o işlerden çorba parası bile çıkmaz. inşallah oy pusulası ihalesi vesaire alırsa. o zaman iyi olur
Printable View
o iş dediğin yemegin tuzu biberi 85 90 yıllarında Ankara da görev yaparken koza davetiyeleri vardı küçük bir şirketti. dügün sünnet davetiye..vb işlerle başladı. onlarda o zamanlar yetkililerle güçlü baglantılar kurarak büyüdüler bunların da onlar kadar baglantısı var. aldıkları ihalelerden belli tek amaçları yatırımcısını süründürmek borsaya girdiğinden bu yana bir defa bedelsiz vermiş başka yok ondan sonra hep cepe aktarmış
duvara poster işi bitti artık alicingifeli. dediğim gibi pusula yada tanıtım kitapcığı el broşürü işi olursa toptan partilerden alacağı iyi olur.bağlantı konusuna gelince zamanında üç hilal sembollü partiden yanılmıyorsam keleşlerden biri aday adayı olmuştu. yani siyasette yapıyor bunlar. ahdım var onlardan birinin adını aday adaylığında herhangi bir partiden görürsem eğer;genel merkeze bizzat başvurucam bunların ne olduğuna dair şikayetimi bildiricem. ticari etiği ve itibarı olmayan insanın,siyaseten ülkeye vatana ne gibi katkısı olabilir.değilmi? 3-5 tane küçük yatırımcıya yıllardır işgence yapar gibi soyan bir kafanın ülkeye yaklaşımını varın siz düşünün.bunları ben değil samatın borsaya kote olduğu günden beri yaptığı hareketler söyletiyor.
dün günlük takasta gözükmüyordu. şimdi baktım citibank yabancı 201,251 lot hisse almış. toplamda 269,567 lotu oldu
samatta patrondan habersiz yaprak kımıldamayacağını zamanla öğrenirsiniz bunlardaki sabır birde atpetin speğinde var biri aktiften 10 bin lot alsın tamam 2-3 kademe aşağı çeker beklerde bekler
hayırlısı olsun 11.05.2018 tarihine kadar forumada pek girmeyecem girsemde yazmamaya çalışsacam bakalım nereye kadar salacak yada o gün hangi seviyelerde olacak
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
SAMAT
SARAY MATBAACILIK KAGITÇILIK KIRTASIYECILIK TICARET VE SANAYI A.S.
METIN KURU 600.000,000tl
bu ne demek tam olarak?
aslında kağıt kote edilmesinin. şartlara göre iyi yada kötü durumu var..ama içinde bulunduğumuz durumu değerlendirince bu satış % 100 olumlu görünüyor...kağıt tl olarak fazla sayılmaz...seçim her zaman olmuyor..her zaman şirketler tarihi diplerde seçime yakalanmıyor...böyle oluncada patronlar her türlü oyuna başvuruyor..
bugün yatırım finans, A1capital, deniz ve şeker iyi topladılar. dördü yaklaşık 550bin lot topladı...ziraat,bizim,ak,iş,halk,yapıkredi,tacirl er,garanti,marbaş,osmanlı en çok satanlar. bu 10 kurum toplamda 590bin lot civarı satış yaptı. daha fazla bişey yazmama gerek yok heralde. spek yaralarını sardı muhtemelen.bu açığa satış yasağı ve açıklanacak bilanço ky yi strese soktu sanırsam.(şahsi fikrimdir y.t.d.)
gecenlerde verdik 1.42 uzerinden adam eretesi gun 1.20 lerere gelip yeniden 1.50 yapmıstı ..bu sefer o hareketi kacırdık ama napalım onceki hareketten aldık paramızı :halay:
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Haftaya nolucak acaba. Vereceklermi yine elimize
30 nisan bilanço .11mayıs yasak kalkacak. seçim bereketi. kurunun hisse satışları. koza ipekten alınan teçhizatlar. ikinci çeyrek bilançonun iyi gelme beklentisi. üçüncü çeyrek için meb ihalesi. (içimde kı ses:keleşlerın hisse geri alımları.tabı prızmada kuruların geri alımları ornegınden yola çıktım.sadece tahmın.) derken bu sene samat için hareketli olur. al satcı değilim ama iyi tahmınlerde bulunan ve şanslı kişiler baya kazanır diye düşünüyorum. dua edelım 3aylık katakulli ıle kötü gelmesin
arada Citi ye de bakıver takas artıyor mu diye gökhan bey
geçen sene ilk çeyrek nasıldı zarar değillmiydi
Alıcı kurumlar galipin brokerlarının yoğun işlem yaptığı kurumlar,galipin ne işi olur samatla dersen haklısın bende öyle düşünüyorum bu tesadüf derim.
Satıcı kurumları sende biliyorsunki ky kurumları bakalım haftaya neler olacak
Ne olursa olsun sağlık olsun :)
Iyi hafta sonları
Bende sanmam zaten dediğim gibi bu sadece tesadüf,millet genelde çıkışa geçen hissede galipmi geldi diye yazmaya başlar ben ona ayar olurum,11.05 e kadar adrenalin olmayacak anlaşılan o
Salınma 1,30 lara kadar belki olabilir sıkıntı yok sağlık olsun umarım al sat yaptın ve tutturdun güzel firsatlar verdi
ben çok al sat yapmıyorum sn tiger. aslında hata yapıyorum ama bundan sonrasına bakarız duruma göre.ilk 5 yıl önce aldım ortalma yaptım aşağıdan. maliyetim bu seviyelerin yakınında zaten. hatta 1,53 e çıktığında satsam kardaydım:) fakat 5 yılda para pul oldu zamana enflasyona dolara ve diğer kaçan fırsatları hesap edersek satmıcam bu seviyelerden. 5-10bin lotla al sat yaparım belkide.bilançosu zarar olsada ne kadar zarar olduğu önemli. dediğin gibi zararı fırsat bilip aşağı çekmek isteyebilir. ama kar yazarsa ve beklentiler dahilinde buralarda pek duracağına artık ihtimal vermiyorum. kağıda musallat oldular bir kere.
Patronlar sabırlı sen onlardanda sabırlıymışın:)çok al sat şansı verdi tabi hisseyi kaptırrım diye vermedin
Başka hisselerden kazanamadığını düşünme belkide zarar edecektin etmemiş oldun iyi tarafindan düşün
Hissenin çıkacağına tam emin olsan bütün parayı gömüp bekleyecem ama samata güvenemiyorum o yüzden yüklü degilim sende biliyorsun hissede aşırı ky oldumu bu adamlar yataya alıyor olmadı aşağı salıyor bu haftaki duruma bakalım
Sen yazınca kendimi yazmak zorunda hissediyorum sakince bekleyelim çalı dibinde:)sağlık herşeyden önce gelir sağlık olsun borsayı hobi olarak görmek en güzeli
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
patron borsaya kote olmayan lotlarını satmak için hisseyi yükselti. Sattı ve yasak geldi.
bugunde hareket yapmıs bizimki secime kadar boyle haralde bu
endeks gömüldü tahta kıpkırmızı samat iyi duruyor şimdilik bakalım
Gökhan bey takas mümkün mü
Bugün bilanço gelecek.
prizma matbaa 322.518lira kar açıkadı bakalım samatta durum ne olacak
Net karı yanlış görmediğsem 2.907.805
yine zarar yine zarar 1,251,000 zarar var
Allah sizi bildiği gibi yapsın...
3 aylık bilanço hayal kırıklığı...
ben şahsen ilk 3 aylıkta kar beklemiyordum .dikkat ederseniz zararın azlığı çokluğu üzerinden beklentimi söylüyordum. esas beklentim 6 aylıkta. kaldıki geçen seneye göre düzelme var gözüküyor. karlılığı artmış gözüküyor.