam olarak bilmiyorum ama hisse senedinin halka arzını Deniz yaptı. O yüzden yeni kote olan hisse senetleri Denize gidiyor. Büyük bir oyuncu bu hisse senedine girse o ufak yatırımcıdan organize şekilde acaba koç lot satış emri gelir. Bence çok az. İttifak ve Adese den biliyorum. Ufakların hiçbirisinin borsanın varlığından bile haberi yoktur. Hasbel kader zamamnında reel olarak Güç birliği olsun diye alınan hisse senetleridir ve evladiyeliktir. Birileri kafaya koydu ise Bu hisse senedinin ne temeline bakar, Ne tekniğine. Az koyup çok almaları içten bile değil. Bizler gibi ufak yatırımcı bekleyip görecek.
boğalar sahaya inmeye başladı..ayılar alanı Terkediyor.ikinci sean 1.56 geçildiğinde. Ayıdan eser kalmayacak.
5 dakikalık grafikte kulplu çanak gözüküyor hayırlısı..
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/DtFHH0.png
kısada düşüşlerin sona erdiği onay için 1.56 kalkması bekleniyor.
Sermaye Artırımından Elde Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
https://resmim.net/f/PQMqOU.png
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/667743
açıklamadan anladığımıza göre banka ile görüşmeler devam ediyor.borçların yeniden yapılandırılması şirketin önünü açacaktır. şuan kasasında 60 milyonun üzerinde para var... beklenen en yakın haber budur...
ayrıca ostim prestijden satılmayacak olan dükkan ve ofislerin ne kadarı kiraya verildi bunu öğrenmek ky en doğal hakkıdır.
bu konuda da açıklama bekliyoruz...
borçların yeniden yapılandırması
ilk çeyrek bilanço
beklentiler devam ediyor...
bana göre hisse henüz hiç birini fiyatlamadı
o.aydın ve yönetimi şirketin itibarını sıfırladı .kimsenin güveni kalmadı.
hisse aşağı doğru hareketle orhan aydını fiyatlıyor.
mevcut hisse fiyatı.... ilk genel kurulda orhan aydın ve ekibinin gideceğini söylüyor.
Borsa Yükselirken yükselmez...düşerken en önde düşer.aylardır böyle negatif ayrıştı.
endekse göre artsaydı şimdi 3 ün üstündeydi...
mevcut yönetim bu hissenin ayarlarını bozdu hisseyi bedelli böldüler yetmedi ..ostim prestijden gelen paraya göz diktiler.el elin eşeğini ıslık çalarak aramış...şirkete kayyum atansa şuan 5 lira olurdu...
iskan haberi ile gitmeyen hisse neyle gidecek...en büyük yatırımı buydu...ostim prestij haberleri gecikmeli geliyor üzerinden 5 ay geçmesine rağmen 9 aylık bilançoda satış neyse aynısını gönderiyorlar....
şirketin başına profosyönel bir yönetici atanmadan bu şirket ayağa kalkamaz...
Birseyi fiyatla.. Hiçbir şey umrumda değil diyosun anladık da bedelliden artanla Euro aldın.. Ee kardasın kur farkından.. O zaman bari bunu fiyatla..
https://resmim.net/f/gDd4gW.png
kısada 1.52 ile dip görüldü...trend çalışırsa yukarı dönmeli....
aksi takdirde ikinci trend çizgisi test edilebilir...
Spk ya sesleniyorum yatırımcının kanını emen bu şirkete ne zaman inceleme yapacaksınız...şirket battığında mı..yoksa kasadaki paralar buharlaştığında mı...para bittiğinde yine bedelli açıklayacak ve sizde yine müsade edeceksiniz.ky borsadan soğuttunuz...aylığını alırken şirketi hatırlayanlar ky yı nasıl hatırlasın.
Bu tür şirketlerde para bitmez. Adamların her ay düzenli gelirleri var. Bu fiyatlardan dahada bedelli de yapamaz. Hasbel kader şirketin ortağı olmuş olan iri ufaklı küçük ortaklarda artık bu genel kurulda biraz hesap sorarlar.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca şirket yeniden yapılandırma için görüşüyor da acaba euro borcunu tl ye cevirebilirmi. Buna mani olan birşey varmidirki. Çevirse kur riski ortadan kalkar. Belki bunun içinde bi çalışma yapıyorlardır. Bence gecikti. Ertelenen 2 3 taksit var. Banka nereye kadar bekliyecek
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günün en karanlık vakti güneşin doğmaya en yakın olduğu zamandır.. O şafak buraya gelecek.. Asla ytd..
Burası Çiftlikbank gibi
Şuraya çiziyorum bu hisseden bi halt olmaz...
Yok habermiş grafikmiş teknikmiş hikaye. 10 kere umarsın 1 kere ya artar ya artmaz. Bozuk saat bile günde iki kez doğru gösterir.
Bunu gibi sahibi belli olmayan, yöneticilerinin sorumluluk hissetmediği ve hissedarının umursanmadığı kooperatif tarzında şirketlere yatırım yapmayacağım. Şirketi bu hale getirdikten sonra aldıkları maaşı götürüp çocuklarına yedirmiyorlardır umarım. Çocuklarına yazık çünkü...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
kredi ile büyüyen hacizle küçülür.
[attach=confıg]16737[/attach]
aynı hareketi bekliyorum