Şimdi hafta sonu riskini alan
Longcuya pala abey güzelllik yapar DİE Ümit ediyorum
Ben olsam ederim yani 😊😊😊😊
Sabaha kadar Dow kol gibi artı olursa tadından yenmez 🥰🥰🥰
Printable View
Şimdi hafta sonu riskini alan
Longcuya pala abey güzelllik yapar DİE Ümit ediyorum
Ben olsam ederim yani 😊😊😊😊
Sabaha kadar Dow kol gibi artı olursa tadından yenmez 🥰🥰🥰
Ariston abi bu şişecam grubunun birleşmesi hakkında ve trakya cam özelinde ne düşünüyorsun. Trakyacamın değerlemelerini bütün aracı kurumlar 4.50-5 arası buluyordu şimdi bastılar kağıtları. Mal çıkma operasyonu yapılmış olabilir mi. Cuma günü nisan vadelisini longladım şimdide hafiften bi pişmanlık yaşıyorumda [emoji23] Kusura bakma bende sana ikidebir soru sorup duruyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Thebigshort endeksin artı açması lazim ama içerde de şirket bazlı kotu kararlar var. Mesela THY ve pgsus uçuşlarının iptali, ereğli nin temettü iptali, vb. Yani onların pazartesi sağlam ekşi açması, endeksi artı yaptırır mi ki?
Cam harika bir şey ve modası geçmez.
Birileri fırsat var diye yüklü alıyor sonra gece rüyasında bir şeyler görüp satıyor.
Öte yandan camı satmak için ekonomik aktivite lazım ve fırınları soğutunca büyük hasar görüyormuş, rolantide sürekli sıcak tutarlar muhtemelen.
TRKCM 1 Nisanda BIST30 a giriyor.
Şu an borsada bir çok hissede fiyatlar olumlu senaryoya göre ucuz, olumsuz senaryoya göre kısa vadede pahalı.
Virus vs takip etmek gerekiyor.
Bu arada zenginler neden daha zengin oluyor; adamın okul taksidi, çocuğun yurt dışı üniversite ve düğün birikimi vs bir sürü derdi yok. Servetimi nasıl korurum dışında aslen çok da sorunu yok. Böyle zamanda riske giriyor, diyelim parayı kaybetti, bir mülkü satıp tekrar toparlanıyor. Allah zenginlik gibi bir dert versin, kurtulması kolay bir dert.
Bilmukabele..
Şayet yukarıda yazdıklarımdan daha kötü bir ortama girilirse ,ne paramızın nede canımızın güvenliği emniyette diyemeyiz.
Biz metal sektöründe iş yapıyoruz,Ereğli gibi firmalar bu krizi atlatamazsa, bizim gibi küçük işletmeler zaten biteriz.
Çok karamsar değilim şahsen,elle gelen düğün bayram der önüme bakarım.
YTD
İlkönce Fransa sonra Rusya daha sonra Abd son olarak da Çang çing Çong aşıyla ilgili bir şeyler bulduk dediler ....... İyi halt ettiniz de ....... diğer ülkelere koklatmayacaklar mı onu merak ediyorum....... İnsanlık bitti mi ??????? Madem buldunuz bir an önce seri üretime başlayın insanlık faydalansın doğrusu bu değil mi ???????
Haberturk'de Gündüz Vassaf var. Değerlendirlemeleri bana ilgi çekici geldi. Belki youtube'a koyarlar.
ABD de seçimler ertelenebilir diyor mesela.
trump seçimleri ertelermi ertelerse finans piyasaları ne olur koronadan daha feci yıkım olurmu sizce?
İş sahibi herkes olabilir,her hangi bir kısıtlama yok.!!!
RİSK sahibi olursan iş sahibi olursun.
Çalışan arkadaşlarıma her zaman söylerim R İ S K sadece 4 harfli kelime değildir.
İş sahibi olmak isteyen varsa gelsin destek olalım derim.
RİSK alırsan,zengin de olabilirsin,tüm birikimini emeklerini de sıfırlayabilir,hatta eksiye düşebilirsin.
YTD
22 Mart 2953 Test 277 Vaka T/V %9,38
23 Mart 3672 Test 289 Vaka T/V%7,87
24 Mart 3952 Test 343 Vaka T/V %8,68
25 Mart 5035 Test 561 Vaka T/V %11,14
26 Mart 7286 Test 1196 Vaka T/V %16,42
27 Mart 7533 Test 2069 Vaka T/V %27,47
28 Mart 7641 Test 1704 Vaka T/V %22,32
29 Mart 9982 Test 1815 Vaka T/V %18,18
Bakan Koca : Bugun 9982 test yapıldı , 1815 pozitif vakamız var , 23 vatandaşımız hayatını kaybetti
Herkes sadete gelecek...
Devam devam...
Güzel bir test var. Girişimcilik bir kişilik meselesi, dışarıdan kolay pratikte zor bir şey. Apaçık bir durumu değerlendirmek girişimcilik olmaz değerlendirmemek aptallık olur.
Şimdi çocuklara da yapıyorlar ona göre kariyer planlaması veya eğitim takviyesi oluyor.
Google da "myers briggs test free" şeklinde de aranabilir. Bana dedektif, analist, itfaiyeci olabilirsin diye sonuç çıkmıştı..
Aşağıdaki testde benim kişiliğim Arabulucu çıktı. İngilizce daha güzel testler var. Kişi kendi kişiliğini bilir ise zayıf ve güçlü yönlerinin farkına varır ve belki ona göre daha dikkatli davranabilir.
Yalnız soruları iki kere okumak lazım, çeldirici ifadeler var, acele etmeye de gerek yok.
https://www.16personalities.com/tr/i...5%9Fili%C4%9Fi
"Arabulucu" kişiliği
Arabulucu kişilikler gerçek idealistlerdir, her zaman ve hatta en kötü kişiler ve olaylarda bile bir iyilik nüvesi ararlar, meseleleri daha iyi hale getirmenin yollarını bulmaya çalışırlar. Sakin, çekingen ve hatta utangaç algılanabilseler de, Arabulucuların içsel bir alevi ve gerçekten de parlayabilecek bir tutkusu vardır. Nüfusun sadece %4'ünü oluşturan Arabulucu kişilik tipleri için yanlış anlaşılma riski ne yazık ki yüksektir; ama beraber zaman geçirmek için aynı kafada insanlar buldukları zaman hissedecekleri uyum, bir keyif ve ilham kaynağı olur.
Test vaka sayısı oranı düşüyor ama iyileşen hasta sayısı da düşüyor..
Ayrıca ölüm artıyor...
Dow weekendin artisi azalisi neye gore oluyorki. Vadelisi 21404 kapanmis zaten dow weekend de 21398 de ama 123.8 puan eksi gosteriyor.
1. Haftasonu riski
2. Ihtiyacin olmayan parayla alma
3. Kademeli alim
Bunlari ben hic anlamiyorum.
[emoji3]
Ombudsman, şikayetleri ve bir takım teşebbüsleri ele alıp değerlendiren ve bunlara her iki taraf için de tatmin edici çözümler bulan kişidir. Kelime kökeni açısından İsveççe'de arabulucu anlamına gelen ombuds ve kişi anlamına gelen man kelimelerinden oluşmuştur ve aracı kişi anlamına gelmektedir.
Vay arkadaş iki gündür evdeyim. Tornavida elimde geziyorum neredeyse. Bu iş uzun sürerse millet koronadan değil kafayı çiznekten gider. Allah yardımcımız olsun. Amin.
Borsada yükselişin kalıcı olabilmesi için devletin bi an önce coronavirüs ile ilgili haber yasağı getirmesi gerekir
Elektronikçi arkadaş var ise mükemmel evden para kazanma yöntemleri var.
You tube da mesela DIY Perks kanalı.
Her işi batırmak...
Suriye,mülteciler,ekonomi...
Yozgat,Tunceli,Çorum,konya,Rize,Zonguldak...
Ufak şehirlerin ufak ilçeleri.hepsinde Corona vakası...
Neden???
Avrupa'da alışverişe giden zengin aileler mi yaşıyor bu köylerde???
Çin ile iş baglamaya giden sanayiciler mi var???
Eğitime giden asker ve akademisyenler mi???
Hayır...
Olay patlamasına rağmen umreye gönderilen sonra da kontrolsüzce evlerine gonlderilen hacılar...
Yani önlem almadılar...
Öngörmediler...
Düşünmediler...
Hesaplayamadilar...
Anca önlem aldık anca şunu yaptık bunu yaptık...
Pimi çekip bombayı attılar yurdun dört bir yanına...
İtalya'yi İspanya'yi aratmayacagiz korkarım...
İlk günden belliydi...önlem toplamtisinda uçak biletine teşvik verdiğinde,konut alımını teşvik ettiğinde belliydi...
Hisse alanlar,hissede kalanlar,dip arayanlar...
Yüz defa düşünün...
Cam sektöründe yönetici olarak çalışan arkadaşm var Faaliyet karı düşük %5 civarı çalışan sayısı yüksek şimdiden bunalıma girdi kıdem tazminatım uçacak şirket batarsa diye satış yokmuş siparişler iptal olmuş tahsilat yokmuş. Bu salgın böyle giderse çok sıkıntı olur kar marjı düşük şirketlerde emekli ve felcli olmama rağmen ayda bir çıkarım dışarı benim bile moralim bozuldu ülkem adına sonumuz hayırlı olsun böyle giderse dünya dan geç düzelecek durumumuz
Sokağa çıkma yasağı olmalı üretime yönelik şirketlerde üretimi 3 vardiya yapıp çalışanları üçe bölmeli bu vardiyasız çalışanlarda olmalı 3 vardiya çalışanlar da dönüşümlu çalışmalı geç olmadan bunu kontrol altına almak lazım vatandaş bir iki ay sonra ipi koparır . Kişisel kanaatim sokağa çıkma yasağı olmalı