Yok yok bence sallayin patrona aman sakin bos birakmayin..gecirin gecirin..ise yariyor[emoji4]..kazma kurekli arkadas nerde o da saydirsin bi zahmet[emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Yok yok bence sallayin patrona aman sakin bos birakmayin..gecirin gecirin..ise yariyor[emoji4]..kazma kurekli arkadas nerde o da saydirsin bi zahmet[emoji4]
Doğru diyorsun
Ama herkez aynı kabiliyette değil maalesef
Bende istemezmiyim al-sat sat-al yapmayı
Beceremediğimden bir beklentiye işlem yapıyorum
Buda bizim yöntemimiz
Benim gibiler nasılki sana neden al sat yapıyorsun diyemeyeceği gibi
Sizler gibi işlem yapan arkadaşlarında bizi bu konuda mazur görmesi gerekir
Bu bilgilerden sonra beni de aydınlatırmısın bundan sonra ne olacak???
Kapa baksan zaten bu bilgileri görürsün..
Evet buradaki çoğu kimse benim gibi düşünce ve taktiklerini yazıyor ne var bunda??? Yaptığın saygısızlık
A1 ve tacirler yeri gelir 1 kuruş kâra bile satar geçer,yeri gelir tetikçilik yaparlar aldıkları mallar patronun, yabancının ve ya herhangi bir gruba virman yaparlar.kisacasi bist in sülükleridir.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zirvelere yakın dolasiyoruz. Endeksin normal şartlarda çok derin inişleri olmaması (101-105 ideal düzeltme aralığı bence )halinde karton 452 494 dalgalanması yaşayacak. Ama bu aylarca sürmeyecek kanaatimdeyim.2. Çeyrekte çok şirket daha berbat bilanço açıklayacak.Iste tamda o dönemde kartonun artı bilanço açıklaması bile değerli hala gelecek. Belki önceki döneme göre bile kıyaslamadan kar yazması bile olumlu gözükecek. Bu bağlamdaki şirketler one çıkacak.Bu 3 aylık süreçte kimler ara vermeden çalıştı durmadı buna bakmak gerek.Ve inanıyorum ki 2. Bilançolar gelmeden bu özellik fiyatlanacak sirketlerde .Dalgalanmanın uzun sürmemesi tezimde bu nenedenledir.Bu kişisel analiz ve görüşümdür. Beni bağlar.ytd..
Temmuzdan itibaren fiyatlanmaya baslar..
Hatta ben bugun bile fiyatlandigini dusunuyorum 495 ten satan spegin bu vasat bilancoda daha asagiyi zorlayabilirdi hele zayif endeks de..bence haziran da endeksi outperform eder..temmuz agustos da absolut getiri olur
Öylesine girdim buraya .Hayaller gelmeyen bedelsizler Gerçekler patron denen şahsiyet dün neyse bugün de aynı.zamanınıza yazık sağlığınıza yazık.paranıza yazık verdiğiniz emeklere yazık.
Bu tahtada para kazanmak istiyorsan bdsz yokmus gibi davranacaksin o hep aklinin bir kosesinde duracak ama yapacagin islemler ondan bagimsiz olacak..bakin ben de alkim var bdsz verdi malumunuz tahta eski fiyatla 40-45 lerden 114 e kadar cikti simdi 75 e geri geldi..ama bu sadece bdsz olsaydi bu kadar yukselmezdi alkim de ciddi kapasite artisi buyume temettu hepsi var..bdsz tek basina sadece psikolojik etki ve tahtada derinlik yaratir etkisi finansal olarak bir hictir bir cepten diger cebe..yaninda mutlaka onu besleyen operasyonel karlilik olmasi lazim fiyata yansimasi ve kalici olmasi icin..yani kisaca karton icin onemli olan buyume ve karlilik haa bunun yaninda bdsz de olursa piyango..
Topyekün yanlış.
Bu tahtada para kazanmak için böyle bir tahta hiç yokmuş gibi davranacaksın, bulaşmayacaksın. Bu şekilde kaybetmez ve dolayısıyla kazanmış olursun.
Neler kazanırsın sayalım;
1- Paranı muhafaza edersin ve kaybetmemek sana kazandırır
2- Sinir sistemin laçka olmaz ve sağlığını kaybetmeyerek gerçek kazanan olursun
3- Huzurunu kazanırsın
4- 7/24 sövmeyerek günaha girmemiş olur ahiretine kazanırsın
BİST te kaliteli büyüme ve temettü şirketlerine ortak olarakta üstüne para kazanırsın!
En son bildigim kadariyla patron bdsz ihtimalinin önünü kapatti yanlis hatirlamiyorsam..olaganustu bir durum olmazsa pek niyeti yok gibi gozukuyor kisa orta vadede..yanlisim varsa duzeltin
Sana bakınca 5 yıl önce ki halimi görüyorum. Merak etme birkaç sene sonra beni ve burada ki pek çok kişiyi anlarsın. Tabi o zamana kadar sabredebilirsen! Bu süre geçmeden senin bizi anlaman imkansız zaten. Ama biz seni ve yazdıklarını okuyunca şıp diye bir sonra ki yazının ne olacağını dahi çözecek kadar seni anlıyoruz. O yüzden dostum kafana göre takıl, belli ki amansız karton hastalığına yakalanmışsın.
İnkar ve pek çok farklı sebepler türetmek semptomların en kuvvetlileri arasında sevgili dostum. Bu cevabı vereceğini adım gibi biliyordum.:) Dedim ya geçtik bu yollardan. Neyse bahtın açık olsun, ama biz gibi kaşarlanmışlara daha fazla yürüme artık. Bizim hislerimiz bu hisseye karşı nasırlaşmış durumda. Saygılar
Nedenini bilmiyorum ama bu adam hissesinin çok fazla yükselmesini istemiyor en fazla 50 TL 100 TL koskoca bir yılda oda endeks iyi giderse..
Buradaki arkadaşların en büyük sorunu borsa da bu ucubeden başka hisse yokmuş gibi zihin altlarında bir dünya oluşturup kendilerini buna göbekten bağlı ve bunsuz altlarında don yokmuş gibi bir psikolojinin esiri olmaları. Ben zamanında gerçek özgürlük, felah ve kazanca bu ucubede bu psikolojimi kırıp doğru hisselere yönelerek kavuştum. Darısı sizlerin başına.
Allah yar ve yardımcınız olsun
Hisse ucuz değil bunu biliyoruz ama ne hisseler hikayesi var diye uçuk rakamalara gitti. Bakın faaliyet raporunda ağırlıklı gıda da kullanılıyor deniyor o halde ambalajlı gıda satışları bu kadar arttıysa ???
Özetle 2.çeyrek bilançosu için aldım ne bedelsiz ne patron konularını umursamıyorum ikinci çeyrek sonuçlarını görüp değerlendirme yapacağım. Hee ondan önce bir hareket olursa ayrıca konuşur tartışırız .
Allah mahçup etmesin inşallah bizi.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraları kesik bir ölüm sessizliği kaplamış, sanırım yarın muhteşem Ünal ın elinde kasatura ile tahtada yapacaklarını düşündükçe sesler soluklar kesilmiş. Ehhh mallarında dağıtımını yaptı insafsız, gayri kasap kesilir başımıza. 5 senedir izlediğim film her sene mi aynı senaryo iş yapar valla pes diyorum artık Ünal reyiz. Sorsan bu kadar sazan varsa ben ne yapayım der bize zalımın oğlu zalım. Ne diyelim sende haklısın reyiz.
Reyisciler kovalasın emi sizi! Ha sahi sizin reyiziniz sizi zaten hergün kovalıyor tahtada. Eeee Reis var Reyiz var! Hemen engeli basalım haddini aşanlara.
Birinin şirketi borçlu(dışarda default a düşme yani temerrüte düşme riski var derler)
Diğerinde borç yok.Üretime devam ediyor.
Diğerinde betona gömülen dolarla borç alınan paralar var ve daha 25 yıl ödeyecek.
Diğeri kar ediyor büyüyor tek derdi küçük ortaklarına nema vermemek.Süründürmek.
Kısaca hep bana hep bana modu bu konuda aynı olabilirler.
Borç yiğidin kamçıdır deyimide mantıklı yatırımlar için denir.
Diğer türlü elin parasıyla gerdeğe girilmez deyimi bizim ülke olarak başımızdaki dert.
YTD.
ambalajcılar kagıtcılar maşallah gidiyor.Sahi bu karton ne bok iş yapardı??
ünal reis keşke bi daha cesaret edip şöyle bi 280 e doğru dalsa keşke. boşver yada bu sefer 360 a da olur. valla benim acımdan problem yok ama nerde o günler kitledi hisseyi 500 e gidiyor satın diyor satmak bi tarafa millet alışa geçiyor. aşagı düşürse yine alışa geçiyor ünal reis aşagı istiyoruz
ironi olarak düşünün tabiki öyle bişey yok. şuan 5 günlük ortalama altında 21 /50/200 günlük üstünde işlem görüyor. 5 günlüğün problemide 493 sadece 1 gün tavan kapattığı için ortalamayı yukarı cekti oyuzden. fake bi oluşum yani. 21 günlüğe yapışmış durumda. 451.900. ///50 günlük ise yüzde 4 aşagıda gibi. tekniği cok kötü değil.olgun kaşar yada gavurcası milf de diyebiliriz.ortalamalarla biraz didişebilir sonra durum netleşir. pek bakmıyorum. herkese bol kazançlar
dikkat ceken durumlar son 2 ayda olup bitenler.5 kilit tavan 1 tane tavandan dönüş. 3 kez blok satışla aşagı devre kesme.hissenin kimyasını bozdular. son 10 yılın toplamında bu kadar yok. 2 ayda ne oldu bu hisseye ne değişti acaba olayın sırrı bence bu işlemlerde gizli.hesaplar mı cözülmek isteniyor yukarı stop patlatmamı yada mal kitlememi. sanki yön yukarı olduğu için ilki gibi duruyor. gene de en iyi siz bilirsiniz bunlar ihtimalden öte geçmeyen kişisel yorumdur.ytd
Ambalajlar gidiyor ve para girişi varken fiyatı düşürmeyi başarıyorsa bu demektir bir veya az kişi elinde tahtadan hisse toplamak için uğraşıyorlar ..
Allah mahçup etmesin inşallah bizi hedefimize ulaşırız bir an önce
Evet. Alkim kağıt ve Viking kağıt tavan. Bntaş %4, Bakab, Przma ve Samat % 3 civarında primli. Sadece olmuksan % 0,69 eksi.Geçen hafta Bist 100 kağıtlarında en fazla düşen 2. kağıt karton ve halen aşağılara bakıyor. 5 Hazirandaki tavanı, takip eden iş gününde kapanışa yarım saat kala devre kesmesi hep planlı, ky' yi söğüşlemeye dönük işlemlermiş. Demek oluyor ki küçük hesaplar devam ediyor.
[QUOTE=sertol;4524628]Ambalajlar gidiyor ve para girişi varken fiyatı düşürmeyi başarıyorsa bu demektir bir veya az kişi elinde tahtadan hisse toplamak için uğraşıyorlar ..
Allah mahçup etmesin inşallah bizi hedefimize ulaşırız bir an önce
Redmi Note 8 Pro cihazımdan [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=76919]hisse.net mobile app[/.
son yıllarda bu baskı hep var yani yeni birşey değil ve geriye dönük sayfalarda da hep sizin gibi yazanlar baskı var yakında kopacak baskı var gitmesi yakındır,gitmeyen bu kaldı yakında gider vs vs vs sonuç benim bildiğim yıllardır bu böyle...
Benden öncesi önemli değil kendi yatırımıma bakarım esg sürdürülebilir endeksine en uygun hisselerden biri kartn....salgında kullanımı arttı ve 2.ç bilançosu için aldım kopmasa iyi gelmezse bilançosu satarız koptu kopacak demedim hiç bir zaman hatta aldıktan bir kaç gün sonra tavan yaptığı gün bile demedim ...
İşte önemli kısım burda herkesin yanıldığı bilanço evet iyi gelmesi lazım ama bilançoyu nasıl gösteriyorlar nasıl kaçırıyorlar önemli olan bu..Yoksa şirket yıllardır kar ediyor ama sonuç işte adam toplamış lotları dalga geçiyor.
Konfurtdada aynısı oldu
Alıcıları kapıda yatıyordu
Yok satıyordu
Yuro ile çalışıyordu
Sahibi dünya devi döhler gıdaydı
Sonuç üç aylıklara göre zarar geldi
Yani 12 mly geldi ama geçen yıl 14 mly Muş
Ne yapmış döhlerden 90 mly borç almış
Faiz yazmış,enerji cart curt yazmış
Bir yılda yaptığı ciroru 3 ayda yapmış
Ama sonuç ne
Hem hazineyi soyuyorlar hemde yatırımcıyı
Bir dur diyen yok
370-450 arası yüklü miktarda alım yapan ama istediği noktaya çıkarıp da aldıklarını devredemeyenlerin bu hissede bugüne kadar görmediğimiz hareketleri yaptıklarını düşünüyorum. Son iki aydır küçük hacimli hisselerde bu oyun oynanıyor. hisseler soluksuz iki katına çıkartılıp yeni alıcılara yüksekten devir yapılıyor.
Ancak bu hissede de onların istedikleri noktaya çıkartmalarına da müsaade etmeyen hakim hisse sahipleri var herhalde.
Belli bir noktada yoğun satış yapıyorlar ve desteksiz çıkışı önlüyorlar.