6,75 ekside durdurdu bu sefer. milletin kağıdını % 4 - % 5 arası durduruyor bu gene gelmiş % 7 eksiye öyle durduruyor
babama şikayet etmeseler ana avrat bir giderim de ..
Printable View
6,75 ekside durdurdu bu sefer. milletin kağıdını % 4 - % 5 arası durduruyor bu gene gelmiş % 7 eksiye öyle durduruyor
babama şikayet etmeseler ana avrat bir giderim de ..
Sanırım burada ufak bir hesap hatası oluyor. Durdurmalarda baz alınması gereken nokta dünkü kapanış değil de bu günkü açılış noktası olmalı... Yani bu duruma göre Fener bu günkü açılışa göre zaten % -1.75 ekside başladığı için %-6.75 de durdurma yemiştir.
Fenerde takım olarak ilginç işler oluyor..2 haftadır kendisine sunulan 3.lük fırsatını resmen elinin tersi ile geri itiyor
Nerden mi çıkarıyorum yıllarca profesyonel futbol oynadım
Üstünde olan gs yenilmiş
Bir üstünde olan Alanya mağlup
Muhtemeldir pazartesi Malatya Beşiktaş’ı öpecek
Ve sen yenince puan farkını 1 e indirip 3.lük potasının en iddialı takımı olacaksın böyle bir maça çıkıyorusun
Ama Ozan resmen maça gelmemiş
Dirar a başka bir top versen daha iyi kademelerde yok bırak ortada yok
Ömer Faruk diye bir çocuğu deniyorsun
Resmen nasıl yenilirim diye uğraşıyorsun
Takım yürüyor
Falletti ve deniz türüç harici herkes allahım bu ızdırap bitsin diye sahada dolanıyor
Bu ne ruhsuzluk bu ne goygoy
Kenarda Rodrigez Tolga allahyar Mevlüt Emre
Oturuyor sahada çoluk çocuk ile maç almaya çalışıyoruz bu ne rezillik bu ne kepazelik
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ruhsuzlarin umurundami. Nasıl olsa parasını alacak sözleşmeyi yapmış.
Bi şeyler yazacaktim ama o kadar berbat ki yazmaya değmeyecek kadar berbat durum.
Sezonun özeti:bir dönem sol beksiz bir dönem stopersiz kalan Türkiye’nin en büyük takımıyız gelde gülme[emoji23][emoji23]Ali Koç ve yapılanmasını kutluyoruz Fenerbahçe taraftarı olarak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gercekten artik bu sezon icin diyecek birsey bulamiyorum. Insallah gelecek sezon icin hak ettigimiz sekilde bir kadro kurulur
Şu an 18 takımlı ligin tartışmasız en zayıf takımı..Yenebileceği her hangi bir takım yok..Ne içeride ne dışarıda..
Sivas biraz becerikli bir takım olsa min. 7 gol atardı..O kadar zayıf bir takım..
UEFA bu sene de yalan oldu..
En son ne zaman şampiyon oldu hatırlamıyorum ne zaman Avrupa'da oynadı onu da hatırlamıyorum..
Spek kardeşim buradan mal alacak enayileri bir bulsa hızlıca 8 liralara getirecek de onu bulamıyor maalesef. O yüzden böyle alakasız yerlerde tutuyor.
Bu seviyelerde kapatabilirse (12,08-12,10) yarın bir sıçrama beklerim.
Neye göre derseniz, 41 Günlük HO'dan genelde tepki gelmiş.
Kırarsa 11.60'ı takip ederim.
Spek ne yukarı vurabildin, ne de tabana çakabildin.
Çıkar ağzından şu baklayı artık. :)
YTD.
yok spek 8 e getirecekmiş de alıcı bulamıyormuş da onun için alakasız fiyatta tutuyormuş da . bu vatandaşı da uzman
sanıyordum hikayeymiş birkaç kağıtta karşıma geldi, hepsinde aynı hikayeyi okuyor. hiçbirşeyden anladığı bildiği birşey de
yok. demekki başkasının nikini almış. o eski nikin gerisinde başarılar vardı. demekki taklit ...
Hacim düşmesi avantaj,
40 günlük HO tepti,
ancak olası siyah desteğin kırılımı 11,60 ortalamalı ciddi bir desteği gündeme getirir.
Bu durumda da 2li tepe görünümü oluşturabilir. (siyah daire) Formasyon beklentisi aşağı yönlü olur.
Ama buradan döner diye umuyorum. YTD
Yine saçma sapan yorumlar yapanlar türemiş
Bu sezonla ilgili fiyatlama bitti artık
Şimdi transferlere göre bir fiyatlama olur sonra da gelecek sene lig yarışına göre
Ama elinde olmayanların 8 olsa da alsam 5 olsa da alsam hezeyanları hic bitmez
Ama oyle her sene 5 e alayım 20 ye satayim diye bir şey olmaz
İgnore tuşuna basın takip etmek istemeyenler...
Birilerine laf etme cüretini nereden alıyorsunuz ki?
Saygısızlığın terbiyesizliğin lüzumu yok, istemeyen takipten çıkartır, yapılan yorumu görmez.
İsterse 5 lira der; isterse 25 lira der.
Burası forum, herkes istediğini yazar.
Ben sana soruyor muyum, profil resmin teletubbuies, hayırdır diye?
İster twitterde ister forumda ya da başka bir yerde malı aşağidan aldıktan günler sonra iyimserlik pompalayan ya da elden çıkardıktan günler sonra felaket tellallıgı yapan sözüm ona üstadlardan , çok bilenlerden sakının kendinizi
Asıl terbiyesizler hatta aşınıza göz koyan engerekler onlardır
Tekrar ediyorum,
Yorumunu görmek istemediğiniz kişiyi engelleyin, itham etmeyin,
böylece o kişinin yorumunu görmezsiniz.
Kimse beş lira dedi diye 5e düşmez, kimse 25 dedi diye 25 olmaz.
Farklı düşünüyorsanız yazın, çizin grafik atın.
5 lira diyen hüstadlar niçin satıp çıkmıyorsunuz? Allah muhafaza ciddi zararlar etmeyin sonra
20 Günlük HO 12,40 seviyesinde burayı kırarsa şayet
13,05 civarındaki 200 günlük HO'yu test edebilir. YTD.
Zıplama durumu var gibi ytd
kurthan
Hacim bitik :)
Genelde artış önü gözlenir. YTD
Gelecek sezon kadrosu ve beklentileri netlesinceye kadar sabir. Ama o zamana kadar dunya borsalari ne olur onu iyi dusunmek lazim
Fenerbahçe USD bazlı... YTD...
https://i.hizliresim.com/xDomNH.png
Bir şeyler bekleniyor, izlenimi vermeye devam ediyor.
Göstergeler gazlamaya müsait tutuluyor,
Ya bizleri avlıyor, ya da bir beklentisi var.
Kanala atabilirse kendini, üst banda gidebiliriz. Kesinlikle YTD.
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtayın "futbolda şike" davasında verilen beraat kararlarını usulden bozma ilamına uyulmasına karar verdi -AA
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtayın "futbolda şike" davasında verilen beraat kararlarını usulden bozma ilamına uyulmasına karar verdi
Kaynak : Anadolu Ajansı
Uzun yıllardır hissedeyiz. Ve baskı hiç bitmedi. Üstüne çok ağır bedelli yedik. Üstüne eskisinden daha beter bir yönetim.
Gitmeyen hissede kalmadı. Hadi diyelim bu hisseden başa baş çıksak bile ucuza alabileceğim hisse yok.
Artık tek hedefim hisse sayımı artırıp olası bedellileride göz önüne alarak kenarda para biriktirmek!
Ve TS bu sene yaptığına benzer bir çıkışı beklemek. Ama bu kaç sene sürer Allah bilir.
Hükümete yakın medyada bugün görülen kumpas davası ile tek bir haber yok. işte bu durum beni hem korkutuyor hemde üzüyor.
6 kasım'a ertelendi. Uzatın uzattığınız kadar. Gs TS tavana gidecek neredeyse.
Olaya bak! nedir 10 senedir çektiğimiz bu rezillik.
12,40 üzerinde kapatabilsen keşke Fenerbahçem... YTD
Ali Koç seçilmeden önce seçilirseniz kendinizi hangi durumda başarılı sayarsınız sorusuna cevap verirken diğer konularla birlikte borsada hisseleri iyi bir değerde olan diye bir tarif yapmıştı
2021 mayıs haziran seçim olacak
Bakalım o seçime hangi değerlerde girilecek
Olmuyor, olmuyor. Her alanda her yonden gelen bu dusmanliklar nereye kadar surecek gorecegiz
Sezon bitti avrupa yine hikaye oldu.. hem hissedar olarak hem taraftar olarak bitttik. Ali koç başkan.. bu takımdan gönderdiğin 2 adam şampiyon yaptı başakşehiri. Yarın tüm spor hisseleri -3 ila -7 arası düşer artık
Eskiden Bursaspor, Süper ligdeyken en çok para alan
3 büyükler, Ts ve Bursaspordu. Şampiyon oldukları için. Bursaspor küme düşünce 4 e bölünüyordu büyük para.
Şimdi Başakşehir şampiyon olduğu için büyük para yine 5 e bölünecek.
Seneye 3 büyükler ve Ts nin geliri bu yüzden düşecek. Virüs var, seyirci işleri türübün geliri ne olacak belli değil. Yayıncı kuruluş indirimli parayı bile ödeyemem demiş.
Şimdi bi de taraftarsız Başakşehir şampiyon oldu, kutu abone satışları müthiş düşer. Bursa şampiyon olduğunda sonra Digitürk iflas etmişti.
Biz Fenerbahçe 6 yıldır şampiyon olamıyoruz. Fenerbahçe şampiyon olamasın diye uğraşan ters algı yapan Tv ciler, gazteciler, yorumcular aslında kendi reytinglerini sabote ediyor. Çünkü Fenerbahçe demek reyting demektir. Fenerbahçe bu ligde olmasın reytingler sporkanallatının en az yüzde 40-50 düşer. Fenerbahçe şampiyon oldığunda tüm Türkiyede ve dünyada müthiş kutlanır.
Fenerbahçe halktır, halkın takımıdır, berekettir. Lakin 6 yıldır üst üste şampiyon olamıyoruz, aslında Spor endüstrisinin reytingi ve gelirleri düşüyor.
Kısaca bu sporun içinde olan herkes, artı virüs, tüm kluplerin gelirlerini aşağı çekmek için ilginç şekilde kendi kendilerine zarar vermek için yarışıyorlar)))
Gs nin yabancısı ve bütçesi çoktu. CL gelirleri vardı 2 yıldır, şimdi onlarda o da yok., büyük küçülme yaşayacak. Ts büyük tramva yaşıyor. Bjk de büyük maddi kriz var, başkanları elektrik faturasını bile ödeyemiyoruz dedi.
Biz zaten kabullenilmiş çaresizliği yaşıyoruz yıllardır. Yeter ki Fenerbahçe şampiyon olmasın zihniyeti aslında Spor ekonomosini total aşağı çekiyor.
Dün ki bjk maçımız koca ligin özeti gibiydi. Sıfır bitiricilik, net kaçan goller, hakem doğramaları, yanlış teknik hamleler, kötü kadro planlaması.
Eğer seneye de Fenerbahçe şampiyon olamaz, yine Başakşehir şampiyon olursa,
Ülkemiz Spor ekonomisi, spor endüstrisi daha da büyük çöküş yaşar. Çünkü sporun en büyük reytingi Fenerbahçe dir.
Dirar, yeni kontrat yaptığı günden beri kayıp. Fenerbahçe de futbolcu sarrafı hiç kimse yok
Fenerbahçede futbol aklı yok
Komolli bizi en az 10 sene geriye götürdü
Umarım, Emre kaptan , Fenerbahçemizin futbol aklı olur, futbolcu sarrafı olur. Ne diyelim, umut dünyas.
Yatırım tavsiyesi değildir
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Önce 12,60, akabinde 13,20 yapmalıyız. YTD.
Söylediklerinize katılıyorum bu ek olarak;
Baya bir ülke gezdim hiç aklınızın ucuna bile gelmeyecek ülkede üç büyük klüplerden birinin taraftar derneği tabelası ile karşılaşa biliyorsunuz.
Dünyadaki bütün büyük klupler şehir takımlarılarıdır, genelde taraftar çoğunluğunu bulunduğu şehir oluşturur. Ama üç büyükler bu konuda çok farklı ve ayrıcalıklıdır. O yüzden her hangini birinin hedef alınması ve kasıtlı olarak saf dışı edilmesi bütün sektörü etkiler. Özellikle en çok taraftara sahip Fenerbahçede durum bir kaç tık daha ağırdır.
2011 kumpasından beri birileri klup yöneticilerin kulağına devlet tarafından çok ciddi desktek gelecek rahat olun diye su kaçırdı. Taki geçen seneye kadar, klupler ekonomik olarak içine vermişti, takke düşüne kadar (sanırım bir bürokrat açıklama yapmıştı kimseyi kurtaracak ekonomik durumumuz yok diye veya buna benzer bir açıklama tam hatırlamıyorum) .... Buradaki amaç 2011 den beri derin yara alan sektörün nabzını dindirmekti tabi nemalanmalarla birlikte....
Şimdi aynı çevreler yüksek burokrasiye buna benzer lafları Şike kumpas davası için dillendiriyor. Özellikle külliyeye; Eğer bu dava yargıtayda kapınırsa çok yüksek tazminatlar gündeme gelebilir TFF ve medya ciddi zararlar görür ayrıca Fener yönetimi politik olarak eli çok güçlenir rakip olur gibisinden göz korkutuluyor.... Çünkü amaçları çok basit: Bu işi uzattıkça uzatıp hükümetin iktidardan düşmesini bekleyip davayı kendi lehlerine neticelendirmek. Akabinde hükümeti başta avrupada olmak üzere tüm dünyada küçük düşürmek ve kendi haklılıklarını ortaya çıkarmak. Ve bunu müteakip diğer kumpaslarına zemin yapmak.
Baksanıza daha şimdiden zemin yapmıyorlarmı TFF başkanı 9 senedir şike yok diyor. fetöcüler bunu avrupada otoritelere izlletiriyor.
Bakın göreceksiniz bu davanın uzaması milllete bela olacak.
En çok taraftar fenerde dedikten sonra okumadım biri şuna GALATASARAY dan bu ülkede daha büyük takım ve daha büyük taraftar grubu olmadığını söylesin.
ikna edilmişlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çıkılır.
Haklısın LOGAR, onlara bir cisim yaklaşıyor [emoji16]SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12,60 yapıp 20 ve 40 günlük Hareketli ortalamaları kırmalıyız, daha sonra 200 günlüğe yöneleceğiz.
Haydi Fenerbahçem... YTD