https://s16.directupload.net/images/190322/5q6xmmff.jpg
Printable View
Senin karın ağrın olduğunu gören görüyo!! Sallayabildiğin kadar salla!! Times no problem!
Ayağının çarşafa dolandığını görene kadar buradayım!! Şark Kurnazlığı da bi yere kadar.. Ya Herro Ya Merro....
“Alıştaki lotlar satıştaki lotlar” HePsİ PAL.vra hepsi bizzt tahtacının lotları bu insan ewladının bir amacı var görmek isteyen görür çok net!! Ben şahsen onun kuralına göre oynuyorum son iki aydır her çıkışta mevcut portföyümün yüzdesel olarak beni üzmeyecek bir kısmını satıyrm ve alttan alıyorum!! Burada tek ky ben kalsamda beklemeye devm edecm!! Buyursun şark kurnazı çak.llığa devam etsin!! Onunda çarkı bi yerde kırılır!! Yıllardır hep aynı oyun ve her oyunun da bir finali mutlaka yapılır!! O finali rabbim izin verirse görmek için burada olacm ..
Ytd
Seans kapanmasına yakın dzgyo rüzgarı esecek 950 milyon borclanma araclarını onayladı spk aynı zamanda 2023 e kadar kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar a cıkardı mevcut 320 olan ödenmil sermate 60 bin kac katı verim var araplar galşba türkiyede dzgyo üzerinden alım yapacaklar cagrı fiyatı bile 3.48 e revize edilmişti hadi hayırlısı 2. Dogan gazate vakası olurmu olur %91 kendinde hisse toplu
Cagrı fiyatı 6 lira ve üzeri olur 2.ceyrek banka devrinde dzgyo yurt dışı borclanma sertifikası satacak 950 milyonluk müşterisi bile hazırdır arapların yatırımı gayrimenkul üzerinden dzgyo dan olur bodrum projesi ble milyon degerlerde
arkadaşlar dzgyo da denizbank la birlikte satılıyor mu?
satılıyorsa çağrı yapılacak mı?
yapılırsa kaçtan yapılır?
yorumu olan varmı?
http://www.lechicbodrum.com/default.aspx
burasi bilanço'da stoktan çıkıp, yatirim amacli gayrimenkuller kismina dahil olacak
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
bu lechicbodrum projesinde 131 ader konut 8 villa ve 1 otel var ! burada satisa baslanmis gozukuyor ! 18 milyon siparis avansi alinmis !
burasi bu yil kesin yatirim amacli gayrimenkul olacak ve degerlemesi gercek olacak ! bu durumda sadece yaklasik hesabima gore 80 milyon euro ve bir otel !!! tahmini 100 milyon euro degerleme rakami olacaktir ! bu durumda bilancoya yeniden degerleme - stok hesabina gore tahmini 300 milyon TL gibi bir rakam pozitif olacak ki bu defter degerini en az 7-8 lira yapar. f/k da 2 seviyesine gelir.
lechictarabyakoru projesini daha hic dahil etmedim konuya !
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
bu konuda tekrar ve daha detaylı bir analiz yaparsak
bodrum projesi 32 dönüm arazi
131 konut
8 villa
1 butik otel
2+1 : 405.000 euro
341 : 640.000 euro
3+1 : 695.000 euro (dublex)
4+1 : 805.000 euro (dublex)
villa : 2.500.000 euro 'dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulmuş
18.700.000 TL SATIŞ AVANSI ALMIŞ. ŞİMDİLİK BORÇLAR KALEMİNDE GÖZÜKÜYOR
ATAMAN İNŞAAT (YÜKLENİCİ)
DENİZ GYO (ARSA SAHİBİ)
kabataslak %52 arsa sahibi alır üzerinden yürüyorum !!!
131 konut X 700.000 euro ort. satış = 90 milyon euro
8 villa X 2.500.000 euro ort. satış = 20 milyon euro
Butik otel (45 oda) = 15 milyon euro
toplam hasılat : (ya da değerleme rakamı) = 125 milyon euro
%52 deniz gyo'nun olsa : 68 milyon euro hadi iskonto yapılsın 60.000.000 EURO KALIYOR.
BU DA ŞİRKETİN BİLANÇOSUNA 400 MİLYON TL katkı sağlar.
400.000.000 TL - 110.000.000 MALİYET : KABATASLAK 290 MİLYON KAR YAZACAK
290 MİLYON TL KAR BU YIL GÖZÜKMESİ LAZIM ::SADECE BODRUM PROJESİNDEN
sadece buradan kar ile şirketin f/k'sı 0,5 gibi oluyor. bu işte bir anormallik olacagı kesin...
daha da LE CHIC TARABYA KORU projesi ile ilgli kısmı dahil etmedim.
oraya da odaklanmakta fayda var.
ama görünen şu ki sadece 2 f/k olabilmesi için bile 4 kat prim potansiyeli olan şirket gib duruyor.
herkesin fikrini bekliyorum. konuyu tartışalım arkadaşlar
KARDEŞLER malın üstüne yatacak ama yine karşılarındayız :)
SAyın HAYEK düşünceleriniz fevkalade güzel..
DZGYO son yıllarda baya bir atılım yaptı.. ki denizbank ı satın alan otomatikman DZGYO nun %90,07 sine sahip olacak zaten..
peki çağrı fiyatı yapacaklarmı satın alımdan sonra.. şirketin defter değeri artmaya başladı.. deniz bank haddinden fazla değerli ancak bu hisse değerlenmedi..ve neden yükselmediğinide anlamış değilim.. ?
DZGYO Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1919758 Yıllık Değ%:-51
Baya kârlı geldi
satış işlemi 2019 ilk yarısında halledilecekti. varmı bir gelişme duyumu olan..
anormal sekilde 3,01-3,05 arası sabit ilerliyor.. bir beklentisi olduğu aşikar..
ne dersiniz?
Çoook sıkıştı
Dzgyo hisse senedi 2019 favorisi gecen yıl mayıs da 4.30 görmüş her yıl al sat yapan ortalama %50 kazanmış bekleyen içinde son 5 yılda 1.74 den 3 lira olarak %80 kazanmış borcsuz ve kira getirisi olan avm ler ve en önemlisi bodrum projesi ve banka satışı ile hissenin gyo sektöründe favori olması an meselesi sermayesini kayıtlı 1 milyona yani katrilyon yükseltti nitelikli yurt dışı yatırımcıya 900 milyar yani trilyon sertifika satış izni aldı bence şirketi nakit yönünden güçlendirip pd degerini büyük bir ihtimal bedelli %2000 civarı sermaye artırımına giderek sektörde yıldız olmak %90 oranı bankanın elinde bedellide en cok parayı kendisi kor kasaya bunuda sertifika ihracından karsılar yanlışsa yanlış deyin zamanında dogan gazete için analiz yaptık 20 olur dedik güldüler ha bizde dayanamadık 8 den sattık ayrı mesele ama burada tek korkutan bankanın satış iptali degilse bu yazımı saklayın 10 yıl bekleyen 100 bin lotla 3 trilyona para demez
Dzgyo yarın tavan arkadaslar bodrum projesi ön satışları gerceklesecek
Dzgyo da takaslarda iş ve deniz alıcı büyük bir ihtimal iş ın elindekinin cogu denizin olabilir takaslar toplu
Proje on satışı gerçekleşecek diye tavan mi olur kardeşim kaynağı falan sormuyorum bile dikkat edersen ha inş olur tabi orası ayrı ytd...
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yolun acık olsun verdik gidersin artık tavana cibiliyetsiz
Dzgyo son iki günlük tavan taban hesabı dışarda kalan lotları alma hesabında iş ve yapıkredi bu iş için gönüllü asker acıga satışlar baskı vs
Şimdi dzgyo da işler yeni başlıyor bankanın yeni sahibi iştiraklerinden sahibi aynı zamanda cagrı fiyatı 5 lira diyelim cagri yapmadı tasfiye etse gene 5 lira bu ikiside olmadı diyelim bu bankayı alan araplar türkiyedeki gayrimenkul işlerini ve alım satım vs bu dzgyo dan yapar iştirakleri kar etmeliki başarılı oldukları ispat edile bilsin oyun yeni kuruluyo tavan umudunda olanlar bugun döküldü dün deniz sattı tavandan gitmeyecek hissi uyandı milletde unutmayalım 3.24 den bi çagrı oldu daha sonra 3.48 acıklandı degeri ve son fiyat bodrum projesi hariç 5 lira yapıkredi kurum olarak her yerde oyun bozan satıcı mikser olmuş sadece dzgyo da degil her yerde alan bekleyen dogan gazete misali ekmek yer sabır satmadıgın her hisse dzgyo iştiraklerinde bir tugla dükkanlara kira ortagı olur satarsanız zarar cebe yakışır
Denizbank satışa o ay veriliyor şirket bir önceki çağrışan aldığı hisseleri piyasaya sürüyor. Devletin olmadığı yerde Kaşıkçı cinayeti olur. Deniz gayride öyle oldu demokrasi,devlet,kapitalist piyasa hepsinin ırzına geçildi
Arkadaslar aracı kurumlar arıyo acıkları kapayamamışlar %500 gecelik teklif geldi acıga satan yandı bu yükselişin habercisi olabilir satmayın
Nasıl fiyat sürünüyor sen acikcilardan bahsediyorsun
Neresi bitik görende yeşil gyo sancak projeler dolu avmler var arsalar gecmiş yıllar karı daha sayalımmı ben bu denizin sayesine neler kazandım neler 1.70 idi 3 yıl önce her 3 aya bi tavanı var 4.80 görmüş 2018 de alan satan lot arturdı tamam şimdi beklenti bitti gibi ama araplarla yeni başlıyo yola 2019 eylül ekim 4 lira üzeri gider
Tarbya proşçjesi var yerini 47 milyon dolara aldı o mevzuatta genel kurulda itiraz eden hissedarların hissesini 3.26 dan alundı 760 bin yaniyeki bu harc cok su götürür buraları günlük av için gelen avlanır bi işletme acıyonda müşteri gelene kadar işler olana kadar cepten yiyon hemen al tavan tavan gitsin ohh öyle bi dünya yokk
Pay alım teklifi tebliği madde 15 bend 2 okuyunuz
Deniz PD/DD 4/63
Dzgyo PD/DD 0.68 ?
Satis asamasi icin dzgyo icin beklenti nedir acaba arkadaslar?
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz gayrı geri alım yaptığı payları zararına satmış bugün .dikkatli olun devlet yok kurumlar yok kimse hesap sormaz katarlilara zira para gani onlarda bizim ülke malum her yerden borç dileniyor