Valla dogru soyluyorsun yoldaş...ortam kotu...haaa bak bende zaman zaman carpildim opsiyondan terse dusup. ..yani her zaman tutmayabilir...piyasa suanda kotu..en guzeli duz gitmek..
Printable View
Bugün için Burganbank 'tan oran alan var mı? Güldüren 22.50 gözüküyor halen.
32 günlük bono 250 bin üzeri için geçerli..bize vermiyorlar...normal aktif oranı ise 28 yani çöp...MK'sı ise 26,50..aktife gideceğime burgandan 27-28'e bağlarım...Zaten aktif bono da internet bankacılığından alınmıyor arayıp MT aracılığıyla alıyorsun...Bugün 32 belki yarın 33 bile kaparım...Kısaca aktif nurolun oranının yanına bile yaklaşamıyor...
Vakıfbank Özel 32 gün temdit
1,65 m %28,50
Seni bilirim öyle çok yakın noktalara 1 e 4 kredili DCD yapmazsın pek
az olsun temiz olsun modunda idin hep..
Benim duyduklarım ana para üzerinden yüzde 30 40 çarpılanlar oldu 1 e 4 kredili dcd ile..
Bu ülkede olmaz olmaz yok..
Hatırlar mısın mart 2016
dolar 2.90 larda
sana 3.75 den dolar satarım primi çıkmış idi
yokkk canımmm falan demiştik senle
3.75 yok artık oralara gelmezzz ..
prim de çıkınca sevinmiştik..
3.75 i 2 ye katladı nerede ise..:)
kesin hesaplar yapıldı reis doların 6 nin üstünde olmasından rahatsız.faize bile göz yumdu.şuan birinci hedef doları sakinleştirmek.40-50 faiz diyenleri ben pek inandırıcı bulmuyorum.şu ortamda bile zar zor faizler 25 bandına oturdu.
Mevduat faizi olmazsa kapı gibi devlet tahvili var.Geçen ay herkes gördü piyasanın kendi faizini belirlediğini.faiz 17,75 iken gösterge 28,30’u vurdu.İstedikleri kadar faize müdahale etsinler,yükselişi durduramazlar.yatırım tavsiyesi tabii ki değildir.
REİS in faiz sabrı bitti..
Yabancı REİS ile çalışmak istemiyor artık..
Reis in sabrını test ediyorlar..Reis bundan çok rahatsız..
Bir delilik yapılmasından korkuyorum açıkcası..
İş bankasının böyle bir açıklaması mevcut mu ?. Karını sermayeye aktarıp bedelsiz yapamaz mı ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burgan Ankara Benjamin 110K, %6.5, 32 gn.
Burgan bank güldüren 25 oldu.
Güncelleme:
İCBC GÜNLÜK EKLENDİ
Anadolu Bank,Burgan Güncellendi
https://img.donanimhaber.com/upfiles...d539450091.PNG
Bence %50 faiz zor...%32 faizi bu reis ortaminda çaktirmadan araklayabiliyorsan otur guzelce abdestini al 2 rekat yarrabim şukur namazi kil....çunki bu faizlere guven olmaz...kuş aciktigi icin kafese girdi...oda karni doyunca ozgurlugune ucacak...kimse kafeste hapis durmaz....faizlerde oyle...
Chucky................son cadde bebeği
Burgandan beklenilen atak gelmedi. 27 gelse anında parayı taşıyacaktım. Ama 25 in 2k lı oranı 24lere düşüyor. Yazık oldu.
Cumadan bu yana hala güncellenmiş faizler oluşmadı. Akılları sıra aylık yüksek vermek yerine günlük düşük verecekler bir kaç gün daha.
Ancak hesapları yanlış.
Vakıf 28.5 verirken en iyi günlük oran olan nkolay ın neti 26.5- 0.05=25,17 de kalıyor.
Vakıfın Neti 27
Hesap bu kadar basit.
Güncelleme:
İCBC GÜNLÜK EKLENDİ
Anadolu,Burgan,Tbank,Vakıf Güncellendi
https://img.donanimhaber.com/upfiles...5bdfc5c60e.PNG
Aktif bana 32 gün için 30oran verdi. 500 bin için. Bugün daha yüksek oran var mı?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyon yuzde 35 olursa 40 faiz kurtarmaz.
35x1.4 = 49
Bu ve bunun uzerinde olur.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anadolu, 100K+, %24, gecelik, temdit
Deniz, 1M+, %25,5, gecelik, temdit
Teb, 1M+, %25,5, gecelik, temdit
Garanti, miktarı bilmiyorum ama yüksek, %27,5, yeni para
abank 1m+ 29.5 32gün+ pazarlıksız yeni giriş.. 6 yıl + burdayım. yani emin olabilirsiniz.
Şimdilik günlük gideceğim o zaman. Bizim müşteri temsilcisi tırt çıktı[emoji16]
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enpara 500k, cuma 23 iken 24.75 olmuş 32 gün için
Yazıklar olsun reis ne diyelim
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.