Net Dönem Karı veya Zararı
107.603.341/3.712.967
Eeee, şimdi ne olacak spik efendi...
Printable View
Net Dönem Karı veya Zararı
107.603.341/3.712.967
Eeee, şimdi ne olacak spik efendi...
Esas faaliyet karı (zararı)
61.555.514/-11.140.808
Hasılat: 953.110.435 TL 2021 / 337.971.031 TL 2020
Konsolıde kar çok dusuk geldı, neden boyle iştiraklerın hıcbır katkısı olmamış..
normalde vuk a göre duzenlenen malı tablo ıle spk mevzuatına gore duzenlenen tablolar arasında cok cıddıdegerleem farkı olur. mesela kılergyo vuk a gore 350 mılyon kar yaparken , spk ya gore duzenlenen tabloda 550 mılyona yakın geldı.
2021 yılında ınsaat sektoru altın yılını gecırdı, ettıgı kar a bak. kardesım o kadar konut satışı nerde
şaşırdıkmı,hayır...ipneliğin kitabını yazanlarsınız sizler...
Kar güzel gelmiş
0.919 nominal tutarli hisse borsaya gelmis , tam bir alay etme.
Ihlgm MORUKLARI ne kadar surecek bu surumceme , biktiniz gibi degil mi...sorumluluk reddi beyani.
Faaliyet raporundan;
İnşaat faaliyetleri
a) Bizimevler 8 Projesi; İstanbul ili Avcılar ilçesi, Firüzköy mahallesi 653 Ada 1 Parselde kayıtlı arsa
üzerinde, konut ve işyeri inşa edip, satış ve pazarlamasını yapmak üzere arsa satışı karşılığı hasılat
paylaşımı sözleşmesi imzalanmıştır. Proje kapsamında 236 daire ve 29 ticari ünitenin inşası 2021 yılı
içerisinde tamamlanmıştır.
b) İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi İstanbul ili Beylikdüzü ilçesi, 484 Ada 17 parselde kayıtlı arsa
üzerinde, 640 daire ve 44 ticari ünite inşa etmiş olup proje 2021 yılı içerisinde tamamlanmıştır.
c) Şirket, İstanbul, Esenyurt’ta 1088 Ada, 1 Parsel üzerinde, toplam 142.796,98 m2 alanda grup
şirketlerinden İhlas İnşaat Proje Taahhüt Turizm ve Ticaret A.Ş. ile birlikte inşaat projesine
(KRİSTALŞEHİR) devam etmektedir. Bu proje toplam olarak 18 bloktan oluşan 4.655 konut, 82 adet
işyeri ile sosyal tesislerden müteşekkildir. Grup’a ait toplam dairelerin 3.075 adedi ile 51 adet işyeri
de avans karşılığı satılmıştır. 31.12.2021 tarihi itibarıyla, teslim edilen konutlardan 3.035 adedi,
işyerlerinden ise 45 adedinin faturası kesilmiştir. Avans karşılığı satılan kalan dairelerin faturalama
işlemi kalan kısmın tamamlanması ve teslimiyle birlikte yapılacaktır.
Bizimevler-8 ve İhlas Marmara Evleri-4 projeleri bitmiş.
Kristalşehir projesi de devam ediyor diye yazılmış olsa da %99,99 u bitmiş aslında.
Şirketin elinde devam eden bir inşaat projesi kalmamış. Sadece bitirdiği bu projelerde satılmayı bekleyen daireler var.
Gayrimenkulün yeni iş/inşaat sözleşmesi var mı? Hayır
Buna karşılık ihlas holding 2021 yılı içinde 5 adet (1 adedi ihlas gazetenin sahibi olduğu arsa olmak üzere) hasılat paylaşımlı konut inşaatı sözleşmesi imzaladı.
Madem konut inşaatlarını ihlas holding yapacak ihlas gayrimenkulün kuruluş amacı nedir. Niye İnşaat holding, ihlas gayrimenkul ile birleştirildi.
Elbet vakti geldiğinde yaptıkları tüm soygunların usulsüzlüklerin vurgunların (ihlas finans dahil) hesabını sizi koruyanlar ile birlikte adalet önünde vereceksiniz. YTD.
bu hisseye kim yön veriyorsa,beş numara on yaldızlı o.ç luğunun okulunda yetişmişler.
Gayrimenkul fiyatları son 3 yılda %300 arttı, enflasyon yıllık ortalama reel olarak %80 lerde ama bu hisse 3 sene önce 1,5 TL iken şimdi %50 iskontolu, maşaallah enflasyon, döviz kuru artışı, gayrimenkul fiyatları hiç etkilemiyor taş gibi yerinde duruyor. Seneye 35 kuruş hedefim.
Sahip olduğumuz 20062936 nolu Kahramanmaraş Elbistan'da bulunan işletme talepli maden arama ruhsatımız için
rödovans sözleşmesi imzalanmıştır.
Sözleşme 1 yıl Ar&Ge + 9 yıl işletme faaliyetini kapsayacak olup 2032 yılına kadar geçerli olacaktır.
Rödovans bedeli aylık bazda elde edilen cirodan ilgili aya ait işletme giderleri düşüldükten sonra kalan tutarın 1/3'ü olacak olup, aylık olarak şirketimize ödenecektir.
Bu günkü kap haberi
Şu mübarek günde insanları kendine sövdüren tek hisse...
ne adi ********lermiş be,bu mübarek günde bir sürü insanın hakkını çalan bu vicdansızlar ,neyse tövbe...
rezil rüsva ettiniz bizi,inşallah yedikleriniz boğazınızda kalır ...
Sn Hürriyet sizi Cemaş tan tanıyorum.Cemaş ı da yerin dibine sokmuşlardı.Takeover cılar gelince hisse bir hayli yükseldi.Kimbilir burada da yaşanabilir.Bedelli yapıp, finansa erişince basıyorlar aşağıya....Madencilikle ilgili çalışmaları yalnız dikkatimi çekmiyor değil...
yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
Ne dersin sn Atik Hakkari'deki KURŞUN ÇİNKO madenini kendileri mi işletir.Yoksa hasılat payı paylaşımı mı yaparlar....
yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
Günaydın,
Milletin kanını emen travesti spek sana da günaydın. Öpüleceksin formette, yyapı da olduğu gibi.....
yazılarım bılgi amaçlı olup yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
Bedelli falan açıklada hiç olmazsa 1 TL üzerine at
loto gibi aldığım düşüncelerini okumayı özledim
müCo gibi patronların tasmalı finosu yine çıkmış algıya başlamış yok öyle yok böyle. Ne oldu o global inşaat devi, ölü mü doğdu yoksa. Kitapsız, paranın itleri ...
bu neden kalkmıyor, anlamıyorum.
ilaç vermişler Uyutmuşlar
Bu ahlaksız şeref yoksunlarını Cimer'e Cumhurbaşkanına yazdım yedikleri naneleri bir bir anlattım yatırımcı vatandaşı nasıl soyup soğana çevirdiklerine ve en büyük dolar yatırımcısı olduklarını paraları yurt ışına kaçırdıklarına dair ama biz mağdur ve mazlum vatandaşı Cumhurbaşkanı dinler ve nazari dikkate alırmı onun muhatapları mücahit Ören gibi itibarı yerlerde sürünen sözlerinin ehemmiyetleri olan güvensiz iş insanları ve zenginlerdir..
tek seçenek bu ihlas grubunun tamamına kayyum atanması. sadece magduriyet doguran gereksiz şirketler topluluğunu muhafaza eden kim var ise gerçekten çok cesur kendinde bu gücü görüyor demekki . kimler bu soyguna ortak ise hem bu dünyada hem ahirette hesapları çok çetin olacak dolar ve enflasyon bazında insanların paraları 10/1e düşmüş .... bizim fonladıgımız paralarla hem dolar aldılar hem yatırım yapıp servetlerine servet kattılar .... tamamen ahmakça bi yatırım yaptıgımı kabul ediyorum bu hırsızların hisselerine yatırım yaptıgım için .... fakat bu kadar insanlara zulüm edilmez tek kelime ile ibretlik bi durum paramız tuvalet kagıtı bile değil .... gerçekten bu düzene alet olanları ALLAH a şikayet ediyorum çünkü şikayet ettigimiz kurum ve kuruluşlardan devletten insanlara bi fayda yok şikayet edebileceğim en yüksek makama şikyet ediyorum ALLAH tüm planlarınızı bozsun inş
İhlaslarda garip şeyler oluyor....Bir yanda ihyay da yan şirketinin 1/5 i işlem görüyor diğer yanda ihlgm de bizmevler 9-10 satışta toplam neredeyse 4000 daire bugünkü rakamlarla hesap ediyosun insanın aklı gidiyor....Diğer yanda birini fiyatı 66 diğeri 80 lira değil sadece kuruş bi acaip durum.....ytd
:rtfm::rtfm::rtfm::bravo::bravo::bravo::yes::yes:: yes: Sayın Cumhur Başkanı siz önce bu vatandaşların seslerine kulak verin zalim soygun,vurguncu mücahit Ören'i koruyup kollamayı bırakın ilk defa bir adaletli,adil,hakkaniyetli iş yapın Allah rızası için ve ihlas şirketlerine el koyun kayyum atayın ondan sonra bana seçimden seçime yaptığınız hatırladığınız gibi Aziz ve muhterem kardeşim diye hitap edin bende sizi eyvallah deyip bağrıma basayım süslü sözlere karnımız tok bizi ahmak,enayi yerine koymayın bırakın artık Mücahit Ören gibi sözde (soyguncu,vurguncu ,dolandırıcı) iş insanlarını ve diğer faizden geçinen zenginleri dahada zengin yapmayı koruyup kollamayı daima onların yanında yer almayı fakir fukarayı mazlumu ezmeyi hakir görmeyi horlamayı bu tip insanlar benim kadim dostlarım olamaz..Nokta.. :28: Bu güne dek verdiğim oylar haram olsun asla zayi olmasın..
çok yazdık buralarda dinlemediniz. 20 yılda yüzbinlerce insanın ocağını södürdü bu ahlaksız soysuzlar suçu kendinizde arayın bu avantacı hacı bile 3-4 ay önce bu sayfalarda çok uyardı sizi birkere bu şirketlere güven bitmiş 50 ton altın bulsalarda bu hisseleri kimse almaz
Döndüm dolaştım daha ucuz bir hisse bulamadım. Yatırım ya da batirim yapmaya karar verdim
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıran gelmedi daha.. senden daha ucuzu gyo yok şuan
haftalık aort 86 bugün kırıldı aylık aort 83.5 oda kırıldı yıllık aort 81 oda kırıldı -- yıllık ile aylık aort 95 henüz kırılmadı 2 -3 gün 88 üstü kapanışlar 95 hedefi olur
BİST in 4000 e dayandığı bugünlerde borsada işlem gören hisselerin tamamında 1 TL altında 5 hisse mevcut 4 ü siyonist İT i fetöşten farkı olmayan din tacirlerinden müCo nun şirketleri. Üstelik bu dört şirket bedelliler ile milyarlar topladıktan sonra bu fiyatlara düşürüldüler. SPK diye bir kurum var ama sadece var. Elbette gün gelir bunların hesabı yargı önünde sorulur. Öz vatanınıza gitmiş olsanız dahi bu soygunda, vurgunda dahili olan herkes hesap verir elbet.
Ahh güzel kardeşim Türkiye Cumhuriyetinde yapan yaptığı çalanlar ise çaldıklarıyla kalıyor ..Mazlum,dürüst insanlar hep mağdur ediliyor bizler gibi..Allah hepsini bildiği gibi yapsın..Amin..
Aziz kardeşim Devlet işleri müktesebatla ( Yasa ve yönetmelikler vb ) yönetilir...SPK yasaları yapılırken taslak oluşturuluyor sonra konu ile ilgili kurumlara kritike etmeleri için gönderiliyor. Tabi bu arada Aracı kurumlara ve BIST üyelerine, gönderiliyor. yasa yönetmelikler yapılırken bu haydutlar istediklerini, planlarını görünmez olarak yasa ve yönetmeliklere ( müktesebata ) sokuyorlar. yasalar yürürlüğe girincede adamların tam istedikleri oluyor. SPK daki, BIST deki yönetici ve çalışanlar her halükarda maaaşlarını primlerini alıyor. Soyulan biz oluyoruz. Öyle şirketer varki adam 10 yıldır temettü vermemiş, 2-3 kezde bedelli sermaye artırmiş fiyatıda 2-3 TL. Hiç kar etmiyor sürekli zarar. Bunların işi ne burada. Bunu kim sorgulayacak. Hülasa Özetle : Kamu çalışanlarının Özeli denetleyecek, yol gösterecek kapasitede, yetenekte ve yeterlilikte adamı yok, bu durum eskiden beri böyle. Devlet müktesebatla yönetilir, müktesebatı bu Hırsızlar oluşturuyorlar... Köklü çözüm: BU TİP ADAMLARI BÖYLE KAĞITLARINI ALMAYACAKSIN.Adamlar bir olta sallıyor hemen sazangibi atlıyoruz...herkese sağlıklı bol kazançlı günler diliyorum...