Patlak lastik.
Printable View
Patlak lastik.
Şimdi kıymetli arkadaşlarım çıkıp, "PATLAK LASTİK" dışında bir şey yaz da görelim demeden...
senedin neden böyle bir davranış sergilediğini inceleyelim...
https://i.hizliresim.com/9gwfbqq.gif
Resimde , Endekse göre % 38 aşağıda..
Ya Allah aşkına kaç tane senet var % 360 temettü verip, de böyle rezil bir performans gösteren ?
Bunun speki bal gibi PATLAK... birileri patlatmış..
Lan geri zekalı PATLAK SPEK..
bu resmi sırf ben mi biliyom..
Böyle bir formasyonda , güya kendini atacak, yakacak enayi arıyon..
Bu senette pozisyon tutmuşlar arasında, senin gibi salak bi tane çıkmaz..
Olsa olsa ömründen yiyon a salak...
Az kaldı,,, basacam, senin o patlak tekerinin gazına...
Anca gidersin..
Sen de, patronun da kölemsin..
Çeyeklik 90 milyon dolar ihracatı var.Güzel.
Patlak lastik..
Şirket tam kapasite çalışıyor,stoklar oldukça iyi,son 5 günün dördünde para girişi var,grafik nakış gibi işleniyor,çok çok ucuz kaldı dolar bazlı..6 tl temettü kesin bence..Bu kısmı da mükemmel..Brsan gibi asuzu gibi olur mu,olur!Neden olmasın..Ağırlığımı artıracağım..Çarpanları iyi olan bir hisse zara ettirmez..
Bekleyip görelim bakalım..
Warren Buffet için yatırım yapmanın en önemli unsuru,
bir şirketin içsel değeri ve o şirket için ödenen doğru veya kelepir fiyatı belirlemektir.
Hisse senedi piyasasının genelinin ne yaptığına veya gelecekte ne yapacağına bakmaz...
Yaptı işte yapacağını..
PATLAK LASTİK.
40 tl ye indiği dolar bazlı fiyatı ile şimdiki dolar bazlı fiyatı aynı. Reel kazanç yok ama şu bilanço bir gelsin bakalım. Tek seferlik deprem vergisi bu çeyrek olmayınca esas kâr ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Zaten %30 civarında faiz ile bu kadar finansman giderine katlanıyor. İleride buradaki düzelme ile daha iyi bilançolar karşımıza çıkacaktır inşallah.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Patlak lastik
Patlak lastik tavan bozdu. İşe yaramaz hisse Sabancı pis kaka
IN2015 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patlak Lastik..
Lastiğin sağlam kesimini kaptırdı..
Artık, delikli lastik oldu..
Patlak lastik pis lastik endeks %2.5 bizim patlak lastik % 9.92 . Patlak lastik lanet lastik
IN2015 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2. altı ayda 55.60 üzeri kaldığı sürece yıl sonu 110,00 tl hedef fiyatım var..
Dolaşımdaki senet sayısı az,31.25 milyon lot..
Hisse toplanıyor,çünkü karlılığı güzel ve iyi temettü veriyor.Yatırımlardan dolayı net borcu arttı son bilançoda,temettüden dolayı özkaynağı da düştü.
Lakin verimli çalışan bir şirket,Avrupanın 7. büyük lastik fabrikası..
6. hissim güzel şeyler olacak diyor..
Bekleyip görelim bakalım..
Bak sen şu patlak lastiğe.60 oldu , 39 maliyete 1,5 ayda %50
İşin şakası bir yana geçen bilançoda kur duyarlılık tablosunda açığı vardı umarım seçim sonrası kurun hareket edeceğini görmüş bu açığı kapatmışlardır.Eğer kur zararı yemez isek 800-850 milyon gibi kar gelebilir.Güzel olur.
Tera ' nın dünkü 185 K , lastiğin Patlağında kayboldu..
Bu LASTİK PATLAK..
Global karşıladı onu
7 ağustos bilanço tarihi..Döviz borcunu umarım hedge etmişlerdir..2. çeyrek 1 milyar net kar gelirse süper olur..
Geleceğini tahmin ediyorum.
Hisse yükseldikçe yatırımcı ilgisi artacaktır..
Zaten yılbaşından itibaren kur artışının ve enflasyonun çok altında %13 lük bir getirisi var.
4 $ üzeri kopar..
Brisa'nın Bridgestone markalı lastikleri Tırsan'ın lowbed ve platform tipi treyler ürünlerinde de kullanılacak
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Lastik sektörünün mobilite lideri Brisa, Tırsan Treyler ile uzun soluklu iş birliğine devam ediyor. İki şirket arasında yapılan yeni anlaşma kapsamında Brisa'nın Bridgestone markalı lastikleri Tırsan'ın lowbed ve platform tipi treyler ürünlerinde de kullanılacak.
Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa ile Türkiye treyler sektörünün pazar lideri Tırsan'ın uzun yıllara dayanan iş birliği, anlaşma kapsamında dahil edilen yeni ürünlerle genişlemeye devam ediyor.
Bu iş birliği kapsamında, özel Ar-Ge, tasarım ve üretim çalışmalarıyla ortaya çıkardığı yeni nesil lastikler ile sektörde fark yaratan Bridgestone'un, R179 ve R-Trailer 001 ürünleri Tırsan'ın lowbed ve platform tipi treyler ürünlerinde yerini alıyor.
Bridgestone bu ürünlerinde sunduğu, yırtılmaları önleyen gelişmiş ve güçlendirilmiş sırt ve rib tasarımı ile kullanıcılarına düzensiz aşınmadan uzak, sorunsuz ve uzun bir kullanım ömrü sunuyor.
Kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile Türkiye'nin öncüsü olmanın yanı sıra, Avrupa'da en geniş ürün gamına sahip treyler üreticisi olan Tırsan, Bridgestone ürünleri ile müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı hedefliyor.
Brisa, treyler üreticileri ve son kullanıcı ihtiyaçlarını gözeterek ürettiği Bridgestone lastikler ile başta Tırsan olmak üzere tüm pazarın ihtiyaçlarını karşılamak ve pazardaki lider pozisyonunu sağlamlaştırma konusunda emin adımlarla ilerliyor.
Yukarıdaki haberi önemsiyorum.Bu tip lastikler oto lastiklerinin kabaca 7-10 katı daha pahalı.Kar marjı güzel.
10$ iddialı oldu, 4$ olsun hayli yeter.
PATLAK LASTİK..
akranları 200 üstünde..
gerçek işlem hacmi 10 lot..
artık, ahlakla beraber utanma duygusu da dumura uğradı..
Kalan yatırımcı dostlara bol kazançlar.Kısada iyi kazandırdı.Teşekkürler BRISA.
Sayın yaşlıkurt 2010 dan bu yana taşırım takip ettiğim kadarı ile gitmeyen 2 hisse kaldı Netaş ve göreceli olarakta Brisa Netaş batık kurtarılama yı bekliyor ama brisa nın yatırımı tamam borcuda bitmek üzere biliyorum bundan sonra sahneye çıkacaktır diye bekliyorum...Yazdıklarımdan kimse etkilenmesin sadece düşündüklerimi yazdım al sat bilmem sadece alıp beklerim....YTD Herkese bol ve bereketli kazançlar.....Ha şunu da ekleyeyim bu iki hissede 2012 de bölündü
8 Ekim 2012 de ki fiyatı 4,24 lot başına . O gün dolar 1,74 tl yani Brisa 2,43 $ lot başına .. bir daha da o fiyatın altına inmemiş..
Şu an dolar 26,88 tl.. yani 2012 deki fiyatının ederi bile 65,50 tl ..
Peki bu firma o fabrikayı niye kurdu ? Zarar yazmak için mi ?..
Hayır.. AKBANK! a verdiği kredilere fahiş faizle para kazandırmak için..
Japon nun bundan haberi varsa, bir kaç tanesi yakında harakiri yapar..
Yoksa.. Bridgstone, bu uyanıklara bu işi bırakmaz..
Öyle 3 kuruş temettü ile yatırımcıyı uyutmayı sanayicilik sananlar aklını başına toplasın..
Sadece Türkiye' de değil, dünyada da rezil olurlar.. Allahtan biz de harakiri anlayışı yok..
Kısaca..
PATLAK LASTİK..
Sayın izmirli hocam bunca yıl bekledikten sonra ne yapalım teknik bilgim yok al sat yapmıyorum. Biliyorum bir şey kazanmadığımı fakat bir netaş zade olarak ondan bir tık iyi diye bekliyorum. Umarım bunca yıldan sonra kazanırız. Herkese bol ve bereketli kazançlar