Kesinlikle haklısınız 1 USD seviyelerinin bile çok üzerinde olması gereken hissemiz çok komik rakamlarda...Umarım gerçek değerini bulur. Yeter artık bu sömürü...Bu baskının son bulması lazım...Benim görüşüm 13,50 TL hisse değeri...
Printable View
Sanki kapanışa haber gelecek tavan olacak gibi duruyor İyi Trader yaptı 1.66 şuan sanki bir şeyler olacak havası var içime öyle geldi...ytd..
Bir mondi hisse alım haberi mi geliyor acaba?
1.61 üstü kapatırsada oyun bozulmaz...bunada şükür deriz.....
Baba aman ha aklından bile geçirme o dediklerini kesinlikle yazma artık babacığım...😉
iş yat.dan okumuş çocuğun lambalama ve kendi alışlarına satış baskılaması yapmak için piyasa bozucu işlemleri...
saygın bir kurumun böyle işlemlere izin vermesi manidar...
https://resmim.net/f/cTElsk.png
Bugün 1.68 krıp 1.70 ustu kapanış
Buraya kadar getirip burada bırakmazlar herhalde sanırım
Bir haber düşecek gibi[emoji106]
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arık tavan olmalısın gayri
Ben de bir haber geleceğini düşünmeye başladım, kademelerde büyük savaş var gerçekten.
Birkaç kez git gel yapıp ust kademeleri boşalatmaya çalışıyor sanırım
Olabildiğince toplayabilmek için tavana kitlemiyorlar. Galiba...
Tekrar 1.68 altına sarkmamalı
Bugun 1.70 kapannsın yeter
1.61 kapatabilir....ytd
AOF kapattı...
Babacığım benim 20 bin gitti çok açmış bu çakallar...yarın aşşağı salarmı fikrin nedir...??? Tahminleri alalım isteyenden....??
Hadi biz bekliyorduk ama ''düğün değil bayram değil eniştem beni neden öptü'' diye sormazlar mı adama...Belki bir açıklama gelir beklemek lazım...
Umarım 2,10 seviyesine kısa sürede ulaşırız...Sonrasına sonra bakarız...Yolumuz uzun, inancımız var...Kısmetse inşallah...Sonra eğlencesine bakarız...
Söylim mi?:):):) Yooo demeyeyum...
Babacığım aman sakın ha sakın birşey deme neolur...😉
Zaten şirketin hissesini uzun süredir aşırı değersizleştirildiğini biliyoruz. Bu nedenle ani çıkışına şaşırmamakla beraber, bugün işlemlerin çok danışıklı dövüş olduğunu ve baya bir numara döndürebildiklerini seyrettim.
Yapıkredi 21.2 milyon işlem yaptı ve günün sonunda sadece 132bin lot mal alarak günü kapadı...
İş yatırım ise 10.3 milyon işlem yaptı ve günün sonunda 165bin lot mal satarak kapadı...
Ne kadar benzer ne kadar planlı... neredeyse birbirlerini tapileyecekler...
Kısaca hisseyi o aşırı düşük noktadan kopardılar evet ama çıkışların sağlamlaşması için haberlerle ilerlenmesi büyük önem taşıyor. Öbür türlü insan bu sağ cep sol cep hikayesini izleyince harekete bir güven besleyebilmesi mümkün olmuyor.
İlerleyen günlerde sistematik şirket bilgilendirmeleriyle sağlam sağlam ilerlemek nasip olur umarım.
Bu şekilde devam edilirse önce 1.81-1.92 arasındaki gap in kapanmasının ilk hareket olacağını düşünüyorum. 1.70 te ise 200 günlük hareketli ort var onun da hacimle geçilmesi hayırlı olur. 1.61 direncinin hacimli gecilmesi iyi oldu mesela...
Herşeyin hayırlısı...
Bence bu tahtadaki eski elemanlar.Tehlikeliler.Maliyetlensin gitsin diye yukardan mal verdim.Taşıyamadı geri geldi...
Günlük AKD paylaşayım...
https://resmim.net/f/j568d8.png
yorumsuz...
https://resmim.net/f/B8yNgk.png
Şimdi haftaya buna benzer bir harekete BİST sorar ''hayrola'' der? Hanımefendi de klasik şu cevabı verir. ''Kamuya açıklanmamış olağan dışı bir durum yok der''
''Yersen''
....Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Ben tam olarak bilmiyorum ama belki de olabilir....Bu şekilde basında bir haber oldu...Ben daha ziyade yeni bir yatırım (fabrika) açılacağı şeklinde duyum aldım. Belki de bir satınalmadır. (Mondi Grup biraz kredi sağlasın bakalım...Hortumu kesse yeterli aslında...)
Fakat doğruluğu konusunda net bir bilgiye sahip değilim...Dedikodu insanı gençleştirir...:):):)
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Sayın Entrika yeni fabrika alması veya kurmasının yatırımcıya ne gibi faydası olabilir.Mevcut fabrikalarda zarar açıklamayı adet hâline getirmiş ard niyetli bir yönetimle karşı karşıyayız bu beni biraz tedirgin ediyor. Şirket kurumsal fakat niyet bozuk.
Üretimi durdurulan Ocak başındaki bakıma alınan makinalar üretime açılmış olabilirmi...
Yada mondi hisse alımı yapacak hazırlıklar ona göre olup virmanlama yapılacak olmasıda olabilir....
Kalenobel alınmıştı.. 100 milyon Euroya...sadece üretimle ilgili bazı kağıt parçalarının tireden yapacaklarını söylemişlerdi sanırsam... onunla birleşme olsa halka arz yapıp...hareket nasıl olur sizce arkadaşlar, babaaamm...???
Hareket devam ederse ki bence edecek...Borsa olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması ister. Şirkette varsa söyler...Yoksa 01 Eylülde balık sezonu açılıyor. Arkadaşlar öne çekmişte olabilir...[emoji3][emoji3][emoji3]
Neyse hafta sonu en azından keyfini çıkaralım.
Güzel düşünelim öyle olsun...Anlarsın ya...[emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balıkları Pazar günü avlıyacaklar....Pazartesi’de balinalar mı yakalayacak balıkları acaba 🤣🤣
Ava giden de avlanabilir her şey olabilir....Olmaz olmaz demeyin hayatta her şey olur borsada hele arzular şelaledir....
Aman ha aman ha sen birşey deme babam...
Ben hiç anlamam ben bilmem...benim kocam asker derler bizde...🤪🤪🙃
Bu bilançoda 10 Milyon civarında bir yatırım vardı. 1. Çeyrek bilançoda olmayan acaba ben yanlış mı gördüm.
Bununla ilgili bir üretim hattının açılması veya modernizasyonu olabilir mi?
Bir bakan olur mu?
İyi geceler...
"Bazen biri çıkar tüm karanlığı aydınlatır...sonra sen yıllarca kutlarsın bu zaferi...bayram tadında..."
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun...
“Bazen biri çıkar şişman kadın der katolik nikahı der herşey çok güzel olacak der....sonra tam tersi oluverir....yıllarca ecnebiler bayram ederler...”
🤣🤣🤪🤪
30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun herkesin...😉
Arkadaşlar şu yatırım meselesinde aklıma gelen bambaşka ve çok daha karlı durdo nun yaptığı gibi bir üretime girebilir mi? Olursa ki büyük dönüş başlar.