https://www.youtube.com/watch?v=xNvWP9thXow
günün anlam ve önemine binaen. :)
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=xNvWP9thXow
günün anlam ve önemine binaen. :)
*moody's: Türkiye'de merkez bankası politika faizini yeniden enflasyonun altına indirebilir
(22/03/2021 - 17:32:10)
*moody's: Türkiye'ye görülen sermaye girişlerinde tersine dönüş ihtimali var
(22/03/2021 - 17:31:24)
*moody's: Türkiye'de güçlü kredi büyümesi tekrar cesaretlendirilebilir
(22/03/2021 - 17:31:16)
*moody's: Türkiye'de yeniden güçlü kredi büyümesi özendirilebilir
(22/03/2021 - 17:32:35)
*moody's: Türkiye'de adımlar yeniden yükselen ithalata ve cari açığa neden olabilir
(22/03/2021 - 17:32:58)
bi küçük değdirmede ben yapayım o zaman;
sapı bedenimden demiş....
İşte bu bizim açmazımız, çıkmazımız.
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, Naci Ağbal'ın Merkez Bankası Bankası Başkanlığı görevinden alınıp yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'nun getirilmesi sonrası döviz kurlarındaki hareketliliğe ilişkin açıklamalarda bulundu. Aşan, piyasalarda yavaş yavaş hareketliliğin azalacağını belirterek, "Kur kısa zamanda Cuma günü olan seviyeye geri dönecektir" dedi.
https://www.haberler.com/cumhurbaska...012564-haberi/
Kurumlar, firmalar yerlerinde duruyor üretiyor satıyor kazanıyorlar
bu kadar sert satışa operasyon demekten başka bi şey diyemiyorum
yok bir realitesi
siz yeter ki operasyon çekilen çekilmiş balon fiyatlı hisselerden uzak durun
su akar yolunu bulur.
Bazen tutuyorum kendimi. Yok diyorum yazma. hep sen yapıyorsun bunu
....
....
fahriye abla şiiri geliyor aklıma ..
olmaz ki.
bi adam bu kadar da tahrik edilmez ki
.....
Bu işin en güzel tarafı nedir biliyor musun abi...
paranı kaybetsen de neşeni kaybetmemeyi öğrendiğin zaman..
İşte o zaman para kazanmayı beceriyorsun.
Bu arada F/K lar PD/DD ler kaç oldu ne oldu . bari ordan yırtsaydık :kahkah::kahkah:
Kuşlu sitede rastladım. isteyen başvuru yapabilir....:oleyo:
https://i.hizliresim.com/rf026a.jpg
Nerde şu 6. Filoya ''go home'' diyen solcular gibi düşünen solcular?(onlar defol evine dön diyordu, siz çoğunuz evinize çağırıyorsunuz yada çağıranların yanındasınız! bu solculuk değildir.)
hamiş
Hatasız kul olmayacağı gibi hatasız iktidarın da ( liderin de, nihayetinde KUL) olmaması da olabilecek şey!
sizce iktidarın yanlışları olabilir hisse senedi seçimlerinde hisseler arası mukayese yapıldığı gibi siyasiler arasında da bir mukayese yapınız, hep yanlış yapanların yanında değil, doğrularının yanlışından çok çok daha fazla olanı seçmek evladır.
Y ve Z kusagi bunlari degil önce ekmegini sonra adalet ve ozgürlüğünü düşünüyor bahsettiginiz hususlar X kusaginin hep on planda tuttuğu seyler. Konu siyaset degil malesef çünkü toplum ahlaki duzelmedikce kim oldugu onemli degil 2 ileri 2 geri yerimizde sayariz. Keske camilerde okullarda en küçük yaslarda en fazla sevgi birliktelik, dürüstlük ve ahlak uzerinde durulsa o zaman cok farkli bir yerde yasama sansimiz olur.
Yanlis anlamayin orda ahlaksizlik ogretiyorlar demedim. Eger toplum ahlakini duzeltmek icin bir hamle yapilacaksa camilerden okuldan baslanmali demek istedim. Bende kuran kursuna gittim ve sadece Kur'an i Kerim okumayi ogrettiler bunun üstüne bence baska seyler eklenmeli bunu soylemek istedim.
viopta kumar oynayıpda kaybettiği için safını değitiren ABKA
SANA SESLENİYORUM
MÜSLÜMAN KUMAR OYNAMAZ
KUMAR OYNADIĞINDA KAYBETTİĞİNDE İNSANLIKTAN ÇIKMAZ.
Ayrica Kurani Kerim'in keske turkce mealini okuyup anlamak uzerine durulsa cok daha faydali olacagini dusunenelerdenim. Ornek olarak Uroloji doktoruna cocugumu götürdüğumde sunnet ettirseniz iyi olur dinimizde de var demesi bana cok abes geliyor.
Hayırlı Günler... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
cumleten selamlar borsadan hiç anlamam dıyerek 2 kelam etme ıhtıyacı hıssettım özellikle son bir kaç yıldır ne yapsalar hukumetı sıyası ıradeyı degıstıremedıler dolar da cıktı enflasyonda yukseldı zamlar oldu darbe oldu ama halk hıc olmadıgı kadar yanı en az yarısı sıyası ıradeye bı sekıl baglı kalmaya devam ettı. Sımdı bakıyorum son ozellıkle son 1 senede herkes borsaya gırmıs ben bıle gırdıysem suan bu forumda borsa ıle ılgılı yazıyorsam gerısını dusenemıyorum dedıgım gıbı herkez borsada yanı sıyası ırade degısıklıgı ıcın bulunmaz fırsat borsayı yukselttıler olmaz kagıtlar ıle ozellıkle herkesı borsaya cektıkler yeterlı sevıyeye ulastıklarına kanaat getırmıs olsalar gerekır kı sımdı yalandan bır bahaneyle borsayı yanı yenı gırenlerı batırıyorlar bu yenı gırenler aılelerıyle bırlıkte en az 5 mılyon kısı olsa bu ve bunların ıcınde oy unun rengını degıstırenler sanırım ıstekdıklerıne ulasmalarını saglayacak herkes ıcın hayırlısı olsun
Sn. bidbas konunun kesinlikle sizinle bir alâkası yok, lütfen yanlış anlamayın... :)
Sadece adı geçtiği için üzerine bir kaç şey yazmak istiyorum...
Ben bu Z kuşağı kavramının neden ortaya atıldığını kavramaya çalışanlardanım.
Bize gençliğimizde kimse sen X kuşağısın, Y kuşağısın, Z kuşağısın demedi. Duyan varsa ben de merakımı gidermiş olurum...
Şimdi nereden çıktı bu kavram diye düşünenlerdenseniz bunun bilimsel açıklaması şu şekilde:
- X Kadınlık Kromozomu ile kadınlığı temsil ederken,
- Y Erkekliği temsil ediyor
Bu ikisinin birleşiminden XX (Kadın) ya da XY(Erkek) ortaya çıkıyor.
Fakat şimdi bize Z kuşağı diye bir kavramı bilinçli olarak empoze ediyorlar ve kadınlığı ve erkekliği ortadan kaldırmayı amaçlıyorlar.
Şimdi denebilir ki; "adamlar kromozomlardan değil, kuşaktan bahsediyor" diye.
Mâlesef bu algı yönetimi işleri böyle yapılıyor. Kavramlarımızla oynuyorlar. Herşeyle oynadıkları gibi. Bilinçaltı operasyonu yapılıyor...
Amaçları, önce zihnimizde, sonra gerçekte cinsiyetsiz nesil oluşturmak.
Etrafıma bakıp gençliğin durumunu gördükçe çok üzülüyorum. Artık ayırt edemiyorum. Karşımdaki genç kadın mı, erkek mi?
Z-Kuşağı kavramını ben şahsen kullanmıyorum. Bana hep itici geldi. Sebebini yukarıda yazdığım gibi daha sonra öğrenince neden itici bulduğumu anlamış oldum...
Arsanları verdim.
Sayin T/A teşekkürler açıklayıcı bilgiler icin. Neden yanlis anliyim estağfurullah. Her bilgi degerlidir . Kusak olayini sadece doğum yıllarıni düşünerek yazmıştım. Sizin her işinizde çok detaycı olduğunuzu anlayabiliyorum:) İfade olarak bana da itici gelselerde anlatilmak istenen icin yerinde kullanim gibi geliyor.
Genc kadin mi erkek mi? Cami okul örneklerini bu yuzden verdim oralardan baslasa ne guzel olur. Ama anlamayalim bosverin istedikleri gibi yasasinlar olmaz mi? Çünkü büyüyüp is sahibi aile sahibi olduklarinda cok baska bir hayat olduğunu ve degistiklerini göreceksiniz. Cok az bir kısım belki degismeyecektir. Cocuk/gencken etrafımda ne kadar o tarz insan varsa su an çok farklılar. Bazilari erken bazilari geç görüyor hataları bazilari da hic görmüyor ama goren kısım çoğunlukta diye düşünüyorum. O yüzden etrafıma diyorum ki. Okuyun roman okuyun makale okuyun tarih okuyun ask kitabi okuyun emin olun her kitap size baska birsey katar her hikaye size bir ders verir. Basiniza gelmeden once öğrenecek ne cok sey var hepsi kitaplarda üstelik evinizin konforunda öğreniyorsunuz kafinizi bir kaldiriyorsunuz gercek hayat. Yapilan hatalardan ders cikarin kendi hatalarinizi görün düzeltin ustelik kitap üzerinde.
Anlayışınız için çok teşekkür ederim... :)
Doğum yılları ile kuşak kavramlarını bizlerin zamanında (bu arada yaşım 51) 60 kuşağı, 70 kuşağı gibi veya 80'ler, 90'lar diye adlandırılırdı...
Ben de ilk başta Z-kuşağını son kuşak olarak düşünüyordum ama içime sinmeyen durumdan dolayı araştırınca karşıma yukarıda yazdığım gerçekler çıktı...
Her şey algıyla başlıyor...
Otokar
Fk 14.45 pd dd 8.88
Bantas
Fk 13.56 pd dd 1.56
Fonet
Fk 19.80 pd dd 5.80
Koçari dostum gibi örnek vereyim dedim[emoji4]
Tabii pahalı olan daha pahalı ucuz olan daha ucuz da olabilir. Itirazim olamaz
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aklım sahol, aksa, aksen
birisine geç diyor.
????????????*
Tebrikler bravo [emoji4]
Nakitte olmanın faydası ve cesaret tabii.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.