Yok mu haftalık takas atabilecek??? Kimse kalmamış burada anlaşılan.
Printable View
Yok mu haftalık takas atabilecek??? Kimse kalmamış burada anlaşılan.
Cuma günü 5 i kıracak gibi ytdr bugün sağlam durdu hakkını vermek lazım adam olmaya başladı ytdr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hayırdır. Bugün en fazla alan merill teyze
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nekadar almış ortak
45 bin lot
Sağolasın hayırlı cumalar olsun
Son saniyede 23 kademe çizdiler
Daha gider mi acep. Yoksa zararı çıkaran insin mi diyo
SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
31 ekim de 4 lira idi, ben oradan girdim 1 ayda% 20 bence kedi payıma süper , 9 aylık blanço güzel bence , 1/1 yapan kağıtlar 8, 10 lira cıvarı, zararda olmayan bir hisse, trabzon alka, psdtc,konfurt takılıyoruz,herkes kazansın,fikir ve düşüncem beni bağlar, saygılar...
Yine ne bok oldu arkadaşlar
Dolar yükselince Alkaya yarar deniyor nah yarıyor hisse 3 gündür yine darmadağın
Bu alkanın spegi varsa eğer ben böyle eşşek görmedim eşşek az gelir tam bir eşşek oğlu eşşek bütün spekler hisselerini yüzde 200 görürdü bizim eşşek spek geri geri getiriyor ya parası çok yada aklı yok eşşek oğlu eşeğin tam bir mal bu çıkışı değerlendirmedi... salağı
Arkadaş bu nasıl iştir yahu? Endekste yüzde 200 den aşağı yükselmeyen hisse kalmadı. Karel rtlab kafein Pegasus arena doas gubrf daha sayamadigim bir dünya hissenin yükselişine bakınca kafayı yicem ya. Nasıl bir belaya bulaştık biz
Bir o çocuğu hisseyi ne hala getirdi şirkete söylüyoruz baskı var diye spk ya şikayet edin diyor geri alım yapın ********ler temizlensin dedik gündemimizde yok diyorlar kulaklarını tikamislar sağır.....bunlar SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*** spek hala 10 bin 10 bin satış girmiş yazıklar olsun yönetime bu ********lere yol verdiği için Allah zehir etsin spegede yonetimefe milletin parasına göz diken bile bile zarara ugratana ve elinde imkan varken gözü görmeyen kulağını tıkayan yönetim e yazıklar olsun yuhhhh olsun
Kasım ayı içinde mahkeme vardı şirket bir açıklama yapma ya tenezzül etmiyor acaba spekle beraber mi hareket ediyorlar spek aciklamayinmı diyor böyle değilse şirket neden açıklama yapmıyor sebeb nedir 100 milyon tl civarı alicak hem parayı kaptirin ite köpeğe küçük yatırımcıya gelince de haber vermeyin 100 milyon kaptıran yönetim neden 10 milyon tl küçük ortaklar için geri alım yapmaz acaba
allah allah aklına gelen gelmeyen tüm hisseler şu anda yüze 5, yüzde 10 uçuyor. işin acı tarafı bu hisseler zaten birkaç ayda yüzde 100, yüzde 150 yükselmiş ve halka yükselmeye devam ediyor. gel de çıldırma arkadaş.
bu hisseyi yönlendiren şahsa sesleniyorum: Her kimsen Allahını kitabını seviyorsan artık yeter. üç kuruş para kazanalım diyoruz. vallaha billaha buradan para kazandığımda üniversiteye giden bir genç var ona yardımda bulunacağım. vicdanın varsa duyarsın beni.
Kardeş bu ******** osmanlıyı yıkan hainler gibi bu hainden bir şey olmaz bu şeref size abdülhamit lazım [emoji4]
Yarın ay kapanıyor
Aylık ta bu ay hareket başlamış. Nekadar sürer? Tarih tekerrür eder mi?
https://resmim.net/f/6djIWP.png
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Şu 5 i bir geç ne zormuş 10 krs gitmek ...............
Arkadaşlar
Piyasada acaip bir şey var. Bir çok hisse yüzde 200 300 ve neredeyse 400 civarı prim yaptı. Yüzde 100 yapan Hisseler de neredeyse bu yükselişini birkaç hafta içinde gerçekleştirdi. Alka çok ama çok geride beni hala umutlandıran ise aylık grafik yükselişin henüz başlarında olduğunu göstermesi. Şu anda hissenin 8 tlden aşağı olmaması gerekiyor. Bu temel göstergelere göre değil. Sadece genele yayılan bir ralli havasında dolayı.
2002 ve 2017 deki her iki cikisin baslangici kasim ayi
Yıne bu kasımda birşeyler var. Hadi hayırlısı diyelim
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikte görünüyor
https://resmim.net/f/VwSNcU.jpg
Macd bu ay poztife geçecek ve sar indikatörü de olumlu tarafta
Amatörce çalışmadır
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
Isın ilginci bunu 3ncu sayarsak her 3unde de dipteki oluşum aynı
Sermayesi 272 milyon
9 aylık kârı 92 milyon tl
Sermayenin üç de biri kârı olan şirket 8.65 tl
Bizim alka 52 milyon sermaye
9 aylık kârı 30 milyon tl
Fiyatı 4.90
Başka bir şirket sermaye 62 mılyon
9 aylık kârı 38 milyon
Fiyatı 8 .00 tl
Bu alkanın kârı kazandığı para bildiğimiz tl değilmi
Yoksa gazoz kapağımı yada gazete kuponumu bu ne rezalet borsada 1 yıldır gitmeyen tek hisse
Yönetim ne kadar acizmiş insan hissesine sahip cikmazmı yatırımcısını üzen borsada tek şirket sorsan şirkete kar payı veriyoruz derler hissede baskı var satış baskısı diyoruz spk ya şikayet edin derler biraz geri alım yapalım baskılar ortadan kalksın yatırımcılarımız küsmesin diyen varmı oysaki halka acildiklarinda ortaklarimizda ortaklarımız diyen şirketler arka yı duzeltince yatırımcılarını tanımıyorlar gözleri kör kulakları sağır oluyorlar bu mu sizin dürüstlüğüz
Sağır ve kör olmakmı her yıl 30 milyon tl civarı kar payı al ama geri alım yapmaya gelince 10 milyon harcama sanki çöpe gidecek para sonuçta hisse aliyorsun alkim kimya bu şirketin sahibi ozaman alkim kimyanın alkaya sahip çıkması gerekir 13 milyon dolar alacak mahkemelik hala devam ediyor bu ay mahkeme vardı bir açıklama yapmadılar yazık bu yatırımcılara bir açıklama yapmak zormu az dürüst olun ytdr
üstelik temettü verimi en yüksek firmalardan
Hep gözünü aşsaya dikiyor
Birazda yukarı bak ........
ziraat şu ortamda hisseyi eksi yapacak 156 bin lot satmış
Allah seni bildiğin gibi yapsın. Bir dünya hisse tarihi zirvelerinin kırdı ve cok üzerine gitti sende vicdan var mi hisseyi şu ortamda eskiye indirdin
Ya arkadaş şu ortamda 4.90a 32 bin satış yazmak nasıl bir haysiyettir
Bu iyiye işarettir. Cok gorduk boyle konan satislari.Belki bugün yukarısı yok diyor.
Ya ertesi günler?
Şimdi şuradaki aciklama için ne denir arkadaşlar? Ulan dalga mı geciyorsunuz adı herifler! Borsada beş para etmez hisselerin nereden nereye geldiğini nasıl aciklayacaksiniz?
https://m.borsagundem.com/foto-haber...rusu/1454204/1
Be insafsizlar kareli Tukasi alarki gubrfi pegasusu alcateli kafeini görmüyor musunuz allah billah aşkına bu baskı nedir böyle
Bugün bu Hisseyi baskılayan her kimse bildiğim bütün ......
arkadaşlar,
yarın bakalım dayanabilecek mi göreceğiz. ne hisseler ne fiyatlara geldi inanılır gibi değil. alka çok geride çok
alka da ky kalmamış. artık istedikleri gibi at koştururlar. bugun kademe analizi yapan herkez bu hisseye sabahtan girmeliydi. Çünkü alış satış arasında 2 kat fark vardı ve bu farkı hep korudu.pivot kırılımında bekledi ve patlattı. Temel olarak bakıldığında patlama yapacak bir bilanco yok.
Yarın 5.01 e geri döner bu saftirik spek. Baskılamaya devam eder bu kafada devam edecekse eğer.
Çok güzel bir formasyon var
https://resmim.net/f/GZPjR9.jpg
Hedefe ulaşacak inşallah