Vay hacım geldin mi sen gene.
Ne oldu tatile götürcektin burdakileri?
Atta götürdün.
Sen geldiysen çorba servisi başlar diye geldim ben de.
Az mercimek ver bana çorbacı
Printable View
Bu sefer güneşin batışını seyretmeye geldim
Güneş Alanya'da Akdenize batar
Sıcak güneşin, serin sulara gömüldüğü sırada foşşşş diye bir ses duyulur
O sesi bir kez duyduysan, her akşam sahilde güneşin batışını izler, o sesi tekrar tekrar dinlersin
Artık Alanyalı olmuşsundur, nereye gitsen orayı özlersin
dipsiz kuyu gibi tepkiler yetersiz kaldı..
Patron da sattı diğer iki patron da satıcam die cıkarsa ortaya bildiğin sirketin içini bosaltıorlar halka arz yapıo adamlar halka açıklık 65 oldu bakalım nolıcak sonumuz
soru bir patronun hissesini kim aldı?
soru 2 alan kişi kaça kadar yükseliş yaparsa bu hisseden çıkabilir??
Herşeyi bilen
Herşeyi gören
Hiç Yanılmayan
Yüce bigborsa tarih verdi. Yarın uçar kaçar diyo.
Çorba kasemi aldım bekliom:whistling:
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/641506 SIRKET GENEL BILGI FORMU YONETIME ILISKIN BILGILER YONETIM KURULU UYELERI ADI-SOYADI TUZEL KISI UYE ADINA HAREKET EDEN KISI CINSIYETI GOREVI MESLEGI SON 5 YILDA ORTAKLIKTA USTLENDIGI GOREVLER SON DURUM ITIBARIYLE ORTAKLIK DISINDA ALDIGI GOREVLER SERMAYEDEKI PAYI (%) TEMSIL ETTIGI PAY GRUBU BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYESI OLUP OLMADIGI YER ALDIGI KOMITELER VE GOREVI YILMAZ ULAS ERKEK YONETIM KURULU BASKANI DIGER YONETIM KURULU BASKANI BAGIMSIZ UYE DEGIL TEVFIK MEFTUN ULAS ERKEK YONETIM KURULU BASKAN YARDIMCISI DIGER YONETIM KURULU BASKAN YARDIMCISI 13.52 A-C BAGIMSIZ UYE DEGIL TEVFIK MUTLU ULAS ERKEK YONETIM KURULU BASKAN YARDIMCISI DIGER YONETIM KURULU BASKAN YARDIMCISI - 8.88 A-C BAGIMSIZ UYE DEGIL - ANADOLU GIRISIM HOLDING ANONIM SIRKETI OZDEMIR UCAR ERKEK YONETIM KURULU UYESI DIGER YONETIM KURULU UYESI 0.15 B-C BAGIMSIZ UYE DEGIL ASLAN YESILYURT ERKEK YONETIM KURULU UYESI DIGER YONETIM KURULU UYESI BAGIMSIZ UYE DENETIMDEN SORUMLU KOMITE-BASKAN SADIK KURADA ERKEK YONETIM KURULU UYESI DIGER YONETIM KURULU UYESI BAGIMSIZ UYE DENETIMDEN SORUMLU KOMITE-UYE, KURUMSAL YONETIM KOMITESI-BASKAN YUSUF OZCAN ERKEK YONETIM KURULU UYESI DIGER YONETIM KURULU UYESI BAGIMSIZ UYE KURUMSAL YONETIM KOMITESI-UYE,RISKIN ERKEN SAPTANMASI KOMITESI-BASKAN HAKAN GUNEY ERKEK YONETIM KURULU UYESI DIGER YONETIM KURULU UYESI BAGIMSIZ UYE RISKIN ERKEN SAPTANMASI KOMITESI-UYE
yorum=sahiblerinde hisse kalmamış yersen....
Çorbacı kapalı, yeni sistem herşey dahil ful + ful konaklama
yarın büyük gün retweet retweet retweetlemeyen engellenecek ve ulaşın ne zaman çıkacağını hiçbir zaman bilemeyecek...şok şok şok inanmayın şu adama 1,90 dan mal elinde kaldı.kıvranıp duruyor işte
10 kademe zararı isteyin ondan
Ulaşçılar ne iş 1.54-55 iyi kapatmışsınız bugün.
Ek 11012
Pastaya bagalım
Twitter kullanır mısın sen???Her hisseyi aldığında bu vatandaş neden twitterdan sürekli retweet ister sence...Takipçilerini kullanıp hissede piyasa yaratmaya çalışıyor,sonra Ulaşı sizler alırken o tepeden satıp 1,90B dan yerine koyuyor.Sonra da parayı sizden kazanacam tabii ki diye forumdakilerle dalga geçiyor. Bu yaptığı ilk değil arena ve gerelde de aynısını yaptı,isgsy de de yapmaya çalıştı.Enayi yerine konmak çok hoşunuza gidiyor herhalde...Sizleri çok uyardım bu takipte.Bundan sonra ne haliniz varsa görün...Sonra bigborsaya ağlarsınız zarardayız napcaz diye...peeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Herkesin sürekli kazandığı bir hisse buldum
Hiç düşmüyor, BES yaptırın diye
Yüzlerce paylaşım yaptım
Biz hiç satmayacağız demedik
2,07'den biz alırken herkes bize satıyordu
Bir gün sonra City geldi, biz sattık
Sonra zararla çıktı
Bu arada ağa takılan küçük balıkları geri denize atmaya çalıştık ama ölmüşlerdi
İşe yaramadı
Üzüldük ama kendi hataları dedik
panda gene gelmiş..
ulas kafasını kaldırır kaldırmaz arsızlığa vurup gelmiş...
şimdi bir de biraz çıktı mı bazıları kral ilan eder,pandayı...
sonra kazığı yediler mi gene bağrış çağrış ana baba günü olur burası...
Rabbim akıl fikir ver herkese , sen bilirsin...
Arkadaşlar henüz sinyal için erken, hissede olmayana tedbirli olmak lazım diyebilirim nacizane....
yoksa panda elindeki malları kime boşaltsın değil mi???
niye bir kişi üzerinden yorum dönüyor ki. el alem ne güzel söylemiş ulas hakkında varsa bir haber,analiz vb konuşalım diye. bigborsayla gerelde de karşılaştık. hemen hemen aldığı fiyatı biliyorum satışını takip etmedim ama +-5 kademe tahmin edebiliyorum. ulas bugün aldım. bigborsa ile tekrar karşılaştım ve gerelde yazılanların hemen hemen aynısı buradada yazılıyor. bigborsanın demesiyle çıkmaz bu hisse demesiylede düşmez. teknik, temel analizlerine bakın, aklınıza yatar yada yatmaz tartışın yada okumayın yani geçin direk yazdığı yazıyı, şahsen ben tekrar karşılaştığımıza sevindim. paylaşım için bigborsa dahil herkese teşekkürler. herkese bol kazançlar
Burada olanların hepsinin parasının 100 katı ile iş yaptık
Bir ay sürekli yükselmiş %60 yukarı
Bu trendde bile kazanamayan bize laf söylüyor
Sen de burada onlara destek oluyorsun, hepsi hepsi 3 kişi, portföyü yemek parası zaten
Kazanan 20.000 kişi ne olacak? Onların kazandığı ne olacak?
Hergün çorbasını bizden kazanan ne olacak?
Kesinlikle desteğe ihtiyacın var
Başkalarına doğru yol gösterdiğini sanıyorsun
Ama yaptığın gerçeği farklı yansıtmak
Yükseliş de düşüş de doğaldır
Herkes yaptığından sorumludur
Futbol gibi düşün şut atacak gibi yaparsın topa basıp sola çeker plase ile gol atarsın
Gol attığı için vicdan azabı çeken futbolcu var mı?
Beni kim korudu %60 yükseliş sırasında
Ortaklar o gün gelip satsaydı
Bana da #ULAS alırsan olacağı budur diyecektin
Ama buradan gitmiyorsun
Biz burada yazmadığımızda burası iki haftada 2 yazı oldu
Şimdi herkeste bir telaş cevap yetiştirecek
Biz @bigborsa yız başka adımız yok
Eskiden @su23 dü. 30 yıldır borsadayız, hiç hile yapmadık
Kişisel sorumluluk alamayan okumasın
Önce kendi düşüncenizi oluşturun
Çamur atmak dürüstlük olmuş.
Biz yanılmayız, boşuna uğraşmayın
Bence Hatice’ye değil neticeye bakalım
Ulan bigborsa acayip kasıyon ha.görende bi bk biliyon zannedecek.Millete gazladım n şimdi ahkam kesiyon.sen burada yazmasan daha iyi yazıyon kafa karışıklığı yapıyon.
Bu kadar kolaysa bu iş siz bir hisse yazın %60 gitsin
yaw de git ne saçmalıyon gene musallat oldun....bize kazandırma panda işine bak sen de git yazma burda yaw alaalala...seni zorlayan ne ki böyle yazmaya da biraz yön yukarı döndü diye yüz keere mesaj yazıyon hayırdır?????? 1,90 dan aldığın malları boşaltacak avane mi arıyon???????
Amerikalı öyle gelişmiş bir sistem kurdu ki
Diyelim GARAN kademe kaldıracaksın
Emri giriyorsun, talimat borsaya ulaşıncaya kadar o kademeyi kadırıyor, sen alıma düşüyorsun. Aynı şey satışta da oluyor. Tam satacaksın, teknolojisi hızlı olduğundan sen sattığın sırada iptal ediyor, satamıyorsun.
Bunu borsa başkanı, Adam teknolojiyi kullanıyor, daha büyük hacimler oluşmasına katkı yapıyor, biz buna karışmıyoruzé diyor.
Bizim kullandığımız teknolojiyi anlatsam da anlamazsınız
Sizin sandığınız gibi buradan 10 kişi tweetterdan 2000 kişi ile bu iş olsaydı
Hiç takipçim yokken, NTTUR nasıl %60 #ULUUN nasıl %300 gitti
Biz burada yazmaya devam edeceğiz
Bu izni birinden almayız
Sizin paranızdan hayır gelmez
Çekin paranızı kendiniz yiyin
Elin Amerikalısı yiyeceğine
Sizin için milyon dolarlık bilgiler paylaşıyoruz ama anlamak gerekir
Hamdolsun. 1.47den aldıklarımızı 1.55'den verdik bigborsaya.
Çorbamız kaynadı gene. Saolsın bigborsa