Seviye falan hikaye...Patron .avşak olunca
Elbet bununda defterini düren çıkar[emoji120]
Printable View
Kel ne hinlik düşünüyor acep,resmen kağıdı p.iç etti,gerçi geldiği yer 0.60 krş,peşi neden 95 oldu hala anlamış değilim:Sad:
2 sene önceki fiatlarda sayılır,bir ara 6.90 göstermişti peşi 17,şimdi bedelli savsatasıylan 8.70,tekrar 95 olması için 11 kat olması lazım:kmk:
:kahkah::kahkah::kahkah:
formdaki hiç kimseye bir gönderme yapılmıyor.. ben tahtayı yapana gülüyorum..
pala seni deli edeceğim deliiiiiiiiii..:kahkah::kahkah: sıcıp sıvayacaksın biliyorum.. ama sana kafayı taktım..:kahkah:
üstelik 6 gün öncesine kadar seni tanımıyordum bile... senden bu 6 gününde acısını çıkaracağım... :kahkah:
9.00 ile 8.75 arasında bir şey yapmadın. ama zamanımı çaldın..:kahkah:
bu sayfaya son mesajımdan evvelki mesajım... :kahkah:
:kahkah::kahkah::kahkah:
nasılsa burada kimseler yok ve yüzüne ben dahil kimse bakmıyor... mesaj yazmıyacağım dedim ama duramıyorum..
9.66 görünce tırstın mı... :kahkah::kahkah: dön deri tuvaletleri temizle..:kahkah:
Senin elin 9.02 9.07 aralığına çarpar....malsız ve çulsuzum haberin ola :kahkah:
1 lot malım yok :kahkah: Caroline ayağa kalktı..:bravo: senle dalga geçmek büyuk keyif..:party:
abi merhaba, guzel analızler..tebrıkler
elde yok avuçta yok :kahkah: parti 10.72 ve üzeri :party: sende çıkacak g... yok.. :kmk:
Bugün buna bulaştım az bir miktar. Maksat heyecan olsun...
Bu hisse neden çıktı, daha çıkar mı ya da düşer mi bilmiyorum ama tutacağım. Seans içinde seyretmesi heyecanlı oluyor...
Çok serseri bir hisse. Para kazanmak şansa bağlı. Üzerse çok üzer, kazandırırsa çok kazanadırır. Sırf meraktan tutuyorum...
Çimentoları bir nebze anladım da, nibaş ı anlayamadım. Bunun işi direk üretmek. Doğru ya yıkılan direkleri üretecek diye tavan tavan gidiyor anlaşılan...
NIBAS deprem bölgesine en yakın çimento şirketi. Bilançolarına yansıyacaktır.
NİBAS çimento hisseleri içindedir. Kısaca; hazır beton ve prefabrike betonarme yapı elemanları, enerji nakil hatları, şehir şebekeleri ve aydınlatma amaçlı beton direk ve traversler, beton bordür, parke taşları. çit betonları üretir. Deprem bölgesinde bu ürünlere çok ihtiyaç olacak.
Hisseyi hiç etmişler. Yazan çizen kalmamış. Sindirmisler ky yi koduklarim. Sokakta bulsan bu fiyata satmazsin . Yakında ürettiği beton direkler bi tarafına girer o.zaman aklı başına gelir :)
Şimdi baktimda, amcam büyük operasyon çekmiş yaklaşık 3 yıl önce. Hisseyi deniz seviyesinden evresinde tepesine çıkarıp çakmış. 3 senedir sığdırıyor. Ama enflasyonda kene gibi kanını emiyor farkında değil ayi:)
Ayı hissenin üzerine tüm ağırlığı ile kapaklandiginda 7 lere kadar basabilmis. Sonrasında yay gibi fırlamış hisse 16 lara sonra salınım.. deprem bölgesi altyapı gereksonimi, kentsel dönüşümler,.enflasyon VS . Bence küçük bir miktarla riske gidilebilecek bir hisse.ytd
Geçmiş operasyonlari risk olarak akıldan cikarmamk gerekir
Hissenin %5 i cemas in görünüyor. Int bilgisi. Cemas son bir ayda katladı. Bunuda hareketlndirebilir. Tamamen kendi dusuncdmdir. Vebal almak istemem. Güven vermeyen bir hisse..
Cimentolarda zirvesini geçemeyen bi bu hıyar kaldı. Konya da az önce 5050 zirvesini geçti. Bunun daha bir arana yolu var amk
Arkadaşın oyun planı çok bayat, endex eksi oldun basayım 11 e sonra çıksın yükseltelim 16 ya arada sakal .. Sen beklerken endex düşsün diye malını elinden alacaklar sonraisketleri yutulmus çocuk gibi aglayacan:)
Çok direnme , akışına bırak, rahatlarsın
Aklın yolu bir, akışına bırakmak lazım:)
Ne zukumden hisse ne üye ne ziyaretçi var. Terkedilmis lanetli kasaba gibi. Burda kendi kendime eğleniyorum. Sürdü, atlayan olmayınca basıyor kos kos
Mezarını kaziyir farkında değil, kaz kaz bulursun ebenin horekesini:)
Arkadaş kafayi kaldirip bakmiyir etrafa galiba. Baksa hemen burnunu dibindeki konya yi gorur. Buna Sür eşeğini nigdeye demek lazım. Ondan anlar :)
Değisime direnemezsin:)
Kucuk esanaf Burda bedava hisse satıyor :)
Anlayana tabii
Ytd.
Burada atadan kalma taktiklerle para yapacaksın. Yükselince satacan, düşünce alacan:)
Tahtaci ky bırakmamış tahtada. Kendi kendine oynuyor. In cin top oynuyor amk.
Benden başka yazan yok galiba, ne yer ne içer bu kağıdın spegi:)
Ha haha, iki aydır yazan çizen olmamış:)
Kimse yazmazsa seneye uğrar bir ara gene yazarım:))
Aha ha ha.. sözümde durayım bari seneye yazarım demiştim, yazmis olmak için birkaç kelime döktüreyim. Hissenin bir hareket yaptığı yok. Emme basma tutumba gibi bir aralıkta aşağı yukarı yapıyor
Geçmişte bi 11-13 aralığında şimdi 15-20 bandına yükseltmiş durumda. 3- 4 sene önce muazzam bir yükselişi var
Hala burada verdiği malları toplayama ma durumu var gibi. 80 lerden verdiler millete. Yada topladılar ama verecek kimse bulamıyorlar. Birkaç deneme yapmıştım geçen sene , lot sayıyorlar. Alınca assasi basıyorlar Satınca yukarı yapıyorlar. Iyiku inatlasip kalmamıştım. Değecek bir hisse olduğunu düşünmüyorum. Geçenlere cemas haberi vardı. Bu na bir iş mi ne yapacaktı, cemas tavan Ken bende tık yoktu. Neyse kendi tecrübe ve düşüncelerimi paylastim. Yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin tuttuğu kendine diyerek bitireyim:)
24 yaptır 22.20'ye çek,ceması götür bunu indir,bir ara ceması kel indirip bunu çıkartmıştı:whistling:,kel bu ne yapacağı belli olmaz.