Doce bank hedef fiyati düşündüğüne göre yakında yükselir. Kısa vadee 15'i göreceğini düşünüyorum. Yarın önemli, düşüş devam etmezse toparlar.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Doce bank hedef fiyati düşündüğüne göre yakında yükselir. Kısa vadee 15'i göreceğini düşünüyorum. Yarın önemli, düşüş devam etmezse toparlar.
Pazartedi düşmedi bu kadar yüzde üçe yakın ne demek nerden aldılar haftalardır Yukatan aldılar şoktayım ya
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksten çok fazla düşmesinin sebebi ne olabilir
Öyle böyle düşüş değil bu zaten düşüyor idi düşmese tamam derim mahvettiler milleti böyle hisse olmaz olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi de endeks düşmüyor ki küfür edeceğim
Adamlar on beş bin yirmi bin birden satıyorlar inanılmaz tek kalemde
Nasıl bi forum arkadaşlar yazan yok mu ne oluyor böyle hisse her gün eriyor oara girişi bar her gün bu gin hariç yğzde iki buçuk düşiupr biri anlatsın yani kafayı yememek elde değil
Tcell buralardan dönüş alabilir endekste olağanüstü bir durum olmazsa.
O vakit burayı kırarsa 13 altına iner.
Yine para girişi var yine düşüyoruz vay anasını vay ki ne vay
Kesinlikle silkeleme ve bezdirme politikası . Zararına satarsam ......ler
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcell olmasa endeksi nasıl düşürecekler bunlar ???
Ne oluyor amk biz neden her gün bir kadar düşüyoruz biri bi şey desin ebemizi niktiler arkadaş ne oluyor yetmedi mi
Maliyet 14.80 ... zarar 34.000 TL....
Yetmiyormuş gibi odada da niktiler
Oha amk oha kağıt takas da bir milyon artıda ama yüzde iki düşmüş ben böyle işin tweterdsn şu Kaan terzioğluma bi şeyler yazmak lazım sıktı artık nele oluyor böyle
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=L6EFhttp://imageturko.com/?di=6DGR
Para girişi şuna bak yuh ya yuh Allah'ınızdan bulun
Yatırım son iki haftadır aralıksız alıyor artı bi milyon takas hisse her seferinde endeksten fazla düşüyor
Para girişi var takas artıda hem de öyle böyle değil sorun ne sorun Ya yüzde bir yaptığı gün Yok artık
Ya arada yeşil olanlar da var biz hep düşüyoruz
Oha amk oha burayı okuyup bilerek mi yapıyorlar bı düşüş ne yeter Ya o çocukları
Hocam sen rüya alemindesin dediğinden beri düşiupr hem de öyle böyle değil Endek artı olsa da düşiupr az eksi olsa da fazlaca düşüyor mal kaptırma olur mu silkeleme deseniz millete mal veriyorlar Yok hocam Yok
Endeks artı olacak yüzde iki buçuk eksi yuh diyorum ya
Yatırım finans iki haftadır alıyor ama iki haftadır düşüyor bir gün artı kapatamadık
Endeks çıkarsa iki katı çıkacak mısın düşünce iki katı düşüyorsun şerefsix seni
Geçen hafta bahsettiğim gibi direncini kıramadı ve 13 altı oldu.
Yalnız 2 hafta bu şekilde üst üste (ilk hafta cüzi ikinci hafta daha çok) düşüşü son 2 sene içinde sadece bu sene Şubat ayının başında yaptı ve malum hızlı yükselişle zirvesini gördü.
Ben bu hafta daha fazla satış yemeyeceğini düşünüyorum. Bir ihtimal hızlı bir çıkış da olabilir geçmiş hareketlerine bakarak.
Elimde yedek nakit olsaydı yüklü girerdim. Şimdi az bir nakitle izleyeceğim sadece. Belki bu hafta sabit kalır ve ilerisi için alım fırsatı devam eder.
Benim maliyet 16.45 kac aydir bekledim ha cikti ha cikaca diye
en son dayanamadim artik 13.58 den carsamba gunu 1000 tl zararla ciktim
Arkadaslar benim size tavsiyem yarali parmagi iyilesecek diye beklemeyin
kesin atin
Eger kagit cikis trendine girerse mesela 15 tl ye gelirse tekrar girerim ama 12-13 lerde gidip gelirse inanmayin cikiyo diye
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya hıcam eski hareketine bakıp değerlendirmek yanlış olur o Zaman dolar düşük borsa Yüksek idi unutun 15 leri
Bitti o işler
Ama bu kadar lanet kağıt OLACAĞI aklıma gelmezdi Türksel de sahtekar ise diğer kağıtları düşünün siz yanlız yatlrım sürekli aldı onu bilmiyorum işte neden düşiupr ve çok fazla para çıkışı olmamasına rağmen ama allahtan bulsunlar şirketi bu hale getirenler
*iş yatırım, turkcell için hedef fiyatını 16,47 tl'den 16,82 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'al' olarak sürdürdü
En çok düşenlerdeyiz gene allah belanızı versin şirket sahipleri sizi
Tepkiyi ne zaman verecek bakalım?
Verse ne olacak 15 den beri kesintisiz düşüyor ve Oray'a Nasıl gelecek her gün yüzde iki buçuk düşüyor bi gğn yüzde üç Yüksel'se ne olacak ki ne oldu bu Allah'ın belası şirkete böyle
Tek iyi şey tek o da 12.50 ti kırdırmaması dedik Ya yarın Oray'ı da KIRAR spek BURAYI okuyor şeref yoksunları
bu forum sitesinde xxtrader diye bi kullanici var bence o spek in taa kendisi
millete kagidi hep ozendirmeye calisiyo
hemen hemen tum kagitlara yorum yaziyoo
teknik bilgiler vs. yaziyo
inanmayin abicim ona bana inanmazsaniz bakin aselsan tht pgsus vs diger kagitlara gorursunuz bu kullaniciyii . .
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir gunluk pasta alabilir miyiz?
Endeks ne kadar berbat olsa da hisselerin bu tip düşüşlerde tekniği yabana atılamaz kanaatindeyim.
Rsi değeri olarak 20 lere düştü ve Bollinger bandının dışında 2 gündür. Bu aşırı satışı ifade eder. Ya yarın ya da bu hafta içi alımların geleceğini düşünüyorum. Bu haftayı geçen hafta kapattığı değer olan 12.89 hatta 13 ün altında kapatmayacağını düşünüyorum.
Elimde büyük miktarda hisse yok, maliyetim 14'lerde, ek alım için fırsat kolluyorum, bunu da açıkça söyleyeyim.
Yatırım fincan gene almış hisse gene artıda 500 bin hem de ama yine düşüyoruz aklım kalmadı artık küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi her gin para girişi var düşüyoruz öyle böyle değil
İşte bu da benim dediğimi doğrular niteliktedir @kebuter.
Bugün hacim de çok yüksekti. Dönüş yakın bence.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a5ef81c2ec.jpg
Sanırım üçüncü maddenin altını çizecektin yalnız dönüş olsa ne olacak endeks de kötü 1750 den düşmüş çıksa nereye çıkacak ki bence artık 15 Ler hayal elimize verdiler uzuncu oldık gelmez 15 lere
Ama benim anlamadığım üç haftadır takip EDİYORUM yatlrım finans her gün ama her gün aldı çiti de sattı
O kadar para girişine her gün yğzde iki buçuk düşüşleri Nasıl izah edeceksin ki