bu hisseyi ky ye komple kitlemişler heralde. kimsenin umrunda değiliz. vakıfbankgyo yüzde 11 primli. bu 65 de halen.
Printable View
bu hisseyi ky ye komple kitlemişler heralde. kimsenin umrunda değiliz. vakıfbankgyo yüzde 11 primli. bu 65 de halen.
halk gyo pd-dd 0,30
vakıf gyo pd-dd 0,44
emlak gyo pd-dd 0,53
kamu
3 ü de farklı iş modelinde
Sent from my Redmi Note 4 using hisse.net mobile app
yarın 6. ayıma giriyorum bu hissede iş modeli bana güzelce monte oldu.
icruy ne yaptın sattın mı?
anlaşılmıştır ki bizim inşaat işine yatırımımız tamamen çöp. evet çöp. tek umudumuz var tüm grubu arap tarzı bir sermayedara satmaları. tüm şirketin satılmasından başka benim 6 ay oldu hiç bir umudum kalmadı. a habere çıkarttıkları milli kahraman rızadan tut bir sürü dolar olayını ekle ihl yaptıracaktıma uğra gel beriye şirket çok yıprandı. malesef iyimser olarak kandırıldık. tüm grubun satılması gibi bir durum hariç hiç umudum yok. paramız pul oldu.
yatırımcı arkadaşlar çağrılarıma kulak vermiyor şirkete protestoya gitmiyor herkes halinden memnun. ağlamayana meme vermezle şikayet etmezseniz böyle borsada çook vatandaşa kitlerler malı.
istanbul havalimanı açılışı yapıldı tüm tv ler canlı yayın e hadi devlet kurumlarının projesi olan İSTANBUL FİNANS MERKEZİ projesinide bir açılış yapacağız konuşması muhabbeti yapsını lar sırayı oraya getirsinlerde paramızı kurtaralım. şu işi HALK GYO yerine bir yandaş şirket yapsaydı ne krediler ne garanti kira geliri elde ederdi 30 senelik.
Havada cok pis bedelli kokusu var [emoji849]
Var ya eger bu da olursa 0.4X lardan istedigimiz kadar verirler.
Nerden cikti diye sormayin kaynak tamamen basen.
Halkb +%6
Cöp. -%1.5
400k hacim [emoji28] bu hacmi de kesin halkbank alip satanlar kagidin ismini karistirip yanlislikla yapmistir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Bu fiyattan olmaz” derken benim gibi hissiyatinizi mi soyluyorsunuz yoksa teknik olarak kuraldan mi bahsediyorsunuz ? Yoksa malum SPK tarafından yayımlanan VII-128.1 sayılı “Pay Tebliği”nin 18’inci maddesinde nominal değerin altında pay ihracı yoluyla sermaye artırımına ilişkin şartlar düzenlenmiştir.
Havayi bulandirmaya gelince [emoji16] , hava zaten çamur icinde daha bulanacak hal mi kalmis. Sirf benim zararimi Genel Mudurlugu icindekilerle birlikte satsalar bile karsilayamazlar [emoji19].
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben sizi anlamıyorum nasıl bir fikriniz var? birileri gelsin hissseyi götürsün. kendimiz götürelim dedim toplanalım dedim. kim götürecek bu hisseyi ? bende 1 milyon lot var. sizde ne var ? tahtaya tavana kadar alış girdiniz de hisse yükselmedimi. kitleyin tavana 1 hafta ! tahta bomboş 10 trilyonu olan bu hisseye günde %20 yaptırır. kendi göbeğinizi kendiniz veya ağlayıp durmayacaksınız bir spekülatör gelip hisseyi götürsün diyee. şirketi aradınız mı ? şikayet ettiniz mi ? yatırımcınızım perişan olduk dediniz mi ? şirkete toplanıp gidelim dedim dinlediniz mi ?
toplam hisse adedi zaten 177 milyon. 100 trilyonluk hisse topu topu. yarısı 50 trilyona hissenin yarısını satın alıyorsun. normal biisi bile bu kağıdı kopartır.
halk cafe de 40 50 trilyonu olan insanlar var. onlardan bir kaçı kağıda girse kendileri kağıdı 2 lira yapar isteseler. bu kadar zor değil. organizasyon ve toplanma. siz diyorsunuz ki spek gelsin götürsün ona kitleyelim gidelim. he oldu. foruma yaz aa kağıt gitmiyor.. şirketi kaç defa aradınız ? tahta bomboş 10 trilyon soksan kağıda direk %20. topla kitle tavana gitsin 1 hafta. yaptınız da yükselmedimi.
yarın denemesi bedava. 65 66 67 68 69 u al sırayla takribi 2 trilyona mal olur. ****nin biri açık yaparsa vs. 5-10 trilyon hazır olmalı. çakacaksın kademeye alışı. devam edeceksin. 70 e 2 milyon alış gir kağt 70-71 oluyormu olmuyor mu ? açıkcı gelir eşşek gibi 72 den alır. para işi birisinin yapması lazım. bugün meri linç kredit halkbanka 30 trilyon alış girmişler. birisinin yapması lazım yüzde 6 yükseliş yağmur gibi yağmıyor. birisi yapıyor. melekler yapmıyor. parayı getirip basacaksn tuşa. biri gelip keşke alsın diye bekle dur ya gelir ya gelmez.
Birileri kağıdı ederinin 1/4 üne yakın seviyelere getirebiliyorsa bu seviyelerde belirli bir süre oyalanmadan götürmeyeceklerini bilebilecek kadar tecrübeliyiz çok şükür.. Üç kuruşsa üç kuruş , beş lira ise beş lira ; Allah bize , biz sana.. Bakalım kim galip gelecek..
İnan benimde zararım çok, yatırımları öteleye öteleye bizi buraya hapsettiler. 4 yıldır topluyorum maliyetimi anca 78 indirebildim, Bedelsiz ve temettücükler dahil şekilde. Sanırım 4 sene daha bekleyeceğiz. Bakılım bu işin sonu ne olacak. Bir gün belkiii ... İnşallahhh.. Hep beraber çıkarız bu bataklıktan..
Hükümet ABD ile sanki anlaşıyor gibi.halk bank cezası konusunda.eger bankayı batirmayacak boyutta bir ceza olursa once banka sonra halk GYO bu işten olumlu etkilenir.buralar tarihi alım fırsatı olarak kalır.
cuma günü tahtayı *** eden spekülatör tahtacı ne bok isen ALLAH BİN BELANI versin.
100 trilyon param olsa o tahtayı senin tüne sokacağım. açığa bas satış gir buldun garibanları ... duruyorsun.
lan 0.65 kuruş ne ALLAHSIZ. 2.5 liralık aktif var.
http://www.resimag.com/p1/edf0eb16c7.png
Belki de vakti yavaş yavaş yaklaşıyordur...
https://i.hizliresim.com/MDzlN2.jpg
5 yıldır aynı nakarat!
Düzen değil düzülen değişmeli!
Hep demisimdir.bu spek denen şerefli insanlarda zerre akıl yok.burada baskiliyarak bizleri biktirmaya ,psikoloji mizi bozup elimizden almaya çalışıyor.ama gerçekler bilmiyorki eski korkak küçük yatırımcı yok artık.tam tersi düştükçe toplayan ve maliyet düşüren yatırımcı var artık.eninde sonunda geri alım programı aciklayacaklardir.zavalli spek ler! Paraları var ama zerre akılları yok.
Bu hisse Halkbank i yukarı yönlü hareketlerde takip etmiyor ve satış baskısıyla ,durduruluyorsa,anlayın ki çok güzel şeyler olacaktır.23 yıllık tecrubemle söylüyorum.5 yıldır sabredtik, bı o kadar daha dayaniriz.ben her zaman portfoyde çeşit yaparım.yukseleni satar,düşeni cogaltirim.bu yöntem 23 yıldır çok güzel çalıştı.yine çalışacak.gercekten goturecekleri zaman kimseye alış fırsatı vermeyecekler. O zamana kadar baskilayip,biktirip,elimizden almaya çalışacaklar.sabir sabır,sabır.her şeyin ilaci.
valla hocam haftasonunu zehir etti. cuma günü tahtayı izlediyseniz halkbank devre kesti kağıtta eski olanlar bilir. halkbank 10.70 yükselişinde devre kestiğinde bu kağıt 1 lirayı görmüştü geçtiğimiz aylarda.
valla halkbank hisse sahipleri tavan dedikçe zehir zıkkım oldu haftasonu bu ******** spekülatöre nerden düştük Allah belasını versin ayakları ters bassın çukura düşsün eli ayağı ters ddönsün ne diyelim.
pd dd 0.29 nedir Allah aşkına. Kağıt sürekli kar açıklıyor. Lanet olası spekülatör halkbank yüzde 10 tavan kitliyor devre kesiyor ne peşindesin.
sana bu izini veren sana yol verenlerinde Allah belasını versin. Resmen hırsızssın paramızı çalıyorsun.
64 e 500 bin lot alım girdim şeref yoksunu bassaydın ya orayada cuma günü niye basmadın şeref yoksunu.
HALK GYO AÇIĞA VERİLEN Miktar. Bu açığa basanları eğer 5 tavandan aşşa kapattırmak vardı ahh ulan ahhhh . ah ulan ahhh param olsa direkt 78 e 20 milyon lot alış gireceğim kitleyeceğim tavana ertesi gün 92 den tavana alış girmek zorunda kalsın...
https://pbs.twimg.com/media/DrLPTsoWsAAMtGA.jpg:large
Açığa satış olarak gördüğün 1.164.401 lotun temiz 70.000 lotu cuma günü tarafımdan açığa satış olarak 50.000 lotu 66 dan 20.000 lotu 67 den yapıldı. Sorun şu ki ; Geriye kalan 1.094.401 lotu satan yatırımcıların bence tamamı aynı benim gibi hlgyo sahibi olupta usulen yani şeklen açığa satanlardan oluşması.. Böyle sığ senetlerde , hele gene böyle 0,29 luk pd/dd oranıyla açığa satış olmaz , olması da düşünülemez..
Bukadar haber akışına rağmen bir kademe çıkmadı, ilginç
eksi kapatır artık :D
iflahımı kesti nefessiz kaldım artık tek satır yazamıyorum hayatım kaydı lanet olsun seni aldığım güne.
Icruy,
200 günlük ortalamasına yaklaşmış HALKB'ye neden geçmiyorsun?
65 1,6 milyon alış
64 1,8 milyon alış
66 1,4 milyon satış
67 1,7 milyon satış
tahtada gene durum bu ve kitli. bir babayiğit lazım 10 20 milyon lotla çatır çatır girecek. bu .......ler bulmuş bizleri. yok mu bir çare bu ne ya teknik herşey yeşil yakıyor kağıda bak ya.