İnşallah :) :party: :party:
Bu arada kimse yok mu ya ?
Yüzde 2 düşse ağlama duvarına dönüyordu burası
Printable View
İnşallah :) :party: :party:
Bu arada kimse yok mu ya ?
Yüzde 2 düşse ağlama duvarına dönüyordu burası
Olmaz olur mu ya:):)
Sene sonu 20 üstü kapatacaklar herhalde. Merillden işlem yapan gerçek yabancı olmadığı kesin de Enver olabilir mi acaba? Başka alıcı gelse Enverin yaslaması lazım malı normalde.
bist100 gireceğiz ya yıl sonu fiyatımız yüz olur mu diye espiri yapalım 2021 de
Psikopat mısınız nesiniz arkadaş?!... 2 yıl önceki arşivleri karıştırıp mention yapmak sağlıklı bir ruh hali değil. Ben bunları yazdıktan sonra 3.xx'e düştü bu hisse. Öz sermayesi kadar döviz açık posizyonu vardı, ağustos 2018'deki şoka o bilanço ile yakalansa 2'lerde düşüş dursa iyi sayılırdı. Bilançoları düzelmiş hisseye sonradan girip ahkam kesmekle olmuyor bu işler. Kime neyi ispatlama peşindesiniz?
Hayatımın en büyük kazığını yedim ben bu hisseden o tarihlerde, battı gözüyle bakıp ekran kapattırdım, bilanço bozulana kadar da taşıdım 3 katına da sattım. Bozmasa bilançoyu daha da taşırdım.
Edit: Birde 2018 haziran bilanço ile ne yazmışım onu yapıştırsaydın. Bu bilanço ile yarın tavan olmalı yazmıştım, döviz riski sıfırdı çünkü. Aynı fiyattan açılıp tavana kadar gitmişti.
Vebale girmiş olabilirsin !
Tam bir yılbaşı :)
Niyeti tavan mı ? göreceğiz.Bir üstad klmsn için geleceğin egeen'i diyor.Olur olmaz bilemem ama bugün iyi iş çıkardı.ytd.
Daha iyi olur İnsaAllah. Temennimiz bu!
Ne vebali arkadaş... 4'e gelmeden adam olmaz yazmışım, 3.60'lara (bölünmüş fiyat 3.00) inmiş orada beni bile yanıltmış dip konusunda. Bana uyup 4.xx satan 3.xx daha fazla lot alırmış zaten.
Daha sonra yarın tavan olur yazdığımda sabah açılışta 3.80'lerde 15bin lot mal vardı tahtada, yarım saat dokunan dahi olmadı. Dövizlere kıyabilsem ben alacaktım o malı. Birisi uyanıp malları toplamaya başlayınca 4 küsür tavan kilitlemişti o gün.
Devreyi kesti
pu maşallah. Yeni yıl hediyemiz KLMSN'dan geldi, inşallah bozmaz.
Tüm ortaklara huzurlu, sağlıklı, kazançlı yeni bir yıl dilerim.
20 li rakamlarda göze ne hoş geliyor ama
Saygı ve takdirle sizi izledigimizi biliyorsunuz;
Minik bir katkı yapalım;
Henüz 4.çeyrek açıklanmadı.
Geçen sene son çeyrekteki 41 milyon civarı kâr gelirse olabilecekleri temelciler hesaplayadursun.
Birde %15 kapasite artışı devreye girdi.
Sözün özü;
Temel,
Tekniği çizer!!!!
Yihuuu hadi inşallah tavana :)
:party: :party: :party:
15 yılı aşkın borsa hayatımda bu kadar saçma sapan yan kağıt rallisi görmedim ben. Hadi klimasan'ın ederi var ona değil lafım ama diğer yan kağıtlar saçma sapan fiyatlara çıktı, çok can yakarlar. Diğer yan hisseleri tepeden alanlar 5-10 sene taşır tahminimce.
Teşekkür ler sayın cuhale. Diğer türlü insan sadece kendini kandırır. Kısmetimiz böyleymiş. 2019 da benim için en güzeli klimasana bulaşmak oldu. Para kazanmak bir yana yaşattığı action için spege minnettarım [emoji2]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen bilançoda 2/3 ünü 12 lerden satıp, sattığımın yarısını 9 lardan yerine koymuştum. Simdi de kalanın 1/4 ünü sattım 20.78 den.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi kapatır[emoji16]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kazancınız bol olsun. Ancak al satlariniz bizi niye ilgilendirsin. Paylasmanizdaki amacınız ne. Teknik bilgi mı veriyorsunuz?ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtayı yapan ben olsam 2020'ye 20,20 fiyat ile girerdim. Severim şekil işleri. :)
[emoji3]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak tam üst kanal direncini aşmış yeni bir dünya hayali kurarken tekrar uyuz kanalın içine aldılar. Tamamen organize işler..
Amani...ne oldu 5 dk...işte bu ...
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan geliyor
Geldi..
iyi seneler..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 aylık dikdörtgeni kırdık. Yılbaşı hediyesi için teşekkürler klimasan. Şimdi hep birlikte 25 e
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi seneler dedi resmen ben burdayım rahat olun dedi
KLMSN:
Son Fiyat: 22,08
Son Hacim: 138.411.700
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Merrill Lynch:235.546 Oyak:167.483 Yatırım Finansman:102.761 . İlk 3 Satıcı: TEB Yat.:-167.858 HSBC:-124.506 AK:-82.861
Ekrana bakmamamin faydaları !
19 Aralık ta yazmışım. 1 haftadan uzun sürdü ama tam yazdığım senaryo gereği kapattık.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.