Adam inşaat sektörüne kafayı takmış. Muhtemelen burası YKGYO, KLGYO, AVGYO, Allah bilir daha hangi hisseler, yoksa şimdi hammadde sağlayanlardan KONYA'ya mı geçiyorsun ? Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Adam inşaat sektörüne kafayı takmış. Muhtemelen burası YKGYO, KLGYO, AVGYO, Allah bilir daha hangi hisseler, yoksa şimdi hammadde sağlayanlardan KONYA'ya mı geçiyorsun ? Yatırım tavsiyesi değildir.
Şikayet ettim arazi satışını. İnşallah başka şikayet edenler de vardır da, araştırma konusu olur. YTD.
ben daha önce Bimer ve SPK ya şikayet ettim biz birşey görmedik senin bildiğin birşey varsa mahkemeye gidebilirsin türünden cevap gelmişti. şirket de biz çok iyi fiyata sattık piyasası buydu diyip geçiştirmişti.
şimdi Galatasaray Rivasının 3.1 milyara satışı önemli bir mukayese doğurdu.
Bu sefer Maliye kesin bu işe el atar diye düşünüyorum. tahminen an az Galatasaray arazisinin yarısı olması gereken arazi 100 milyona nasıl kapatıldı bir görelim bakalım. Devletten ne kadar vergi kaçtı göreceğiz. küçük yatırımcılar olarak keşke aramızda biz para toplasaydık da alsaydık...:)
güzel nokta. gücü olsa ky ye toplanıp satsalardı. sırf vergisi en az 200+ milyon olan yer RIVA'da. Devletin vergi kaybı bile vergi denetmenlerini harekete geçirmeli. bu durumlar al gülüm ver gülüm olduğundan alenan bilinen malum duruma rağmen örtbas edilen bu durumu açmaz diye düşünüyorum. kayıp olan yüzlerce milyon devlete ödenmesi gereken vergi bile iç edilmiş durumda. vergi denetmenleri, bimer, spk, vs. vs. tüm kurumların harekete geçmesi gerçekten lazım. ama nerdeeeeeeee.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Ben nerdeeeeeeeeeee demedim iki yıldır her alanda bu konu ile ilgili mücadele ediyorum.
şahsi kazancımdan vazgeçtim kos koca KOÇ un bu yaptığının bir hesap soranı olmalı ve devlet kayıplarının ortaya konması lazım diye düşünüyorum. YKGO nun KAP a yaptığı bildirimleri bir inceleyin %90 ı alım satım ihtilafları nedeniyle mahkeme kararları ve temizleri ile dolu. düzgün iş yapın be.
bunların karşısına glp gibi bir mfya vari aga lazım. gömecek 30-40 milyona toplayacak piyadaki lotların hepsini sonra çoğunlkuğu alır almaz ama geriye dönük olarak tüm hesapları soracak güç & kudreti olan biri. o zaman glp 1 koyduğu yerden düşünsenize 2.x ortalama ile alacağı hsse geriye dönük katakullileri çözse hop sadece RIVA çözülse 4x.xx - 5x.xx arasına çıkacağından kısa zamanda 1 e 25 parayı katlar. :)
am en iyisi böyle hisselerden uzak durmak KAREL - LINK - ESCOM - PNSUT - AEFES - AKSEN - BAGFS vs. gibi sağlam potansiyeli her daim hisselerden almak.
YKGYO gibi hisseleri ise kenarda ölü az bir miktar paran olacak zevk için alacan. glp gibi biri alır çözerse o zaman o az miktardan bile zamanında vakıfrisk yapmıştı aynı çılgın roket hareketi glp çözerse 1 e 25 kat ve üzeri kazanç potansiyeli olur.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
İMKB tüm zamanların tarihi rekorunu kırmış.
lokomotif 5-10 hisse almış başını gitmiş.
her birinin şişmiş milyar dolarlık piyasa değeri olmuş.
bizim uyuza da sahip çıkan olmadığı için içten içe birilerine kazandırmış. koç ve korayları tebrik etmek lazım. tereyağından kıl çeker gibi işi bitiriyorlar.
bist tarihi rekor kırmış, duyan da sanır ki 650 kağıt küçük yatırımcısına kazandırmış.
Ya ne kadar berbat bi seans ya. İnsanın içi daralıyo...
Arkadaslar pasta atabilecek olan varmı...tsk..
https://i.hizliresim.com/N1D6aO.jpg
Son durum
Saman alevi gibi bi geldi. Hevesimizi kursağımızda bıraktı...
Haftalık ve günlük takas atabilecek varmı...tsk..Buraardan donmesı lazım fıbo ya gore...ne dersınız..
Aşağı göndermem diyor.... YTD...
https://i.hizliresim.com/dGBWbV.jpg
Aşağı göndermem diyor. YTD...
Teknik olarak durumumuz nedir. Destek direnç seviyelerimiz. Zahmet vermezsek yorumlayabilecek biri varmıdır. Çok teşekkür ederim...
Yok mu hissemizi yorumlayacak ????
Buralarda kimseler kalmamış anlaşılan. Hadi tren kalksın. YTD...
Sabredin bu hissede 4 leri yakalar.
Yüzde 50 malla hissedeyim ve bekliyorum.
Bu sevda burada durmaz...
Uzel’in satışı Yargıtay'dan döndü
Dinçer GÖKÇE17 Temmuz 2017 - 09:09Son Güncelleme : 17 Temmuz 2017 - 09:58
YARGITAY, İstanbul Bayrampaşa’da 97 bin metrekare alan üzerinde bulunan Uzel’in satışına ilişkin kararı bozdu. 832 milyon lira değer biçilen arazi ve fabrika binaları 225 milyon liraya bir varlık yönetim şirketine satılmıştı. Uzel’in toplam borcu ise 650 milyon TL seviyesinde.
Yıllar sonra Uzelin satışı Yargıtaydan döndü
DEĞERİ 832 MİLYON TL
Şirketin en değerli varlığı ise, Bayrampaşa’da bulunan fabrika arazisi ve makineleri. Dört parsel halindeki arazi ise 97 bin metrekare büyüklüğünde. Hazırlanan bilirkişi raporuna göre söz konusu arazi ve makinelerin değeri 832 milyon TL seviyesinde. Uzel’den alacaklı olan yabancı bankaların alacaklarını temlik alan Vera Varlık Yönetim A.Ş., Uzel’in arsası ve üzerinde bulunan binaları içindeki makineler ile satışa çıkardı.
225 MİLYON TL’YE İHALE EDİLDİ
İlk ihale Kasım 2015’te yapıldı. Bu ihalede en yüksek teklif 320 milyon 150 bin TL olarak kayda geçti. Ancak, satışı isteyen Vera Varlık satıştan vazgeçerek satışın düşmesini sağladı. İkinci ihale ise 6 Mayıs 2016 günü yapıldı. Bu ihaleye KİPTAŞ ve alacaklı Vera Varlık dışında katılan olmadı. KİPTAŞ 221 milyon 450 bin TL teklif verirken Vera Varlık 225 milyon TL teklif verdi. Bu teklifin üstüne başka bir teklif gelmeyince ihale Vera’nın üstüne kaldı. Bu satış kararına iflas idaresi itiraz etti. İtiraz başvurusu İstanbul 15. İcra Hukuk Mahkemesi’ne yapıldı.
VERA: MEMURLAR SATIŞA ENGEL
Yapılan itiraz başvurusunda, ihalenin hukuku aykırı yapıldığı, ihaleye fesat karıştırıldığı öne sürüldü. Davalı Vera Varlık’ın yaptıkları savunmada ise, özetle “İflas idaresi memurları görevlerinin dışına çıkıyor. İflas masasını zarara uğratıyorlar. Fabrikayı sattırmamaya çalışıyorlar. Satış hukuka uygun gerçekleştiâ€Uzel’in satışı Yargıtaydan döndü
dedi.
BAŞKAN: İHALEYE FESAT KARIŞTI
Mahkeme, ihalenin hukuka uygun yapıldığına işaret ederek yapılan itirazı geri çevirdi. İflas idaresi avukatları bu karara karşı istinaf yoluna gitti. Dosyaya İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 20. Hukuk Dairesi baktı. İstinaf mahkemesi gerekçeli kararını 9 Aralık 2016 günü açıkladı. Mahkeme, oyçokluğu ile istinaf başvurusunun reddine karar verildi. Mahkeme başkanı Feride Aksakal ise heyetin aksine, ihaleye fesat karıştırıldığına işaret ederek heyette yer alan diğer iki üyeye katılmadığı yönünde karşı görüş yazası kaleme aldı. İstinaf mahkemesinden de eli boş dönen iflas idaresi son olarak Yargıtay’a başvurdu.
YARGITAY KARARI BOZDU
Yargıtay 12. Hukuk Dairesi, geçtiğimiz günlerde taraflara gönderilen kararında, istinaf mahkemesi kararını bozdu. Daire kararında, istinaf mahkemesi başkanı ve bir üyenin karara muhalif kaldıklarına işaret ederek, başvurunun reddine yönelik verilen kararı bozdu.
Spek kardeş bılmıyorum burayı okuyormusun ama yeter topladığın gotur artık su gemıyi...Cıkartıcaksın naz yapma...
ben yazarken goturmussun..yasa be...
Pasta varmı beyler....::))
Yüzde elli ile hissedeyim.
Atıp tutan çok oldu şahsıma.
Hepsine selam olsun.
Hedef fiyat kadar buradayım.
metromu alışta gören varmı?avturda buda iyi gidiyor
kim almış arkadaşlar
Dostum ben sürekli burdayım.
Ama çok yorum yapınca hissenin bekçileri saldırıyor.
Sıkma canini hisse sağlam...