Yeni bir Merkez Bankası başkanımız olur.
[emoji23]
[QUOTE=EGEDUK;3594076]Yeni bir Merkez Bankası başkanımız olur.
[[emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burgan digitalde valör atıyor mu acaba .
Cep telefonuna fiba'dan inaktif kullanıcılar için sms mesajı gelen mevduat sahiplarine kiraz hesap 25.50% 60 gün boyunca max 500k 7500 boşta. Mesaj gelmediyse boşuna mt'ni aramayın.
Fıl mk 23.87% günlük
25.05% 77 günlük
Dolar ve altın yatırımı için son 14 gün
Burgan bank günlük faiz'de yüzde kaç stopaj alıyor? Sitede %15 yazıyor ama emin olamadım
ben de sizinle aynı istikamette düşünüyorum...faiz emir demiri keser neticesin de mutlaka inecek dir ki bu dövizin baskılanmasını kesip ok gibi fırlata bilir...bu da burada dursun...ve bu arada ekonomiyi hisse net, yazar ve okurları yönetse 1 yıl içinde düze çıkarız diye de düşünmüyor değilim.
Fiba ya çok çalıştım...Burger rodeo düşükverince Fibaya parayı park ederdim...Bazen böyle atakları oluyor ...Mevduatcı için kaçırılmayaak fırsat...Hoşgeldinden sonra birde hanımın üzerine hesap aç parayı çıkış tekrar hanımın hesabına giriş ...al sana 4 ay hoşgeldin....:oleyo:
Daha ne istiyorsunuz....
Burger bir aylık 24.1. Üç ay, altı ay olunca faizler düşüyor. 3-6 ayda düşmeyen bildiğiniz banka var mı?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
24.10 faizün '' EĞER '' (atın eğeri değil , ingilizcedeki if anlamında ) değişmeyeceğini farz edersek , osiki günlük bileşik faizle 365 gündeki net getirisi % 22.50 yani 11 ay osiki günden bağladın + son ayı osiki gün değil 13 günden 24.1 hesapladın.ki 365 günlüğü şey edip , tefastaki bir yıllık ppf , okt getirileriyle mukayase edesin... yazdığım 22.50 net .... tefastaki getiriden % 10 siiiittopajje düşüyoruz .... yaşasın !!!
11*32 = 352
352+13 = 365
Politika faizi beklentileri..sözcü denEk 22779
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mrb arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum.fibabank gaziantep şubesi 136K 23,75 oranla 45 gün bağlandı...
A bank ve Fiba bank ayrıca Türkişbank 181 gün için iyi 24-24-24,5 veriyor
pazarlıklı
ama bence herkes parasını 3 ekim 2019 a kadar bağlasın çünkü kışın ne olacağı belli değil ve fazla riske girilmez ayrıca ilgilenen olursa osmanlı yatırım diye şirket bonoları ve devlet tahvilleri satıyor faizler daha avantajlı yanlız 500 000 tl nin altına işlem yapmıyorlar ama benim fikrim daha avantajlı
Dün fiba izmiri aradım, sizi doğruladı. Ancak daha bize bilgi gelmedi diye hayret etti. Banka eski müşterilerini bir nevi - gelin barışalım, birlikte çalışalım- diye özel oran veriyormuş. Genel md. lük şubelere isim listesi göndermiş, benim ismim yokmuş.
Ben de biraz latife ile '' O zaman bende size küseyim, barışmak için 25,5 teklif edin , bizim suçumuz nedir '' dedim. Yazalım genel md.lüğe bakalım kabul edeceklermi dedi ama şu saate kadar aranmadım. Bugün daire satışından aldığım parayı vov ladım.
Bu fibanin 25.5 isi bi ilginc bugun mt yi aradim sanki haberi yok bilmiyormus gibi davrandi defim bizim hesabada 25.5 olucakmi yok mesaj gidenlere pasif hessplara flan diyo ben 3 gun once yatirdim parayi cekip beklesekmi ne yapsskda 25.5 bizde alabilsek