kimse yok.. herkes çalı arkasında hesap kitap.. boş verin küccük hesapları..:)
Printable View
kimse yok.. herkes çalı arkasında hesap kitap.. boş verin küccük hesapları..:)
10 lotumu (%4) kaptırdım....
Brüt gelmesi halinde hisseye etkisi nasıl olur
gelecek olsa bugün gelirdi..
Bugün için olması gereken seviyeleri test etti . Yarından itibaren onümüzdeki hafta tekrar 124.20 desteğini denemesini bekliyorum.131 üzerinde kalması halinde vites büyür ! YTD.
benim bildiğim bu şekilde bir uygulama yok..
https://www.doviz.com/makale/brut-takas-nedir/99
yeni zirvelere doğru yeni simalar gelir....daha bilanço hareketi olur ekim gibi herhalde
kısada bende görünenler.. grafik 4 saatlik..
https://i.hizliresim.com/5izRyf.jpg
mühim olan bi hisse de istikrarlı bir şekilde bilançonun her sene daha iyi olması sermayesinin düşük olması...benim gözüm de böyle..
Yarinda buralarda tutunabilirse haftaya çok güzel olur dün iyi alim bugün satim firsati verdi
138 üstü kalıcı hareketler hissenin önünü tekrar açar..
temennim bugünü tavan kapatması...
Dünkü soktan an itibarı ıle cabuk kurtuldu.
Bugun tavan olmasa bıle tavana yakın olabılır.
50 lot daha sabah asagıdan aldım
Brüt takas ceza uygulamasının spk haftalık bülteniyle bir alakası yok. Dün akşam seans sonunda ray sigorta- pınar su ve san fm brüt cezası geldi ama spk bülteniyle duyrulmuyor. Bahsetiğiniz spk bülteni evet genelde bu akşamları yani perşembe günleri yayınlanır. Halka arz ve sermaye artırım onayları spk haftalık bültenle duyrulur. Mesela naturelgaz arzı ve esenboğa arzı gibi onay haberlerini bekleyenler spk bültenini takip eder. Brüt ve diğer cezalar gün içinde ve genelde seans sonunda duyrulur.
bilgilendirme için teşekkürler..dünkü hareketden sonra gelmediyse bugün gelmez herhalde..
an itabarı ıle tavandayız
inşallah..
biraz temkinli yaklaşıyorum yatırımcıyı dün ürküttüler
kısa bir aradan sonra dönüşü güzel yaptık..yarın ve haftaya istikrarlı olsun az olsun..
MARSHALL ile JANTSA'yı karşılaştırdım.
JANTSA'nın bilançosu MARSHALL'dan çok iyi.
Yani JANTSA Marshall'ı geçerse şaşırmam...
Haftaya burasi çok güzel olacak gibi duruyor bugün aldik biraz yarin firsat verirse alima devam
Ne gibi durum farklı?
fiili dolaşımda çok az var mrshl belki borsadan da çıkabilir.....patron topluyordu benim bildiğim
Teşekkürler Aalanbey...
bugün buralar sakin..cumamız mübarek olsun...hissemiz de bereketli olsun...