Originally Posted by
sensor
Sönmez Pamuklu Şirketine yolladığım mail;lütfen her sönmez yatırımcısıda bu veya buna benzer veya kendince bir mail yazsın,unutmayın ne kadar çok ses o kadar köfte:) bol kazançlar...
''Sönmez Pamuklu Yönetim Kuruluna Ve Genel Müdürüne iletilmek üzere;
Bizler Sönmez pamuklu şirketine inanarak yatırım yapan şirketin geleceğine güvenen hisse sahipleri olarak bildiğiniz gibi 1 ocak 2019 dan itibaren C grubuna alınmış olup,10 milyon TL piyasadaki senet sayısı son 6 aylık ortalamayı karşılamadığından grup değişiminden dolayı artık günlük sürekli işlem görememektedir.,Şirket yetkililerinin daha önceden yaptığı gibi C grubundayken yıllık çok cüzi bir fiyatla piyasa yapıcı ile anlaşılarak yeniden sürekli işlem görme şansı vardır.Sönmez Pamuklu gibi bir şirkete BİST İSTANBUL DA sürekli işlem görememek çok büyük bir ayıptır ve kurumsallığına gölge düşürmektedir.
Siz Sönmez Pamuklu şirketi yönetim kurulu üyeleri ve genel müdürü olarak bu şirketi sürekli işlem gören hale en kısa sürede getireceğinize inancım tamdır.Öyle büyük bir şirketki,porftföyünde %25 lik büyük bir çimento şirketi sahipliği,yüzmilyonlarca değerinde gayrımenkulkul ve arsası olan büyük bir tekstil şirketi olan kocaman bir topluluğa bu yapılan kocaman bir haksızlıktır.
En kısa zamanda biz küçük yatırımcıları sürekli işlemden mahrum kılarak şirketin gerçek değerini düşüren bu uygulamaya son vereceğiniz inancıyla işlerinizde başarılar diliyorum,tüm çalışmamalarınız ve yardımlarınız için kolaylıklar diliyorum.
AD-SOYAD
TELEFON