kızma yahu 2 gündür 29,30 gecemiyor biraz herhalde gevseyecek bende istiyorum yükselsin
Printable View
Bilanço tarihi ne zaman?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurumların bilanço tahmini nedir?
Yanlış oldu ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın bilanço günü olması lazım,seans sonu kendini belli eder
Kır şu ATH yi aslanım
akıyo :halay:
Bilanço iyi gelecek gibi hareket ediyor
robotlar rahat bıraksa
güzel kapattı:bravo:
Cemtaş solo dönem karı 505 milyon:bravo:
Bilanço güzel geldi, hayırlı uğurlu olsun.
505,6 Milyon TL Kar.
Oldukça Güzel Bilanço
Daha ne yapsın.
Ayrıca Ukrayna ve Rusya savaşı çelik sektöründe
Türk firmalarını öne çıkarıyor.
Beklentisi olan hisseyi daha 3 hafta önce 24 TL vermeleri de çok ilginçti.
Allah bin bereket versin güzel bilanço.
Güzel bilanço geldi. Hayırlı uğurlu olsun paydaşlara
YTD.
Bilanço yine güzeldi. Maşallah diyelim.
Ytd
Twitter'da karlılıkta zirveyi gördü 3. Ve 4 ceyrekler bu kadar kâr edemez yazanlar var. Ne dersiniz Ortaklar?
Euro dolar paritesinden dolayı analistler zayıf bir bilanço bekliyor di ama hiç de öyle olmadı.
Yurtdışı satışlar düşmüş
Yurtiçi satışlar yükselmiş
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi mi böyle :halay:
hbk ilk yarı için 5 , ve döviz pozisyonu. ilk çeyrek 380 mil tl iken ilk yarı için 605 mil yükselmiş, mükemmel bilanço hayırlı olsun
3520den ben de geldim sırf 8 yıllık direnç kırılımı hatırına
https://i.hizliresim.com/nbgkmy9.jfif
506 mil yarıyıl karı ile birlikte Özsermaye artışı 1,448 milyar ve yeniden değerleme fonunda ki bedelsize konu fondur, 796 milyon nakit birikmiş... Normal şartlarda her hisse gibi fiyatlarsa ilk yarı karına göre 60 tl ederi var,,, sonrası sonraki karlara göre hesaplanır. elinde olanlara hayırlı olsun.
her şey hayırdır diyelim arkadaşlar.
Üstteki eğimi destek yaparsa ekim sonunda 58,82 TL yi görmesi işten bile değil. 3Ç bilanço dönemine bu fiyatlarda girebilir.Özellikle yabancı pay artırırsa 3 hanelere bile gidebilir yıl sonu bilanço beklentisiyle.
Yabancı Oranı (%) 3,47 ( https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=CEMTS )
https://www.resimupload.org/images/2...4_21-17-41.png
YTD.
Açılışta %2-3 direk açması gerekirdi alım fırsatı verince şüphelendim çıkmaya karar verdim ve 3560 dan çıktım. Satma kararımda diğer unsur ise kardemirin yarı yarıya daha ucuz olmasıydı. Sonra düşündüm ki bursa çimento almam gerekiyor şu an fk en ucuz bursa çimentolar arasında, 2.85 maliyetle bekliyorum. Çimsa ucuz görünebilir ama esas faaliyet karı değil geliri. Herkese bol şans diliyorum
Hektaş kar 425 milyon
Cemtas kar 505 milyon
Hektaş piyasa değeri 33 milyar
Cemtas piyasa değeri 3 milyar
Başka sözüm yok hakim bey !
kademeli alımlara başladım, bu spek 10 numara adam. hbk ilk yarı 5 ve ikinci yarı hiç bilemezsek 4 gelir. yılsonu 8 ila 10 hbk mümkün görünüyor
demem o ki, sermayesinin 10 katı kar edebilen bir firmanın 30 lu rakamlarda debelenmesi , şahısların ufuklarıyla alakalı , kaldiki döviz fazlası 605 mil tl yükselmiş... 3. çeyrek benzer bir rakamın gelmesi kuvvetle muhtemel... inşallah 30 kadar aşşağı çeker beklentindeyiz,
Yükselmemesi şuan daha iyi. Kademeli alım için fırsat veriyor.
Şirket böyle gittikten sonra, mutlaka bir gün hızlı çıkışını yapar. Bir yılda 13lerden 30lu rakamlara geldi. İnşallah daha da yükselir
Ytd
Çelik fiyatları bugün %3 yukarıda
Çelik fiyatı yukarda çemtaş fiyatları aşağıda :(