reha gaya sözlerini ezberlemişti:)
Printable View
Adam olmadıklarını çok eskiden beri söylerim, koç ailesi bu ülkede pek sevilmez ama nur içinde yatsın rahmetli Vehbi Koç ve Rahmi Koç bunlardan binlerce kat daha adamdır. Yeni nesile işin doğrusu benim de kanım pek kaynamadı ama pandemi ilk başladığında en önde gördüğüm grup Koç grubuydu. Sadece benim çalıştığım hastaneye onlarca beyaz eşya bağışladılar, neredeyse her servise çamaşır yıkama ve kurutma makinası kurdular. İki ay hastanede kaldım o dönem, eve barka gidemedik, bağışlarının o kadar çok faydasını gördük ki en sevmeyen adam bile dua etti arkalarından. Bir anda Ventilatör üretme işine girdiklerini ve büyük bir açığı kapattıktarını söylemeye gerek bile yok sanırım.
SPK Bulten.
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=60
Çakma sakıp ağa.Aynı vurgular,aynı mimikler.Sakıp ağanın öyle ya da böyle bir ağırlığı vardı,sabancılar bir şekilde koç grubu karşısında rol çalabiliyorlardı.Özdemir sabancı asıl akıllı olan oydu,japonlarla sabancıyı ortak yapıp yerli otomativ sanayinde bize boyut atlatabilirdi,ne olduğu bilinmeyen bir şekilde öldürdüler.Sabancılardan başka da vizyonu olan birini tanımıyorum.Ali sabancı bambaşka bir olay onun hakkındaki düşüncelerimi buraya yazamam.
Kuvait Emiri Al Sabah vefat etmis.
Al Jaziree Tv.
Aramızdan birisi dolara baksın artık, damat artık bakmıyormuş...
Ek 25940
Ben bakıyorum şimdilik
vaay crashçi eküri yapmış kendine.
Helal başkan, işte bende tam bu tiplemeyi kastediyordum. 2018 kur krizindeki ilk yep ucubesinde toplantıdaki halide bunun az üsturuplusuydu :) karne bekleyen ilkokul bebelerinin heyecanı misali yerinde duramıyordu teyzem, az kalsın damadın koynuna atlayıp sarılacaktı nerdeyse. :oleyo: işte o zaman anladım külliyen mokokoya geleceğimiz günlerin uzak olmadığını ve dolar 6.20 lere gevşer gevşemez tüm bakiyeyi bir daha TL biriktirmemek üzere benjoya çevirmiştim.
Eküri deyince aklıma geldi kum pist mi yoksa çim pist mi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şey 7.8144, diğer şey 9.1758
Altın ve döviz alımında BSMV binde 2'ye indi - Habertürk
Birazdan Trump-Biden münazarası başlayacak.
Bizim için son derece önemli, ancak yanılsamaların önüne geçebilmek adına ya canlı, ya da altyazılı tekrarı bizzat izlenmeli.
ABD medyası Trump 2016'da aday olduğundan beri Halk TV minvalinde yayın yapmaya başladığı için kimi tereddütsüz galip ilan edeceği belli.
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, BBC'de programa katıldı. Dağlık Karabağ'daki çatışmaların konuşulduğu programda Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Artsakh ismi binlerce yıllıktır deyince, BBC sunucusu Sackur araya girdi.
Gazeteci Sackur, Sayın Başbakan, sizin binlerce yıllık tarihinizi inceleyemeyiz diyerek Paşinyan'a bugüne ait gerçeklere değinilmesi gerektiğini söyledi.
Sackur Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tasarısını hatırlatarak, Açıkça Azerbaycan'ın işgal edilmiş topraklarından Ermeni güçlerin acilen tamamen ve koşulsuz çekilmesini talep ediyor dedi.
Sackur, bu tasarıya göre Ermenistan'ın bölgedeki güçlerinin işgalci güç olduğunu ifade etti.
Sackur, Ermenistan'ın buna rağmen orada hak iddia ettiğini söyleyerek, Siz kesinlikle bir barış elçisi değilsiniz ifadelerini kullandı.
https://cumhuriyet.com.tr/video/bbc-...-cikis-1769682
Hayret..!
Azerbaycan'da basariya damga vuran, 3 Turk komutan.
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...mutan-6060270/
Türk Lirası mevduatta yıl sonuna kadar 1 yılın üstünde mevduat yapanlardan vergi alınmayacak
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7ecfad28e1.png
1 yıllık mevduat yapmak bu ülkede cesaret işi, bizim ülkede bir yıl isveçte 10 yıla karşılık geliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstanbul havalimanı gezselerdi sokağa bile çıkamazdı. Kıskanç almanlar
“Kendimizden utandık"
2006 yılında temeli atılan ve 2011 yılında tamamlanması hedeflenen havalimanının açılışı, inşasında yaşanan sorunlar nedeniyle sürekli olarak ertelenmişti. Havalimanının inşaatının Berlin ve Almanya genelinde alay konusu olduğunu söyleyen Lütke Daldrup "Alman mühendisler olarak kendimizden utandık" diye konuştu. Alman yönetici, başta 2 milyar 700 milyon euro olarak hesaplanan inşa masraflarının yaklaşık 6 milyar euroya çıkmasının da kabul edilebilir olmadığını söyledi. “
https://m.dw.com/tr/berlin-havaliman...yor/a-55095483
hah bende bu alamanlar bizi neden kıskanıyor diyordum salaklar yolcu garantili havaalanı ihalesi yapsalardı covidde bile malı götürürlerdi. Artık bizi örnek alırlar herhalde
Netekim buna yakin bi sey yaptilar....
Ben dedimdi !!!
Danişman olarak saraya mı girsem...anliyorum bu işlerden [emoji12]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşuna Türkiye’ye güvenen para kaybetmez demiyorlar.
Hans almanyaya güvendi hala havalimanı açılacak para kazanacak diye bekliyor.
Tanaka Türkiye’ye güvendi şimdi paraları koyacak yer bulamıyor.
Almanyada yaşayan arkadaşa soralım arazi fiyatları nasıl değişti. berlin havalimanına yakın imarlı arsa var mı ?
o şeyin kafasını gözünü kırdılar 7.76
abilerinin durumu daha kötü
iyide hem mb nin hem hükümetin son 6 ayda aldığı bir çok karar ekonomiye özellikle döviz yönlü zarar yazdırdı. eksi rezervlerle kalakaldık şimdi alınan kararlarla de ki döviz düşmeye başlayacak bu defa eksi rezervleri kaaptmak için piyasadan döviz toplayacakalr bu defa yeniden döviz çıkacak iki ucu kirli değnek bu olsa gerek
Binde 2 vergi ile döviz almak = MAVİ HAP
Yüzde 5 stopaj ile TL mevduat yapmak = KIRMIZI HAP
MAVİ HAP mı KIRMIZI HAP mı?
Londra açılınca belli olur o şeyler helecana gerekmiyorsa bırakın gitsinler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi